VERSZO CuBe

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dinkylinky 16. 10. 2008 00:58

Zajímalo by mně, jestli to v přehrávači spojí tu hudbu (z paměti a karty) dohromady, nebo je to jako u Creative /nepochopitelně/ odděleně?
Umí to české ID3 tagy? Menu má české, to vím.
A ještě bych se zeptal, dá se ovládat v kapse bez vyndání přístroje. Myslím přepínání na další skladbu a zvyšování hlasitosti.
Dík za odpověď.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod Udoharys 17. 10. 2008 16:31

Ahoj vespolek.Vlastním tento přehrávač několik dní a kromě pár důležitých věcí si nemohu stěžovat.Na co si stěžuji je to: 1/nelze nastavit možnost kvality nahrávání, 2/bohužel když při přehrávání písniček se vypne dislpay,je to slyšet ve zvuku lupnutím. 3/ jede někomu rádio ve stereu? Mně ne,ani za kus játry.Myslíte,že je to normální nebo se jedná o nekvalitní kus a je to na výměnu? Jinak jsem,krom výše uvedených nedostatků, spokojen.S 16 Gb kartou - bohužel přístroj z karty písničky neupdatuje /doufejme,že vývojáři zapracují/a ani nedá do oblíbených,ale přes průzkumníka je alespoň přehraje.Co se týká ovládání v kapse.Dá se nahmatat,ale chce to zkoušet.Ovšem nevím jak v zimě :eh
Udoharys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djcechi 27. 10. 2008 15:57

Udoharys píše:Ahoj vespolek.Vlastním tento přehrávač několik dní a kromě pár důležitých věcí si nemohu stěžovat.Na co si stěžuji je to: 1/nelze nastavit možnost kvality nahrávání, 2/bohužel když při přehrávání písniček se vypne dislpay,je to slyšet ve zvuku lupnutím. 3/ jede někomu rádio ve stereu? Mně ne,ani za kus játry.Myslíte,že je to normální nebo se jedná o nekvalitní kus a je to na výměnu? Jinak jsem,krom výše uvedených nedostatků, spokojen.S 16 Gb kartou - bohužel přístroj z karty písničky neupdatuje /doufejme,že vývojáři zapracují/a ani nedá do oblíbených,ale přes průzkumníka je alespoň přehraje.Co se týká ovládání v kapse.Dá se nahmatat,ale chce to zkoušet.Ovšem nevím jak v zimě :eh

Stereo si musíš zapnout v nastavení radia, potom to jde.
Lupání sem na svém nezaznamenal, nemůže být problém v tvých sluchátcích?
djcechi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Udoharys 27. 10. 2008 17:41

Stereo mám zapnutý,ale neleze z něj ani ... .Bohužel a to jsem v místě,kde je vynikající signál a na staré mp3 chytám stereo jako víno.
Že by měly sluchátka - měniče signálu /mmchd - Koss porta Pro/ - nějaký vliv? Hmm,zajímavý názor.Mám odzkoušené na aparátu a dělá to taky. A dost mně to irituje. Mohu poslat ukázku.Zvláštní je,že to nedělá,když se Verszo z "úsporáku" přepne do normálního režimu.
Udoharys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod djcechi 27. 10. 2008 20:30

Udoharys píše:Stereo mám zapnutý,ale neleze z něj ani ... .Bohužel a to jsem v místě,kde je vynikající signál a na staré mp3 chytám stereo jako víno.
Že by měly sluchátka - měniče signálu /mmchd - Koss porta Pro/ - nějaký vliv? Hmm,zajímavý názor.Mám odzkoušené na aparátu a dělá to taky. A dost mně to irituje. Mohu poslat ukázku.Zvláštní je,že to nedělá,když se Verszo z "úsporáku" přepne do normálního režimu.

můj to nedělá. napiš na VERSZO, jestli ti uznají reklamaci, a v kladným případě ho tam dej
djcechi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Udoharys 29. 10. 2008 10:23

Myslel jsem si to.Dík za názor.
Udoharys
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carismatico 14. 11. 2008 18:12

Zdárek plánuji koupi tohoto přehrávače, ale chci co nejkvalitnější hud. výstup ( aspoň lepší jak u iRiveru e100 ) můžu mi někdo z majitelů říct, jaký má hudební výstup ? díky
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod ingbrzy 28. 4. 2009 14:56

Ahojte... Chcel by som Vas poprosit o upload aktualneho firmware z nejakeho fungujuceho pristroja Verszo Cube... Totizto na tom mojom sa mi pri zapnuti zobrazi len oranzova obrazovka a nic viac... Sile v pohode 4 mesiace a kedze doklad o kupe som kdesi stratil, tak na zarucny servis nemam narok.... chcel by som skusit nahrat novy firmware.... nech to nemusim posielat do Prahy na servis... DAKUJEM....

SAMSUNG GALAXY SII i9100
HyDrOG3N-ICS (AOKP) -> Android 4.0.4 + APEX Launcher

SAMSUNG GALAXY S i9000
AOKP -> Android 4.0.4 + APEX Launcher
ingbrzy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wonis 21. 4. 2010 16:24

Zdravím,koupím nefunkční Verszo Cube,pokud někdo máte např. prasklý displej či cokoliv jiného,ozvěte se.nebo je druhá varianta,že prodám můj nefunkční Verszo,displej a vše kolem funkční,bohužel nefunkční regulace hlasitosti,tudíž i pohyb v menu atd.

von.ondras@seznam.cz
wonis
Kolemjdoucí

Předchozí stránka