Nj....nechci být nějak chytrý, ale můj emgeton má tady hodnocení zvuku 8/10 (jeslti se nemýlim) A nejsem si jist, jeslti to tak úplně odpovídá. (pro mě) Jde především o to, že každý máme jiné uši a bylo by úplně ideální si ten přehrávač někde poslechnout no....
Zen je fajn,ale neumí FLAC.. nevšímej si mě, z toho se možná vyspim.
eRiper píše:... Creative Zen 8GB (jen mě mrzí absence FLACu)
Jo jo radši spinkej Ne, tak každá připomínka dobrá. Sice se tu -mickey-mu pletu do tématu ale co už když hledám něcopodobného. Napadá tě/vás ještě něco poblíž mé cenové relace? Hodně mě zaujal Iriver Clix2 ale ten je dražší a nemá slot na pam. karty
Já myslim, že ten Zen je celkem fajn, jak jsem psal, jsem s jejichvýrobkama spokojenej. Ale podle tohoto serveru: http://mp3.generationmp3.com/2007/12/21 ... -par-gmp3/ je to asi jasné. Hodnoceno samozřejmě podle kvality zvukového výstupu.
Napadá vás ještě něco do 3000 CZK s 8GB kapacitou? Ještě se mi pozdává iRiver X20 ale jeho tloušťka 15mm mě hodně odrazuje (nechci bouli v kapse). Takže zatím Creative Zen 8GB vede. Líbí se mi design, vnitřní prostředí, podle recenzí vcelku slušný zvuk (někde ho musím vyzkoušet; nevíte kde v Brně?)
eRiper: projdi velké řetězce - Datart, Electroworld. Myslím, že ti ho celkem rádi ukážou. Nebo je druhá možnost, můžeš si ho objednat přes internet a pak máš dvoutýdenní lhůtu na vrácení.