Skrabiy, dík za ochotu! Mrzí mne, že jsi strávil hodinu tím, abys hledal něco, co já vím. Já jen chtěl, abys to vyzkoušel na svém VERSZO. Tak se nezlob. Postup se synchronizací skladby by měl být následující : Je potřeba mít stažený program LRCEditor.exe např. na
http://www.4shared.com/account/file/608 ... ditor.htmlTento program, ačkoli je v angličtině, je velmi jednoduchý a slouží k sesynchronizování skladby s textem. Dále je potřeba mít nainstalovaný a spuštěný Winamp. V LCREditoru se do textu udělají velice jednoduše časové značky - následujícím způsobem:
- 1. spustit LCREditor
- 2. spustit Winamp a v něm skladbu (mp3), která se bude synchronizovat
- 3. do pravého okénka programu LCREditor zkopírovat (nebo vepsat) text skladby
- 4. pomocí tlačítek v programu LCREditor se lze pohybovat v písničce (vpřed, vzad atd.)
Při přehrávání stisknout zelené tlačítko a tím udělat časovou značku do textu - LCREditor vepíše časový údaj, shodný s aktuálním časem přehrávané skladby do řádku na pravé straně, kde bliká kurzor; tento se následně přesune na další řádek a je připravený vytvořit po opětovném stisknutí zeleného tlačítka další značku.
- 5. uložit výsledný soubor do souboru *.lrc, kde místo * bude přesný(!) název skladby. Třeba k RadioGAGA.mp3 bude RadioGAGA.lrc
- 6. tento soubor zkopírovat do přehrávače do stejného adresáře, kde je uložená skladba
- 7. v přehrávači povolit funkci Lyrics
- 8. mp3 by neměla být v VBR, potom se skladba s textem může "rozejít"
Tento postup funguje v mém T-Sonic 520