MP3 přehrávač s USB vstupem

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Elephantik 21. 5. 2008 18:39

Rád bych si dotáhl do autoradia (s AUX vstupem) svoji hudební sbírku, která má ovšem přes 60GB a mám ji na přenosném 2,5" HDD. Napadá mě elegantní řešení použít nějaký MP3 přehrávač, který by dokázal přehrávat z libovolného USB (mass storage device) zařízení. Ovšem na nic takového jsem nenarazil. Máte někdo představu o takovém zařízení?
Vím že jsou MP3 přehrávače s dost velkými disky, ale nechce se mi za ně utrácet. Zrovna tak nestojím o žádný FM vysílač - strašná kvalita a v Praze nepoužitelné.
Jako alternativa mě napadá sehnat jeté-levné PDA, které by umělo pracovat s externím USB diskem a přehrávat MP3.

Předem díky za konstruktivní připomínky a nápady.
Elephantik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 22. 5. 2008 07:01

Mam tuseni, ale opravdu to nevim jiste.
Umi to Cowon A3, Cowon Q5 a asi nejake prehravace Archos. Bohuzel jsou vsecky drahe...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flatliners 22. 5. 2008 08:58

xxxdvorixxx má pravdu,hledej přehrávače co maj USB Host.ještě bych doplnil Iaudio X5,pokud ho ještě seženeš,tak je rozhodně cenově nejvýhodnější...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod homomorfismus 12. 10. 2009 17:46

zdravím, zkusím oživit tohle vlákno, jestli se náhodou nenajde někdo, kdo pochytil něco, co se mi nepodařilo vygooglit.
nevíte tedy někdo o mp3 přehrávači, ke kterému se dá píchnout externí HDD, ze kterého by hrál muziku?
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 12. 10. 2009 19:46

to asi nepůjde,pokud už nějaký má USB Host,tak přenos dat je strašně ale opravdu strašně pomalý,pamatuju že na Cowon Q5 mi 5MB song trval přenést z flashky snad 5 minut,takže pochybuju...ale je to přece jenom už starší stroj,možná aktuální mašinky(pokud nějaké sou),by to zvládli...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akubak 18. 10. 2009 09:36

Nejlepší je mininotebook nebo netbook,protože tam je normal windows a ten dokáže hrát z disku a nemusíš to složitě tahat do paměti jako A3,Q5 atd
Jednou jsme měli s kámošem úmysl na našem 2 denním pobytě přetáhnout film(500MB) z flashky do cowonu Q5 nechali jsme to tahat den a půl a potom když měl 75% se vybil...
akubak
Junior

Odeslat příspěvekod radon 18. 10. 2009 10:45

určitě seženeš PDA nebo MP3 přehrávač s USB vstupem, ale:
- budeš za něj muset dát prachy
- budeš řešit problém s napájením dalších dvou přístrojů
- budeš řešit upevnění na palubku aby se dal ovládat za jízdy
takže nechápu proč neprodáš staré autorádio a nekoupíš nové s USB vstupem, nejlépe vzadu a vyvést jen skrytý kabel. Mohlo by tě to vyjít i levněji:
http://www.autoradia.cz/fulltext.htm?ka ... rch=Hledat
Sám jsem o USB disku uvažoval, ale měl jsem strach z životnosti (otřesy) takže dnes bych to už řešil 8-16GB fleškou.
radon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slayers 18. 10. 2009 12:22

No a ten vstup není na 3,5 jack?
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2