Výběr PMP

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Wojda 1. 8. 2008 00:57

Zdravim, předem se omlouvám za založení dalšího zbytečnýbordeldělajcího tématu. Chtěl bych od vás, hudebních guru, poradit při výběru PMP nebo prostě těch tzv empé čtyřek. Hlavní účel jsou tedy videa a filmy ale samozřejmě to nesmí být na úkor kvality hudby. Jinak snad zadne zvlastni pozadavky nemam snad jen rozumnou vydrz. A cena nekde okolo 2000-2500. Dá se za ty prachy něco KVALITNÍHO sehnat? mě osobně se nejvíc líbí Doonio Naut kvůli tomu displeji. Dál potom iriver e100, nebo x20. Nebo třeba i Creative ZEN.Dřive jsem přemýšlel taky o emgetonu m7 ale potom co jsem napsal na Bell Technology servis ohledně reklamace mpia a ani sem nedostal odpověď asi ne. Prostě hlavně co nejvěší displej (pokud na tom záleží zážitek z videa či jak to říct). Díky za všechny rady. :-)
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod dukem 1. 8. 2008 08:56

tak ten Creative Zen je dobréj, až na to ,že nepodporuje složkování ( když tam vrazíš paměťovku, tak jo ) Doonio hraje dobře, to Ti řekne Slawall :-D. Iriver E100 se prý ňák nepovedl, obal nic moc, takový "levný" a X20 má zase zvrtané kolečko na ovládání. dále Emgeton M6. jinak nevim
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 1. 8. 2008 12:33

Aha a co konkrétně je na tom E100 tak špatnýho?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod dukem 1. 8. 2008 14:16

no to zpracování ! však si přečti recenzi tady na Avmanii. Někteří píšou ,že zvukově nic moc, však je tu obecná diskuze - iriver E100.
http://www.anythingbutipod.com/archives ... review.php
a tohle je myslím dost objektivní recenze ;-) X20 má menší display a to kolečko se ňák zas dá. Podíval bych se na poslední Clixy, jestli se dají někde sehnat. má 2,2 AMOLED display, stojí 2 litry s 2GB pamětí ( možná stál, fakt nevim jestli se dá ještě sehnat ) je to na Tobě, iriverem asi nic moc nezkazíš, Creative Zen je ověřená kvalita a na Doonio Naut jsou pozitivní ohlasy, všechno tu na foru je, čti ;-)
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 1. 8. 2008 18:43

no pokud by slo jen o vrzani a ne o celkovou kvalitu (poruchovost) tak bych to nejak prekousnul. A nevis jestli se prodava neco jineho s velikosti displeje jako ma naut? takze tusim palce? me se displej ZENu a tedch ostatnich sice nzda maly ale nejvetsi taky ne. Jak jsem uz napsal, jde mi hlavne o filmy atd a ty se na Sanse C240 pohodlne sledovat nedaji :D . Fakt se omlouvam ze se furt ptam jak nejakej jouda ale nerad bych udelal dalsi blbej kauf.
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 8. 2008 19:32

Koukni po vyprodeji Archos, jestli jeste bezi, nebo starsi kousek+ Sony PSP neni na sledovani vubec spatny (tedka mam pujceno a ta uhlopricka je supr)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dukem 1. 8. 2008 21:05

Ten Archos na tom bude zvukově asi trochu hůř, ale nebude to až taková bída.někde tu na foru je odkaz na recenzi.

Evolve Trinity : http://www.alza.cz/mp3-prehravac-evolve ... d83302.htm

fakt nevim jestli to není totální šrot, ale má to 3 palce display :-D

http://www.alza.cz/mp3-prehravac-verszo ... d85808.htm
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 2. 8. 2008 10:45

PSP mam. ale nebavi me ho s sebou vlacet. je asi prilis velky. Jinak Evolve sice z venku nevypada spatne ale uz sme cet recenzi a tam psali ze umi spoustu veci ale vsechny tak na pul. A to verszo nevypada nejhur ale tuhle znacku vubec neznam :hm
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 2. 8. 2008 18:05

Verzso, Donnio, Evolve. Jsou to vetsinou vyrobky prebrandovane distributorem pro ČR z velke tovarny v Cine, ale to neznamena, ze to nejsou dobre vyrobky. O tom Oppo S5 (btw Oppo je samostatna znacka, Verszo si to jen koupilo a pridalo se) jsem slysel ve Stereu a Videu dobry postrehy (i kdyz ten clanek nebyl nejak odborny)
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wojda 2. 8. 2008 19:03

Takze myslis ze Oppo ( koukal jsem na jejich nabidku a nejvic se mi libi V5 http://www.verszo.cz/MP4-Exclusive/OPPO ... ERSZO.aspx ) nemusi byt tak strasne? Ja temhle "znackam" vcetne Doonia moc neverim. Musim teda rict ze Naut mi opravdu ucaroval, ale nemam s nima zadny zkusenosti. A jeste me napada: Naut, Ramos RM970, EU3C Core Cinema a Mivvy Record M8 a ja nevim co jeste je ten samy prehravac se STEJNYMI vlastnostmi?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 2. 8. 2008 19:19

Uplne stejny, lisi se jen drobnostmi (cestina..?), o tom by ti mohl rict Slawall, mel Naut na test a mozna ho i pouziva
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Wojda 3. 8. 2008 00:09

Ten Naut se mi velmi libi. Ale ti i ten Iriver E100 me se libi i designem a laciny vzhled myslim ze bych taky prekousnul. Jinak po cem bych sahnul hned je Samsung P2 nebo iPod Touch - ale to je trosku jina cenova kategorie.... A ted jsem koukal na Samsung T10 co je testovany tady na avmanii. A pise se tam ze sledovani videi je na nem luxus. Tak nevim. I cenu ma docela priznivou
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 3. 8. 2008 17:51

Ve videu bude o dost lepsi ta P2, uhlopricku nenahradis...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dukem 3. 8. 2008 19:34

taky si myslím, 2 palce je šíleně málo.... chce to aspoň 2,4 ;)
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod Wojda 4. 8. 2008 18:57

nj skoda ze ta P2 stoji nejlevnejsi 3,5 k... To uz je docela dost. Jeste k tomu E100 - krom toho zpracovani s nim problemy nejsou? me se jinak docela libi. Jinak jsem koukal jeste na tu T10 a na tech videach nevypada ten displej nijak moc maly, navic me dostalo zpracovani menu a celkovej vzhled. Ale zarazi me cena - 2gb na mp3store.cz stoji nejakych 1900 a na 123mp3.cz stoji ta sama velikost pameti 3800!!!! cekal bych rozidl maximalne 2 - 3 stovek
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Další stránka