Tip na slusny MP3 prehravac

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod azopard 23. 10. 2008 11:30

Nejakou dobu tu prochazim diskuze a mam z toho spis hlavu zamotanou.
Pokud by byl nekdo ochotny tu doporucit jednoduchej MP3player ktery MUSI mit moznost jednoducheho prochazeni adresarovou strukturou vcetne souboru, display aspon trochu slusnejsi lepe receno ne nejakej suprmrnavej a radio, staci tak 2GB (je to jen na muziku). Sluchatka mam PortaPro a nejaky spunty, takze nic moc kvalita (aspon podle toho co jsem tu cetl). Jinak MP4ce se vylozene nebranim, ale nejspis to moc nevyuziju. Nechci v zadnem pripade EMGETON, kamarad s nimi jednou vyrizoval reklamaci a malem jim to tam rozkopal, dalsi kamos koupil VERSZO a po tejdnu to sel vracet, nebyl s tim moc spokojenej, ted ma Sansu a spokojenej je az na ty adresare, ty tam prej nejdou, pred nedavnem jsem si koupil CreativeZENStone+, ale to prochazeni je na .... takze to dostane mladej na pohadky.
Tak snad jsem to dostatecne popsal a predem dik za jakykoli napady :)
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dukem 23. 10. 2008 14:17

Creative Zen + ňáká karta ( na kartě se prochází mezi složkami ) Sony S610, Iaudio.... Samsung YP T10 nebo jiné.... vše kvalita :-)
dukem
Junior

Odeslat příspěvekod marty63 23. 10. 2008 18:37

Kolik do toho chceš vrazit?
iAudio X5L, iAudio 7, FiiO X3 1st, Cowon Plenue 1, Cowon Plenue D
Fischer Audio DB02 Mk II, Soundmagic E50, Soundmagic E80, Sennheiser HD650
marty63
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubaak 23. 10. 2008 20:30

je hezke ze si tvoris sve nazory co si ctes a ne to co slysis... znam kvantu lidi jez s portapro jsou neskutecne spokojeni a nemenili by to. Nepíšeš naroky na cenu, ale me osobní preference jsou jasné miluju svuj iRiver Lplayer, stejne jsem mel skutecne rad sve predchozi Emgetony (vím co se rika o reklamacích, ale ja snima spokojen byl, zvuk mi prisel ok a ovadani taky), ale taky me ber jako cloveka co prehravace bere jak spotrebak, to znamena zivotnost cca rok a pak zmena. To že další muj přehravac bude zas lplayer nebo nejaky iaudio asi bude mluvit za vše.
Jinak že nekdo na foru napise že neco je cooooooool neznamena ze tomu tak je, zkus si je otestuj a pak se rozhoduj. Mas to jak s barvama me se libi bíla někomu zas modra..
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod azopard 24. 10. 2008 10:10

predem dik vsem a postupne doplnim:
dukem: no s kartou nemusim, vystacil jsem s 512kou takze 2GB (mozna 4) budou dostatecne stacit, navic ty diry na karty nemaji krytku takze se veskerej sajrajt dostava dovnitr
marty63: cim min tim lip, ZENStone jsem poridil za 700 voci a bylo to dle my predstavy, tak do litru, litrapul, ale to by me to muselo presvedcit
bubaak: kazdej ma usi jiny, ja osobne patri k te skupine spokojenych lidi s PortaPro, nicmene podle nekterych prispevku to povazuji mnozi za ... (porovnani s Shure, nebo Ultimate), takze jsem se trochu prispusobil, iRivera jsem mel staryho (512MB na tuzkovku), celkem spokojenost ale jednou jsem ho reklamoval u Fastu a ze bych byl extra spokojenej s vyrizenim reklamace se rict neda, na druhou stranu funguje a v ovladani je daleko lepsi nez zminovany ZEN, ze bych nejak porovnaval zvuk se rict neda, na tuzkovky to uz nechci - zbytecne velky a tezky
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 24. 10. 2008 11:28

jen jedno upozornění, od iriveru si teď kup jen Lplayer, nebo na tužkovky (jež nechces) T60 zbytek jsem slyšel že je nic moc (ale zas slyšel jsem.. nemusí být pravda)
Takže zkus Lplayer, sice se do 1500,- bohužel nevejdes, ale já jsem sním spokojen!
Hlavně není problem ho ovladat přes svetr, kabat (myslim přepínaní pisniček a hlasitosti) takže ho nemusíš vyndavat kvuli každe pakarně.
a Koss PortaPro jsou ve sve cenove třídě dobrý :pozor a pokud ti stačí tak můžeš být šťastný, že se najde nějaky borec co ma fi10 a bude tě zesměšňovat je dusledek jen leštění sveho ega ;-) Ano hrajou lip, ale ty si ten co to posloucha
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod marty63 24. 10. 2008 14:33

No, v týhle cenový relaci byvh šel asi do tohohle:
http://www.123mp3.cz/d/meizu-m3-music-card-2gb-black/
iAudio X5L, iAudio 7, FiiO X3 1st, Cowon Plenue 1, Cowon Plenue D
Fischer Audio DB02 Mk II, Soundmagic E50, Soundmagic E80, Sennheiser HD650
marty63
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 10. 2008 14:34

Super, zkus kouknout na anythingbutipod.com, jsou tam recenze těch nových iRiverů.
Porty klidně si nech, je to takovej slušnej základ.

Osobně se mi líbí ta Sansa Clip, já bych sde přenesl přes jiné řazení, ale to je individuální. Meizu M3 je příjemná věc, "tužkové" Sony asi nebudou k zahození, E100 snad nebude tak otřesná... bohužel jsem ji ještě neslyšel.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod azopard 24. 10. 2008 14:49

bubaak: me je zesmesnovani fuk, lepe receno at si posloucha kdo chce co chce na cem chce ja se jen pidim po zkusenostech a preberu si to, jen jsem mel proste dojem ze tu prevazne pisi nadsenci, kteri nelituji prostredku, hlavne aby to "poradne hralo" i kdyz mi hlava nebere jak muzou rozpoznat rozdily treba v tramvaji, no a doma je to vo necem jinym
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 25. 10. 2008 09:19

Dobrý den pánové,
jak to tady tak pročítám, máme tu hodně nových tváří:)
Poslední dobou jsem nějak vypad z muziky, takže nejsem úplně v obraze.
Ale pokusím se taky přihodit tu svojí do mlýna:)

Takže, adresářová prohlížení je ok na SAMSUNGU T10(2GB). Mám jí, mimochodem ho prodávám, takže pokud máš zájem, za nějakou korunu prodám (jsem si udělal malý inzerátek:D )

JInak hodně mp3, teda většina se už se strukturou moc nezabývá. Všichni využívají zásadně id3 tagy. Je to celkem pochopitelný - V jednoduchosti je krása:)
Pokud chceš adresáře. Tak Iaudio je má, moje X5tka je na tento styl expert(tu už Ti neprodám :D )
Spíš se pročti jak na id3tagy atd. Stáhni si nějaký freeware tager(MediaMonkey) a uvidíš sám, že změníš názor. Pokud ano, tak pak najdeš za nízkou cenu parádní přístroje. Např. Sony. Nejnižší řady.
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod azopard 11. 11. 2008 16:32

omlouvam se ze reaguju pozde ted jsem na reseni MP3jky nemel ani cas ani naladu a tak se k tomu vracim az ted.
co se tyka id3tagu z meho pohledu jsou na h...o pokud chces poslouchat neco jinyho v jinem poradi nez jedno album, na stary MP3jce jsem mel adresar mix, do kteryho jsem si nahral podle chuti a nalady co jsem chtel treba z 10ti ruznych alb a to jsem poslouchal, jak tohle resite s idtagy aniz byste je museli menit?
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 11. 11. 2008 16:51

Udělat si playlist:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod azopard 11. 11. 2008 17:31

playlist umi kazdej MP3 player? jo mimochodem playlist musim delat v playeru, nebo treba pres WinAmpa?
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 11. 11. 2008 18:22

To je individuální. Některý přehrávač to umí v sobě, jiný ne. Některý umí m3u playlisty, některé je neumí apod....
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 11. 11. 2008 19:58

Nejjednodušší je si udělat playlist v PC a pak jen nakopírovat:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Další stránka