Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Bugmenoter2 píše:Ahoj,
fotek je tuna tadyhle:
http://www.engadget.com/photos/sony-walkman-nwz-a829/
Jinak taky přemýšlím o tom šestnáctigigovém iAudiu 7. O video mi ani moc nejde, cenu jsem ochotnej akceptovat, výdrž baterií je mi taky celkem fuk, nikam daleko nejezdim. Zajímá mě tedy jen a pouze, jak je to s tou kvalitou zvuku - předpokládám, že když je o něcco lepší než u D2, tak bude o to víc lepší ve srovnání se "sedmičkou". Sluchátka nezohledňuju, budu používat jiná, než ta co jsou v balení - nejsem "špuntovej" typ.
Co mi teda hodně vadí je, nutnost používat k ládování do NWZ-A829 buď WMP 11, nebo aplikaci Media Manager od Sony. S USB Mass Storage mám teda smůlu? Je to opravdu tak? U předchozích modelů jsem kdesi v diskusích četl, že to přeci jenom lze vybrat v nastaveních, zda se připojí přes MTP, nebo UMS. A co třeba v práci, kde mám WMP 10 (zaktualizovat ho jako prostý uživatel nemůžu) a nainstalovat si sem jakejkoliv jinej obslužnej program už vůbec ne. V tomhle je pro mě zase iAudio 7 výhodnější.
A za další, co přehrávání hudby ze složek? Umí to tenhle černej soňáckej krasavec, nebo to bere všechno jen z idtagů? iAudio 7 opět umí obé.
Tak, prosím, Flatlinere vyřeš mé dilema a napiš do fóra svůj názor. Srdce by chtělo Sony, ale rozum řiká iAudio 7.
palinoch píše:sony ma lepsi zvuk. v recenzii AVmania fi10 vs 530 pri vysokej hlasitosti bol pocutejny sum. aspon tak si to pamatam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků