Vianočný darček - MP3 player pre brácha poradte aký ...

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod dero1 9. 12. 2008 19:03

Ahojte,
Chcem daroviť bratovi na vianoce mp3 prehrávač, ale neviem aky, tak aspoň pár údajov uvediem :) aby vedel prehravat hudbu, mozno foto atd...

Musi mat
- 8GB je uplne minimum + SD karty alebo 16GB a viac :)
- good sound nepotrebujem najlepšiu ale nechcem šmejda
- nech nie je ťažký, pekný vzhľad
- slúchatká som už kúpil, d-jays myslíte že som dobre kúpil v electroworlde pomohli
- čierna / strieborná farba

Cena: max. 6500Sk +/- 500Sk

Ďakujem
dero1
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 12. 2008 20:00

Stači pohľadať tu na fore. Dookola omieľane Cowon D2, iAudio 7, Sony NWZ-A829, Creative Zen X-Fi, pripadne Microsoft Zune, či niečo od Samsungu (YP P2). Ine doplnia ostatni. Tie d-jays budu ok.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod XMike1 9. 12. 2008 21:35

Ja dostanem od priateľky na Vianoce Sony A829N (zlatý). Nie je ťažký, vyzerá dobre, je aj v čiernej farbe :) a cena je 6k.
XMike1
Junior

Odeslat příspěvekod dero1 9. 12. 2008 22:05

myslíte, že toto bude cool ? http://www.123mp3.cz/d/fun-beat-em815-8 ... et-cinema/

ja sa tým moc nezaoberám, čo sa tu omieľa ... raz sa kúpi mp3 a potom sa počúva :) :-P
dero1
Junior

Odeslat příspěvekod XMike1 9. 12. 2008 23:58

ako 172g sa mi oproti takému 58g sony nezdá zrovna málo. Moje HTCčko má cca toľko a veru tak ťažký mp3 prehrávač by som nechcel a ani tá veľkosť nie je bohviečo. síce to má veľký display, ale ty si písal, že chceš mp3 prehrávač a na ten účel je hento moc veľké hebedo.
XMike1
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 10. 12. 2008 17:54

Jak už jsem napsal pod článek:

Musím tentokrát trošku zkritizovat tuto recenzi.
Přijde mi prostě úplně nekde jinde. Hodnocení mě nějak nepřesvědčilo, že právě D2 má být nejlepší volbou. Pokud mám odkazovat na jiné zahraniční weby, tak zde bylo hodnocení asi následující.
5 nejlepších mp3 přehrávačů za tento rok:

5. Sony,
4. D2,
3. Zune,
2. PC,
1. CLIP.

V těchto recenzích hodnotíte pouze jen malou část věcí, které jsou vlastně i zbytečné pro mnoho lidí a nějak moc je nezajímají. Např. se zde vůbec nezaobíráte celkově FW. D2 má mnoho bugů, jako všechny výrobky Cowon. Má sice krásný display, ale také opravdu dost náchylný k poškrábání, zničení atd. Je to už starý model, který se brzy přestane podoporvat atd. atd. atd.

Rychlosti FW, bezproblémovost, zde taky moc neberete v potaz. Chce to prostě více se zamyslet nad recenzí a ne honit nějaká zbytečná čísilka typu DiVX a že to má mikrofon a další podle mého zbytečné funkce.

Toť můj názor:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod XMike1 10. 12. 2008 18:13

To nie je recenzia, to je skôr výpis vlastností jednotlivých prehrávačov, nič sa tam nepíše o zvuku (ešteže máme anythingbut...). Napríklad nechápem prečo Zen X-Fi dopadol zvukovo najlepšie. Asi len preto, lebo je na ňom napísané X-Fi.
XMike1
Junior

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 10. 12. 2008 18:21

Chápu, ale prostě mi to přijde jako šité horkou nití..
přesně o té stránce jsem mluvil:) z té je ta sestava:)
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 10. 12. 2008 18:53

Tu recenziu som uviedol ako voditko pre autora topicu, z akych playerov by mal a mohol vyberať. O žiadne poradie tu nejde. Netvrdim, že nemaš pravdu, alebo že suhlasim s tou recenziou, ale tvoja kritika je v ramci tohto vlakna trochu mimo misu.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 10. 12. 2008 22:41

Chlapík vybírá, byl mu poslán odkaz, já jsem vyjádřil názor, že receneze není úplně ok a dal jsem další odkaz. Nic víc, nic míň. Vše je ok a nic není, jak Ty říkáš: ,,Mimo"
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Figut 13. 12. 2008 16:44

Zkoušel někdo DOONIO PRIME?
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aurelius9 14. 12. 2008 21:00

Dzordano_Bruno - nech uz bude poradie akekolvek, nikdy nebude uplne objektivne (to ani nie je mozne). S tym zahranicnym napr. nesuhlasim ja. Alebo uz vobec som nesuhlasil s rebrickom na generationmp3. Atd. atd.-Jednoducho rozhoduje recenzent a je to len clovek... ;-) D2 je sice starsi model, ale stale je to spicka (a dlho nou aj bude), ktora v mnohych aspektoch prekona sucasnu elitu. ;-)

Este k tomu, co si pisal- tie divx ciselka a mikrofon su mozno zbytocne funkcie pre teba, ale pre mnohych su pomerne podstatnymi kriteriami. Osobne mikrofon na D2 vyuzivam velmi casto a player bez videi by som uz ani nechcel :D

K teme- moje tipy na darcek- 1. cowon D2, 2.iriver spinn (myslim, ze nema sd slot, ale inak supa),5. creative zen x-fi, 4. sansa view
Cowon D2 4GB + DIY cmoy + Sennheiser HD555 (bye...) Beyerdynamic DT990 Pro, Koss PortaPro, Creative EP630

Fujitsu Siemens AMILO Pa1538 - Creative X-Fi Surround 5.1 - Genius sw-hf 5.1 5005

Nokia 5800 XM
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 14. 12. 2008 22:15

Ty vážně sleduješ na 2,5" filmy? Navíc ty zdlooooooouhavé konverze... hrůza vzpomínat. Aby se na to dalo dívat, tak už je potřeba něco většího, ale tím se zase zvětšuje přehrávač. Kdyby tak Clip vydržel jako i7, a měl kovové tělo...byla by to šupa!
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Další stránka