od Dzordano_Bruno 6. 11. 2008 09:50
Tak Sonyho mohu s klidem doporučit.
Zpracování výtečně, ovládání geniální a zvuk nepřekonatelný. Kapacita, bohužel max. 16GB. To je asi tak jediná chybka.
Ipod classic.
Ten mi přijde tak 20.11. objednal jsem 160GB, takze mohu také dát reference, pokud si počkáte. Ale jelikož jsem měl, mám doma ipody, tak mohu říct, že kvalita zpracování je skvělá, bohužel zvuk moc nenadchne a ani neurazí. Sluchátka v balení jsou tragická, okamžitě vyhodit do koše, tam je jejich místo. Pokud je budete používat, jejich životnost je tak měsíc, max. Pak začne právé sluchátka chrčet. Stalo se mi to u Ipodu Nano, sestře u Shuffle.
Narozdíl od Sony. K Sony dostanete výtečná sluchátka(na můj vkus moc bassují, ale při upravení v EQ, hrají skvěle).
Creative.. Měl jsem možnost vyzkoušet pár výrobků. Zvuk je dobrý, lepší než Ipod, se Sony nemohu porovnat. A více informací bohužel nemám.
Já bych volil, také jsem tak udělal, Sony A829 - 16Gb. Verze gold/šampaňská je opravdu krásná. Na fotkách to bohužel není vidět, ale přední strana je taková měděná/bronzová velice krásná, kovový vzhled, zadní plechový kryt je šampaňský.
Pokud budete mít zájem, udělám pár fotek, sice jsou zde na avmania, ale jejich kvalita je mizerná a nic moc nenapoví o celkovém vzhledu.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic

Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.