Najde se šikovný kutil? elektrikář?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2008 14:47

najde se mezi námi nějaký kutil, elektrikář, který se vyzná v malých udělátkách a dokáže vyrobit tohle?

http://revision3.com/systm/headphoneamp/
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2008 14:50

Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod EKKAR 9. 12. 2008 14:53

Někde tady na fóru lítal odkaz na schéma - myslím, že by to neměl být problém. Mikropájku mám, DPS si taky jsem schopný vyrobit doma sám. Krabička od bonbónů ENERGIT by se taky našla... Pošli SZ nebo mi písni po ICQ.
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bubaak 9. 12. 2008 15:03

Postavíš mě dispre II :D
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 12. 2008 15:34

viewtopic.php?f=1712&t=1050082&p=5762998&sid=df4e4d5e713c6e32b49118c4ea9b3604#p5762998
taky jsem o to měl zájem. Vzhledem k tomu, že D2 výborně pasuje do energitek, tak mít dvě takový krabičky je frajeřina jako Brno :D
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2008 16:08

Přesně tak, takový přenosný zeesilovař je parádní věc. Bohužel ceny jsou tak vysoké, že jen málokdo si je může dovolit.
Zvukový výsledek by měl být podle mě stejný...
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod EKKAR 9. 12. 2008 16:24

DisPre 2 mám - a rozhodně do Energitek nepasuje. Jenom jeho DPS má asi 100 x 160mm, plus něco na výšku na potenciometr ALPS a chladiče koncových BD139/140 a taky na vyhlazovací kapacity. To není mašinka na kapesní poslech... Navíc má napájení 2 x 15V a odběr cca 60mA v každé polaritě - to už není ani na buřtíky s měničem... Ale ten odkaz si uložím a zítra se podívám, co by se dalo ubastlit - musí to být nízkošumové, takový TDA2822M má sice až 2 x 1W, ale na sluchátka se poslouchat nedá, jak šumí...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod aurelius9 9. 12. 2008 16:57

Presne tento cmoy som si urobil. Dosku plosnych spojov si kupis, ak mas pajkovacku, pomaly si to urobis aj sam. A hod tam dual- OPA2132PA alebo OPA2134PA, cize plosak bude mat fakt minimalne rozmery+ 9V baterka. Tazka pohoda ;-) Ja som si to vlozil do normalnej "velkej" krabicky (dorobil som si tam este modifikovany Linkwitzov filter-tiez podla ChuMoya), napajanie sietove 12V.
Cowon D2 4GB + DIY cmoy + Sennheiser HD555 (bye...) Beyerdynamic DT990 Pro, Koss PortaPro, Creative EP630

Fujitsu Siemens AMILO Pa1538 - Creative X-Fi Surround 5.1 - Genius sw-hf 5.1 5005

Nokia 5800 XM
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubaak 9. 12. 2008 17:57

EKKAR píše:DisPre 2 mám - a rozhodně do Energitek nepasuje.

Jojo to všechno vím že je to zesilovač pro domácí použití :-)) ale i tak po něm toužim a pan Macura mě neodpověděl na Mailíka (ani se mu nedivím), klidně si ho spájím sám, jde mi spíš jen o vyleptáný tišťáky (zdroj + zesilovač) a seznam součástek, schematka ...
Myslim že od tebe jsem četl že se dá koupit na dobírku za 600,- Kč, ale myslim že je to komplet udělej si sám (leptání, koupení součástek ..... ) proto mě i zajímalo zda je nějaká amaterská sada :)
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 12. 2008 18:29

aurelius: a jaký má dopad na zvuk v přenosným provedení...?
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2008 19:24

bubaak píše:
EKKAR píše:DisPre 2 mám - a rozhodně do Energitek nepasuje.

Jojo to všechno vím že je to zesilovač pro domácí použití :-)) ale i tak po něm toužim a pan Macura mě neodpověděl na Mailíka (ani se mu nedivím), klidně si ho spájím sám, jde mi spíš jen o vyleptáný tišťáky (zdroj + zesilovač) a seznam součástek, schematka ...
Myslim že od tebe jsem četl že se dá koupit na dobírku za 600,- Kč, ale myslim že je to komplet udělej si sám (leptání, koupení součástek ..... ) proto mě i zajímalo zda je nějaká amaterská sada :)

600,- není to nějak moc?
myslel jsem, že vše mně vyjde na minimum :D
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod bubaak 9. 12. 2008 19:38

za Dispre by se mělo platit zlatem a je to sluchatkový zesik klasický velký ne přenosny :)
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod DC20 9. 12. 2008 19:53

Tak ten despire láka aj mňa, škoda že teraz akosi nemám peniaze navyše a okrem toho mi doma už niekoľko mesiacov ležia dosky na DPA222 :-[
DC20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 9. 12. 2008 20:33

Já zatím nějak neprahnu po klasickém zesíku. Rád bych si domluvil přenosný a po domácku udělaný a pokud mě to osloví, tak si pak pořídím přenosný nějaký vyšší kategorie a pak se uvidí:)

Přenosný bych využil i doma, takže právě proto preferuju tuhle možnost:)

DOufám, že cena od ekkara nebude nějak přemrštěná:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 12. 2008 21:39

Taky bych po něčem takovém toužil a případně se přidal (stejná filozofie jako Drozdano). Totiž na ebay jsou sice pěkný krabičky, ale ta cena je dosti vostrá...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Další stránka