chci multimedialní přístroj

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod -mickey- 24. 7. 2008 19:27

Prosím o radu rozhoduji se o koupi Apple ipod Nano,Classic a možná Touch ale ten se mi zdá že je příliš drahý.A nevím jestli si mám koupit něco od Applu nebo psp(abych měl na čem hrát hry) :hm
Prosím o radu
Dík MOC :-) ;-) :-))
-mickey-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 7. 2008 19:37

Mas zajem o kvalitni zvuk? o kvalitni video?Nevadi ti nemoznost mass storage?
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod -mickey- 24. 7. 2008 19:42

kvalitní zvuk ten bych i chtěl a mass storage tak na něm mi nezáleží ale něco za rozumnou cenu :-) tak mp3\mp4 max do 4000kč
-mickey-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -mickey- 24. 7. 2008 20:00

Nebo bych možná šel i do creative za každou radu budu rád!!! ;-) ;-)
ale hodně mě láká i PSP :hm :hm
-mickey-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 24. 7. 2008 20:31

Pokud chces kvalitni zvuk, tak se divej po necem jinem nez iPod, pokudy chces kvalitni zvuk, tak se porozhlidni treba po Sony, doporucil bych ti Sony NWZ-A828. Kvalitni zvuk, 8GB, bluetooth, velký display, krásný design...hodne dobry player.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 24. 7. 2008 21:05

Držel bych se "klasických" přehrávačů. PSP je víceúčelové, ale nic neumí pořádně. Nemá příliš kvalitní výstup na sluchátka a hry nestojí za nic, pokud se bavíme v roce 2008, ale je docela dobré na video.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Wild_cz 4. 8. 2008 10:13

Ahoj, mám ipod classic a jsem s ním docela spokojený - pracuje rychle (i na ITUNES se dá zvyknout), má velmi dobré možnosti třídění hudby a videa. Zvukově to není žádná bomba, ale to poznáš až na sluchátkách cca od 3000,- .Mě osobně zvuk neurazí, ale ani nevytrhne ze židle. Co se týče videa - paráda - naprostá plynulost a ostrost, jen neumí přehrávat titulky. (ale ty by se stějně na displayi 2.5" hodně blbě četly). Mamce jsem nedavno k narozeninám koupil CREATIVE ZEN 8GB - zvuk je u něj celkem dobrý (možná o něco málo lepší než na ipodu - ale to je subjektivní) , video taky super - plynulé, jen se mi u něj nelíbí práce s hudební knihovnou. Přijde mi to trochu zmatené a nepřehledné. Co se ovládání týče tak ipod suvereně vere. Docela sem se s tím creativem navstekal než sem pochopil co a jak :) Ale rozhodně s ním chybu neuděláš. Výběr je na tobě. Možností je jeěte mnoho (sony, cowon, apod) ale s těmi nemám zkušenosti. Hodně štěstí při výběru. - Martin
Marťas, Nikon D80, Nikkor 18-70, nikkor 85mm 1,8, metz 58 AF-1
Marťas, ipod classic, jays d-jays, koss porta pro, Grado SR 125
Wild_cz
Junior

Odeslat příspěvekod mcmichal 5. 8. 2008 10:54

Myslím, že se vyplatí zainvestovat do iPodu Touch. za 7,500 (průměrně) získáš dobrý audiopřehrávač (opravdu to není žádnej odpad, jak se lze na netu dočíst...), perfektní videopřehrávač, internetový prohlížeč a navíc s podporou fůry app a her.
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 6. 8. 2008 20:53

No, já nevim, jeslti 7.500 není přece jen trochu moc (nic proti touch, moc se mi líbí a věřim, že je kvalitní) ale když bych mi nevadilo dát za přehrávač 4000kč, tak bych výběr zúžil právě na již zmiňované Sony a nebo Cowon D2, ale to asi nikoho moc nepřekvapí, že jo?? :-D
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dukem 7. 8. 2008 08:16

Tak si Touch dovez z améériky ;)
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 7. 8. 2008 08:39

Na tvém místě bych vybíral spíš nějakej telefon třeba Nokia N95 celkově zvuk a všechno co to umí je na vysoký urovni, když si spočítaš kolik by jsi dal za přehravač telefon něco na hry tak ve výsledku to tak strašná cena není jen pár tisíc navíc za kvalitu a značku, pokud máš možnost ze zahraničí tak i ta cena bude docela pěkná.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 7. 8. 2008 10:50

jj to je fakt, ale na Nokii N95 se můžu dívat tak z dálky, nebo přes výlohu. :-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eRiper 7. 8. 2008 18:20

Nevím jestli ti to pomůže, ale já se chystám koupit iRiver E100. Z tu cenu paráda. Pokud bys chtěl větší displej tak za zmínku stojí Doonio Naut 8GB. Toť jen co mě z hlavy napdlo. Zkušenosti s nimi nemám.
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mcmichal 7. 8. 2008 19:23

eRiper: E100 se mi taky dost líbí, jenže podle uživatelů to byl nešťastný přehmat iRiveru, jeho kvalita (a to jak konstrukce, tak zvuk) stojí prý za prd. Takže jeho náhradníka vidím v Samsungu YP-T10 (škoda jenom absence slotu na karty)
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 7. 8. 2008 19:46

mcmichal: Ou, tak tady na AVmainii má za zvuk 7/10 ale jako náhradníka mám Creative Zen 8GB (jen mě mrzí absence FLACu)
eRiper
Mírně pokročilý

Další stránka