iriver e100 vs. iaudio 7 vs. sony NWZ-E438

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Který z uvedených přehrávačů mi doporučíte?
Iriver E100 1 %  10%  [ 1 ]
iAudio 7 7 %  70%  [ 7 ]
Sony E438 2 %  20%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 10

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 5. 12. 2008 13:53

Asi tak:) máte pravdu.
Proč kupovat kvalitní MP3, když se nebude plánovat koupení lepších sluchátek:)
Moje rada, koupit buď kvalitní mp3 + kvalitní sluchadla a nebo přesný opak, koupit normální mp3 bez sluchátek a pak, jestli ho to chytne, tak koupit jako další dárek, později, sluchátka:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Figut 5. 12. 2008 21:22

To bude nejrozumnější. Vždyť z toho, chudák, ještě nemá rozum.:)
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kibi1 6. 12. 2008 20:16

xxxdvorixxx: jak si to myslel s temi spuntovymi sluchatky? ja myslel, ze prave ty jsou pro usi nebezpecne, protoze hrajou uplne v uchu, takze nejvice ohrozuji sluch.

Vypada to na to iaudio, protoze jsme se se synovcem dohodli, ze video nema cenu prehravat na takovem typu prehravaci. Navic ma mobila, ktery to umi, takze rozhodla doba prehravani a kvalita provedeni a jak jsem se docetl vysoka kvalita reprodukce.
Myslite, ze ty sluchatka budou takova tragedie? protoze kupovat nejaky za 1500,- se mi zda velka investice. Stacili by nejaky za 500,-?
kibi1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 6. 12. 2008 20:48

Ono je to se špunty trochu subjektivní. P5ijde mi, že na otevřených sluchátchách dokážu hlasitost vyhnat vysoko a ani mi nepřijde. Ale na špuntech mi brzo sluch zavelí, že už mi je to nepříjemné, poslech je nepříjemný.
špunty jsou sice blíže bubínku, ale zase výborně izolují od okolí, pak si to nedává dítě tolik nahlas.... (konečně lze lezdit autobusem a poslouchat, ne připoslouchávat a domýšlet si, jaké, že tam vlastně jsou tóny)
A taky ještě jedno plus mají. Děti mají "radost" když se mnou podělit o poslouchanou hudbu s ostaními. Bohužel často spolujezdec v buse nemá náladu poslouchat cizí hudbu. A tomu špunty pomohou, naopak pecky co se dodávají (sice mohou nenáročnému stačit), dokáží zničit sluch natotata...

checkni:
http://headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/
iFrogs by se mohli líbit, přičemž jsou na trhu Ultimate ears speciálně pro děti (škoda, že jsou designově strašné)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod palinoch 6. 12. 2008 20:55

12-ti lety kluk az take decko neni. tak neviem ci by chcel spunty pre deti. no ,ale keby o tom nevedel, tak by to bolo jedno.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 6. 12. 2008 21:11

:D
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kibi1 6. 12. 2008 21:14

Ty spunty pro deti urcine ne :) neni to zadny mimino :)

libi se mi ifrogz Earpollution D-33 black , maji pekny design, ale aby nebyli stejne kvality jako prilozene k tomu iaudio7, kdyz opomenu rozdilny typ konstrukce.
kibi1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod palinoch 6. 12. 2008 21:15

:mrgreen:
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kibi1 6. 12. 2008 21:17

nevite kdy bude hotovy ten velky test spuntu? planuju si taky koupit novy sluchadla. Zatim se rozhoduji mezi C300 a akg324, beru to jen z toho co jsem nacetl, jsem v tomto lajk.
kibi1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 6. 12. 2008 21:19

Nejkvalitnější sluchátka v balení nabízí jedině nejvyšší modely sony. A to jako jediná firma. Ať jsem měl mp3 přehrávač za 11 000 nebo za 1500, vždy jsou sluchátka v balení katastrofální. Iaudio je krásným příkladem. Sluchátka materiálově kvalitní, vydrží hrubší zacházení, ale zvukově je to konečná :D Vyjímkou je naopak, jak jsem řekl, Sony.
Ale jelikož si vybral Iaudio, tak na sto procent sluchátka v balení nebudou lepší :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 6. 12. 2008 21:20

Já jsem koupil sestře k Vánocům CX 300. Bohužel ani né tak, že by byly nejlepší, uvidíme v recenzi, ale jen proto, že jsou růžová :D:D:D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Předchozí stránka