VERSZO CuBe

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Skrabiy 2. 10. 2008 13:57

Zkušenosti s přehrávačem VERSZO CuBe ???
S pozdravem Mike
Skrabiy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dukem 3. 10. 2008 08:45

radši kvalitnější značky, ne chinu...
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 3. 10. 2008 18:00

Verszo je tuším korejské, stejně jako Samsung ;-)
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dukem 5. 10. 2008 21:32

sorry, máš pravdu, Verszo co jsem slyšel není úplně šrot, díky žes mě upozornil, ale stejně se mi jeho playery nezdají...
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 5. 10. 2008 22:43

\\Omlouvám se všem za dezorientaci, takže to radši zmažu. :nenapadne
Skrabiy:Jo přesně tam sem to četl ;-)
Naposledy upravil eRiper dne 6. 10. 2008 09:35, celkově upraveno 1
eRiper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skrabiy 6. 10. 2008 09:27

eRiper <- Vím o čem mluvíš. Mýlíš se. Nebyla to recenze, ale velký test ve Stereo & Video. Přehrávač o kterém mluvíš, byl Mivvy Record M5 a ne VERSZO. VERSZO tam mělo VERSZO OPPO S5 a mluvili o něm tak, že kdyby měl rádio, tak se ho budou titulovat na přehrávač roku 2008 :)
Já si myslím že VERSZO CuBe je jeden z nejlepších přehrávačů, co trh nyní nabízí. Nechci, aby tohle vypadalo jako reklama. Ptám se jen na zkušenosti a s přehrávačem CuBe a né se znáčkou. Já CuBe mám a jsem maximálně spokojený.
S pozdravem Mike
Skrabiy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pastrka 7. 10. 2008 09:00

Ahoj Skrabiy, vážně uvažuji o tomhle přehrávači (díky za tip!). Měl bych jen pár dotazů ohledně Lyrics - nejede mi o text v režimu prohlížení textových souborů *.txt ale *.lrc (snažil jsem se odpovědi hledat na netu ale nenašel jsem :-( )

- na kolika řádcích se Lyrics zobrazuje?
- je možné měnit barvu a velikost písma, event. je možno změnit i font?
- text se pohybuje (roluje), nebo vždy skočí další řádek, nebo rovnou další obrazovka?
- je možné změnit pozadí (asi by mi vyhovovalo bílé písmo na černém pozadí)

Předem děkuji :-) . Vůbec nejlepší by bylo, kdybys sem (nebo na můj mail) hodil pár fotek, bylo by to možné :oboze ?

Já Lyrics potřebuji kvůli výuce angličtiny - chci si přehrávat zvukový soubor a k tomu si nechat synchronně zobrazovat text. Kvůli tomu si chci pořídit nový přehrávač a tohle je pro mne stěžejní funkce, nic jiného mne až tak moc nezajímá.
pastrka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrabiy 9. 10. 2008 09:35

Já bohužel nemám zkušenost s lyrics pro MP4. Vím, že pro Windows Media Player si musíš stáhnout text pro pisničku a pak se ti bude v media player text zobrazovat. Vyhledávačů pro Muziku je celkem dost.

S tou tvou angličntinou si nejsem jistý, jak budeš synchronizovat text a zvukový záznam.
Zkoušel jsem googlovat asi hodinu, ale nic i přes moji celkem dobrou znalost Aj.

Sorry neporadím ti :eh
S pozdravem Mike
Skrabiy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrabiy 9. 10. 2008 09:44

ještě mě napadlo, že by jsi mohl napsat do redakce Stereo&Video na poradnu. Jsou velmi ochotní, tak věřím, že by ti mohli poradit. Jsou to lide na svém místě
http://casopis.stereovideo.cz/default.asp?aid=6
S pozdravem Mike
Skrabiy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pastrka 9. 10. 2008 14:17

Skrabiy, dík za ochotu! Mrzí mne, že jsi strávil hodinu tím, abys hledal něco, co já vím. Já jen chtěl, abys to vyzkoušel na svém VERSZO. Tak se nezlob. Postup se synchronizací skladby by měl být následující : Je potřeba mít stažený program LRCEditor.exe např. na http://www.4shared.com/account/file/608 ... ditor.html
Tento program, ačkoli je v angličtině, je velmi jednoduchý a slouží k sesynchronizování skladby s textem. Dále je potřeba mít nainstalovaný a spuštěný Winamp. V LCREditoru se do textu udělají velice jednoduše časové značky - následujícím způsobem:
- 1. spustit LCREditor
- 2. spustit Winamp a v něm skladbu (mp3), která se bude synchronizovat
- 3. do pravého okénka programu LCREditor zkopírovat (nebo vepsat) text skladby
- 4. pomocí tlačítek v programu LCREditor se lze pohybovat v písničce (vpřed, vzad atd.) Při přehrávání stisknout zelené tlačítko a tím udělat časovou značku do textu - LCREditor vepíše časový údaj, shodný s aktuálním časem přehrávané skladby do řádku na pravé straně, kde bliká kurzor; tento se následně přesune na další řádek a je připravený vytvořit po opětovném stisknutí zeleného tlačítka další značku.
- 5. uložit výsledný soubor do souboru *.lrc, kde místo * bude přesný(!) název skladby. Třeba k RadioGAGA.mp3 bude RadioGAGA.lrc
- 6. tento soubor zkopírovat do přehrávače do stejného adresáře, kde je uložená skladba
- 7. v přehrávači povolit funkci Lyrics
- 8. mp3 by neměla být v VBR, potom se skladba s textem může "rozejít"

Tento postup funguje v mém T-Sonic 520
pastrka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Azuritko 13. 10. 2008 13:48

Pastrka díki moc za ten návod. Konečne som dostal lyrics do toho versza, bo som nevedel ako a nijak mi to nešlo. Takže zobrazuje lyrics v troch riadkoch, pozadie na versze cube sa dá vyberať zo 7 modrých motívov, takže pozadie je vždy modré. Text lyrics je biely a stredný riadok (ten ktorý sa aktuálne spieva) je zelený. Takže je to fajn zobrazenie. A takto to vypadá Obrázek
Azuritko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pastrka 13. 10. 2008 14:59

Azuritko - není zač :-)
Ještě bych měl malý dotaz - dá se zvětšit font textu Lyrics? Z tvého obrázku se zdá, že je ten text dost malý a špatně čitelný, nebo ne?
pastrka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Azuritko 13. 10. 2008 15:38

Veľkosť ani farba lyrics asi meniť nejde. Ale text je dosť čistý takže z takej normálnej diaľky cca 30 cm nieje prbolém to čítať. Ale keď by sa ti zdal príliš ten text malý, je vo verzse aj e-books. Tam je písmo väčšie a dá sa to prezerať aj počas počávania hudby. A tam môžeš aj meniť farbu.
Azuritko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pastrka 13. 10. 2008 20:57

Ještě jednou díky :-)
pastrka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skrabiy 15. 10. 2008 21:39

Koupil jsme si paměťovou kartu o kapacitě 16GB, V přehrávači VERSZO CuBe. Funguje normálně, takže podporuje více jak 2GB paměti. Celková moje kapacita je nyní 24 GB!!!! 8-D :shock: :twisted:
S pozdravem Mike
Skrabiy
Kolemjdoucí

Další stránka