Kenwood HD10GB7

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hmpf 13. 5. 2008 21:27

Ahoj,
nevíte jestli se dá někde tento přehavač sehnat? nejlépe by bylo u nás ale to nehrozí. Já ho našel jen na audiocubes.com kde jsou teda ceny no pěkný no :shock:
Jde o to že tento přehravač se vyznačuje na přenosné přehravače nadprůměrným zvukovým výstupem. Jinak si asi budu muset pockat na Cowon iAudio X7 nevíte kdy by mohl vyjít? Ale těžko říct kolik bude stát toho se docela obávám. Pokud tyhle budou nereálný jak to vypadá, tak to nejspíš bude Samsung P2/Cowon D2.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 14. 5. 2008 11:53

No, tak ten přehrávač nevím kde sehnat:(
Jinak X7:
Někde myslím, že se to řešilo, ale datu mení stanovený a ni cena, takže se můžeme jen dohadovat.
Ale když si vzpomenu, za kolik jsem kupoval X5L, tak by cena mohla být přibližně stejná.
základní verze 11 a verze L 13 000,- Kč. Což je dost.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod hmpf 14. 5. 2008 13:05

Q5 ted stoji kolem 14k, ja tipuju cenu X7 kolem 9-10k coz by bylo i tak pro me hodne, pokusim se ji sehnat ze zahranici stejne ten servis je u nas uplne na xxxxx vyjde to nastejno kdyby nedej boze se vyskytla nejaka zavada, ale bude to dobra investice, X5 do ted ma zvuk na spici a to si slibuju i od X7, ale meli y si pospisit ta P2 v bile me hodne laka, je udivujici jak se samsung zlepsil. Ale nelibi se mi rozvoj dotykovych displayu, snadno se upatla a poskrabe nevim co na tom vidi.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 14. 5. 2008 14:30

Abych řek pravdu. Samsung jde slušně na vrchol, docela se dere! Jeho přístroje jsou udělaný kvalitativně opravdu dobře, ale bohužel má to taky své. Dotykové ovládání není vždy nejlepší řešení, ale problém nějaký extra velký to také není. Samsung nám rozhodně připravý ještě slušnou porci muziky, máme se na co těšit. P2 jsem chtěl, ale když uvědomím mojí spotřebu přehrávačů, tak jsem se na to vykašlal..
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 14. 5. 2008 14:32

hmpf píše:Q5 ted stoji kolem 14k, ja tipuju cenu X7 kolem 9-10k coz by bylo i tak pro me hodne......

Cena bude vyšší s tím počítej. Při uvedení na trh stála Q5 16 000 někde jí měli i za víc. Cena šla dolu, ale i tak je to pálka. Takže X7 bude tak od 11 - 13 základ, L 13 - 15..
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod flatliners 14. 5. 2008 16:31

já kupoval Q5 ještě za 19k když přišla na trh,teď už je myslim na slušný ceně...tipoval bych X7 tak na 14k s tím že cena bude rychle klesat...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 14. 5. 2008 21:27

Taky jsem si říkal, že stála Q5 20, ale docela rychle to kleslo. X7 v den vydání bude hrozně drahá, ale pak klesne o 2000, víc bych to v začítcích neviděl a i ty dva tisíce budou tak po půl roce.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Slawall 15. 5. 2008 16:31

X7

Cena: za 4GB verzi 4890 Kč, za 8GB verzi 6390 Kč, za 16GB verzi nebyla cena zatím stanovena
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod hmpf 15. 5. 2008 16:36

Odkud tyhle informace mas? To bych byl docela spokojenej me 8gb bohate staci. Ale myslel jsem ze to bude HDD, takhle to vypada spis na flash. Ale urcite ceny 13-14tisic ktery tu kolujou, to je ohromna castka na dnesni dobu a tomu neverim.
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 15. 5. 2008 17:23

Částka, kterou tady říkám mi nepřijde ujetá. Když se bude jednat o HDD, něco jako Ipod classic, tak micena přijde klasická. Ještě k tomu, když to je iaudio:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod bombul 15. 5. 2008 18:26

hmpf: Neviem odkial cerpal Slawall ale o predpokladanej cene mas info aj tu http://technet.idnes.cz/prichazi-dotyko ... _audio_kuz
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 15. 5. 2008 18:34

Asi jsem slepej, ale nikde jsem se nedočet cenu X7.. Jasně, článěk popisuje 7, ale o ty jsme přece nemluvili.

//bombul: Sory, ja som hladala cisto len zdroj tej informacie. ;-)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Slawall 15. 5. 2008 18:58

No nevim, to jsem si teda nevsim no, videl jsem 7...bud to jsou rouzlisne prehravace nebo jen chyba...:) kdyztak sry...:-P

jeste jeden mirny OT...co mi jen tato novinka od Emgetonu pripomina http://www.emgeton.com/whatsnew.htm ...no nemuzu si proste vzpomenout 8-P :-D :roll:
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 16. 5. 2008 08:06

Bombule ;-) Nevadí :)

Jinak ten telefon mi připíná jendu nejmenovanou značku s nejmenovaným vzhledem, nejmenovaného ovoce s nejmenovaným názvem jáTelefon :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Slawall 16. 5. 2008 17:48

Ten nejmenovaný telefon s nejmenovaným vzhledem, nejmenovaného ovoce s nejmenovaným názvem jáTelefon mi pristi tyden prijde balickem primo az do nejmenovaneho bydliste v Ostrave... :D
Slawall
PortaMan

Další stránka