od yaroukh 1. 8. 2008 19:09
Na vlastní pořádek jsem nakonec rezignoval. Tím, že bych pracoval jen v režimu procházení "Folder", bych se totiž připravil o pohodlnou navigaci přes počáteční písmeno...
Takže funguju tak, že jsem tam jednou přes WMP nalil všechno, co jsem v tu chvíli nalejt chtěl, včetně playlistů.
Když se mi dostane pod ruku něco novýho, co tam chci nasypat, spustim WMP*, přetáhnu to do Library, označim to pro Sync a dám Sync.
Když něco z toho nového chci dostat taky do playlistu, který mám v playeru z dřívějšího přenosu, najdu playlist normálně v průzkumníku, a přes pravý tlačidlo se s nim dá (do jistýho počtu manipulovanejch položek) pracovat vcelku pohodlně; daj se drag'n'dropem přidávat songy, který jsou v playeru nahraný, odebírat nebo přesouvat nahoru/dolu v playlistu.
Pokoušet se nějak synchronizovat playlist v playeru už nahranej (třeba kvůli jedný položce) se mi moc neosvědčilo. (Tím spíš, když ty položky na tom konkrétním kompu už/ani nemám.)
*) Když jsem v práci, při spuštění WMP samozřejmě označím, že chci synchronizovat jen po tuhle jednu session...
my favourite music: sounds4u.net/?fuID=3