Sony 82x vs. D2

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Pingu2221 10. 8. 2008 20:18

jj vím, děkuju, sám jsem tuto skutečnost psal o několik řádků výše. Koupím to "u nás" bude to lepší..:-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod numeros77 14. 8. 2008 00:40

co hovorite na toto??? http://www.argos.co.uk/static/Product/p ... 199276.htm ...ako som pozeral ceny doma tak to je dost velky cenovy rozdiel...rozmyslam ze to aj kupim...Sony s 8GB pamatou za 99 na nase v prepocte 3800 okolo
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 14. 8. 2008 12:19

No, záleží na tom, kolik tě bude stát doprava, protože jeslti to bude drahý, tak se ti to nevyplatí...
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod numeros77 14. 8. 2008 16:04

ten obchod sidli asi pol hodinu cesty odo mna autom...
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 14. 8. 2008 16:30

Aha, tak to je samozřejmě jiná no...:-) To se ti v tomto případě samozřejmě vyplatí..:-) A jeslti si ho koupíš, ho sem prosím nějaké zkušenosti, rád bych si ho totiž koupil také a ocenil bych pohled čerstvého majitele. :-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod numeros77 14. 8. 2008 17:05

Pingu2221 píše:Aha, tak to je samozřejmě jiná no...:-) To se ti v tomto případě samozřejmě vyplatí..:-) A jeslti si ho koupíš, ho sem prosím nějaké zkušenosti, rád bych si ho totiž koupil také a ocenil bych pohled čerstvého majitele. :-)

no ale neni to 100% ze ho kupim lebo som neni este rozhodnuty...mam stale dilemu medzi D2,novy Zen X-Fi alebo toto...na kazdom sa mi nieco lubi a neviem sa rozhodnut ze co kupit >:-(
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 14. 8. 2008 17:18

Jj tak v tom ti naprosto rozumim, ta D2 mě taky pořád ještě nahlodává..:-) Chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně Sony (už to tady bylo určitě někde řečeno) Ale jak to je tedy u "nového" Sony s USB mass storage??? Někdo říká že umí,někdo že neumí, tak jak to tedy vlastně je?? :-) díky.
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 14. 8. 2008 17:25

myslim že je to podle Windows media playeru,já používam starou devítku a po připojení je normálně jako mass storage.na wmp 11 se připojí jako MTP.mimochodem kopírování kolem 2,5MB/s se mi zdá hodně pomalí,na 16gb verzi to trvá,než se tam mp3 nakopírujou
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod numeros77 14. 8. 2008 17:30

Pingu2221 píše:Jj tak v tom ti naprosto rozumim, ta D2 mě taky pořád ještě nahlodává..:-) Chtěl bych se zeptat na jednu věc ohledně Sony (už to tady bylo určitě někde řečeno) Ale jak to je tedy u "nového" Sony s USB mass storage??? Někdo říká že umí,někdo že neumí, tak jak to tedy vlastně je?? :-) díky.

najviac ma stve ze tento Sony nema 16 mil farieb...keby mal asi by som nevahal...od D2 ma odradza len jedna vec a to display...player budem nosievat vo vrecku tak sa bojim aby som ho neposkodil...u Zenu slaby zvukovy vystup :hm :hm :hm
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 14. 8. 2008 17:58

sony se líp ovládá poslepu v kapse,ovládací kříž je super a tlačítka na hlasitost jsou kolíbkový takže +- jsou lehce vystouplí
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tifar 14. 8. 2008 18:10

mass storage je bez problému. Aj keď sa nainštaluje mtp tak vo win sa to dá ľahko zmeniť na mass storage. Je to práca na pol minúty. . A potom sa tvári ako externý disk. Kapacita je v pohode a aj keď je pomalý nie je to problém pretože sa tam dá napchať hromada hudby a potom počúvať. A čas na usb trávi tak že sa nabíja a to je v pohode. .
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 14. 8. 2008 18:48

Jj děkuju moc chlapi...to flatliners, takže myslíš, že když bude ve widlých nainstnutá WMP9 tak by to nemělo dělat problémy???
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 14. 8. 2008 18:52

jj přesně tak,ale i kdyby tam byla 11 dá se to změnit jak píše tifar
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 14. 8. 2008 19:01

jj ok, tak to je v tom případě v klidu, u sebe ve vistách si to změnim, ale jelikož je standartně v XP nainstnutá 9tka, tak je to v klidu. Jednalo se mi totiž o to, abych mohl beaty do přehrávače kopírovat nejen ze svých PC, tak proto...:-) díkec. :-) Já hlavně doufám, že to bude hrát dobře (výborně) protože jinak mám fakt pech. :-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tifar 14. 8. 2008 19:50

dam ti dobru radu...pingu2221.Mas v hlave nejaky vysnivany idealny zvuk,ktory by si rad pocul.Tvoje prestavy budu mozno nenaplnene prave preto,ze tvoje tuzby su tuzby po nerealnom zvuku.Co je to nerealny zvuk? Niekto rad hudbu,kde basy su prebudene,dunia a nie su presne..Niekto rad zvuk,kde prijemne cinkaju vysky a ma pocit,ze to tak ma byt.Avsak highend sa snazi zvukom priblizit k realite,cim blizsie,tym lepsie.Niekedy minimalna zmena v priblizeni sa k realite znamena desiatky percent navysenej ceny..Kedze si kazdy so sebou nosi svoj psychoakusticky model plus usi ktore museli mozno roky trpiet prebudenymi basmi a museli sa prisposobit,moze sa velmi lahko stat,ze bedne za miliony s aparturou sa budu zdat akokeby hrali sucho,bez zivosti a prichadza sklamanie...To iste plati aj pre sluchatka.Preto je nesmierne dolezite si ten zvuk skutocne na zivo v TICHU vypocut.Nie je vobec dolezite co pisu recenzie,ani rebricky..jedine na com zalezi je to ako sa ti to pozdava.Kazdy mame inak zmsene usi a sme preto kazdy inak zvuk vnima.A preto:
NEKUPUJ NASLEPO BEZ VYSKUSANIA.
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka