Tip na slusny MP3 prehravac

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bubaak 8. 3. 2009 21:22

bubaak píše:1) id3 tagy nezvládá s diakritikou
<- jasněji to napsat neumim, pardon. Zkoušel jsem to na pisničce co jsem pojmenoval ěščřžýáíé, některé znaky to přeházelo a některe zobrauilo jako klikyhak

nevim co tě na tom odrazuje, ale když někdo v praci nebo doma nemá pc kam se to dá na hodinku pak to chápu. Nabijet se to samozřejmě i z USB nabiječky třeba pro Motoroly, Fuji-Siemens, HP Ipaq, MDA .... prostě ze všeho co je zakončeno miniUSB
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod mofo 8. 3. 2009 21:38

Dík za info, ne všude budeš mít vždy pc po ruce, takže asi tak. Ale pokud to jde přes nabíječky, které nepotřebují PC, ale stačí jim zásuvka, tak není problém. S těma tagama je to zvláštní, můj stařičký Iriver iFP 195 TC si s nima poradí bez problémů...
mofo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod The Wolverine 9. 3. 2009 20:20

Lplayer je za cenu co stojí velmi slušná nabídka.
Na nabíjení by se s dodaným kabelem dalo použít http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58232
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Balda_87 9. 3. 2009 20:33

pokud nemáš strach (požáááár! :D ) tak nabíječka od skřetů z asijské tržnice za 25kč jde taky :-D
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod azopard 13. 3. 2009 14:44

sorry za pozdni reakci, takze

mp4master: dik za manual

mofo: na rozdil od bubaaka (kteremu dodatecne dekuji za pomoc s vyberem tohoto prehravace, ktery mi opravdu naprosto vyhovuje) me ID tagy v cestine fachaj
Obrázek
nabijim tak jednou tydne, ale neni to zas tak casto v provozu a pokud je tak pouze MP3 + obcas radio
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 13. 3. 2009 15:28

teď jsem naštvan :eh
Mam stejny fimware jak ty a česky neumí 8-S sice to nepotřebuji ale je to divný ...
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod azopard 14. 3. 2009 00:05

a jak mas nastaveny Language, ja mam:
Menu Language > English
Countries > Česky
azopard
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 14. 3. 2009 07:29

to mám stejně :-P
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod numeros77 25. 3. 2009 20:52

poradte nieco s lepsim zvukovym vystupom ako ma X-Fi...rozmyslam o vymene lebo chcem nieco mensie a s lepsim vystupom...takze hlavna je kvalita!!!!fotky a video nezaujem...dakujem
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 25. 3. 2009 21:39

Proč myslíš, že X-Fi nevyhovuje? Slyšel jsi i jiný přehrávač? A jaká máš sluchátka? Posloucháš na flat, nebo mršíš? A jakou muziku posloucháš? To není jenom tak, dojít a říct, že nevyhovuje.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peo.c 26. 3. 2009 09:40

mensie ako x-fi????s lepsim vystupom ??? uffff
FLAC>Sansa Clip v2(8GB black)>SPC(stevenkelby recable)>LiveWires T1 (UM remold)
---------------------------------------------------------------------------------
Gone:EP830>PFE112>IE8>HD650>TF10
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 3. 2009 12:01

bubaak píše:teď jsem naštvan :eh
Mam stejny fimware jak ty a česky neumí 8-S sice to nepotřebuji ale je to divný ...

Nebude problem s kodovanim?
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod numeros77 26. 3. 2009 12:31

Figut píše:Proč myslíš, že X-Fi nevyhovuje? Slyšel jsi i jiný přehrávač? A jaká máš sluchátka? Posloucháš na flat, nebo mršíš? A jakou muziku posloucháš? To není jenom tak, dojít a říct, že nevyhovuje.

nejak ma prestali bavit tie velke rozmery a lepsie by padlo nieco do ruky...iny som zatial nepocul...sluchatka su origo...pocuvam len mp3 format a hudba vacsinou HH a RnB...
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 26. 3. 2009 13:03

Kupa noveho playera nič nevyrieši, pokiaľ planuješ použivať dodavane sluchadla, lebo u každej značky hraju na *****. Vynimkou su akurat prehravače od Sony, ktory dodava relativne dobre in-eary (oproti ostatnym značkam), i keď ani tie niesu bohviečo. X-Fi je kvalitne hrajuci player, preto by si mal radšej zvažiť kupu kvalitnych sluchadiel. Kľučom k dobremu zvuku su sluchadla, nie (aj keď malym percentom ano) prehravač.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Morlith 26. 3. 2009 13:18

no jemu ale hlavne asi vadia rozmery.... o zvuku asi az tak nerozmysla ))
Morlith
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka