Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Jersey II. píše:..., daruji Ti Koss portaPro....
Alphi píše:Jersey II. píše:..., daruji Ti Koss portaPro....
A pokud z nich budeš chtít něco poslouchat stačí je zanést do Eurostaru.
mareq0 píše:Jersey: Ano, proto jsem to zdaleka dal do závorky (). Špička to rozhodně není, ale pro mě to slyšitelný a podstatný rozdíl je. Pro hifistu to bude všechno stejně špatně hrající šunt
samozrejme ze ked si zoberiem von zen tak isto rozoznam prd, preto lebo uz len z podstaty pri chodzi a inych rusivych vplivoch mozem tak maximalne rozoznavat nejaku holku ci je faj atd...worech píše:já mám teda Porty a T60ku, takže sem vlastně na začátku "audiofilství" a teď sem měl chvilku doma Sansu Clip, což si myslim sou oba přehrávače stejný kategorie a při zkoumání kterej teda hraje líp po neustálim přehazování jacku sem poznal, že T60 je na tom kapku líp než Clip, ale v pondělí poslouchat T60, vyspat se a v úterý si vzít Clip, tak poznám prd rozdíl.
Je to dražší, musí to hrát lépe, sakra, slyším to tam. Znám to ze své zkušenosti. Horší už je umět si to přiznat.
numeros77 píše:takze pani mam to chapat tak ze vsetko zalezi na pouzitych sluchatkach???chodim na toto forum citat skoro vsetko nove a prehravacoch lebo sa snazim vybrat si nejaky ale stale sa neviem rozhodnut medzi D2 4 GB vs Creative Zen(alebo novy X-Fi 8 GB) vs Sony NWZ-A728 8GB alebo nieco ine...vsetky viem zohnat okolo 3800 SK...mam z toho brutal dilemu...
palinoch píše:samozrejme slepy test urobim cez vikend ked bude cas. Jersey II. znama pripovydka vsetko je inac. tym padom nema zmysel vypisovat porovnavacky medzi CD prehravacmi, medzi sluchatkami CX300 a Creative EP-630, a uz vobec vazeny si nemusite kupovat MP3 prehravace "vysokej" triedy, ked ze rozdiel vo zvuku je MINIMALNY. a vobec cele hodnotenia ci celosvetove ci na AVmanii velky test MP3 prehravacov zvuku maju vypovednu hodnotu rovnajucej sa nule.
palinoch píše:ja som cakal ci to vytiahnes a vytiahol si to. no Jersey II. nema peknych 16 ani 18 aby som sa odpaloval na tom ze vlastnim drahu masinku, lebo taka draha nie je. dokazem si priznat chybu. tak ta dynamika moze byt ze ten rozdiel to by som pravdepodobne nerozlisil ale v cistote prejavu a ostrosti zvukoveho podania si dovolim tvrdit ze ano. proste prejav ZENU a SONY je iny
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků