prvně chci říct, že tohle téma patří jak do mp3 přehrávačů, tak do sluchátek...
chci sluchátka, skvělé sluchátka (shure se530), zatím jsem měl jenom úplně ty největší šunty dodávané k telefonům sony ericsson (k750i, k850i) teď mám xperii, která má 3,5mm jack. Hraje to hrozně, zkoušel jsem jenom ty co jsou dodávané, vyloženě hnus. Proto chci něco skvělého (už jsem se v podstatě pro shure se530 rozhodl, v pondělí je du zkoušet do Prahy, mám to 4 a půl hodiny vlakem ze zlínského kraje, možná to ale nevyjde a rovnou je obědnám. Ultimate Ears triple.fi 10 Pro jsem vyřadil, ale jestli se dostanu do Prahy tak je poslechnu. Ještě se chci zeptat, to jsem zjistil v diskuzích, že mají být nějaké nové sluchátka JAYS - 3 pásmové (možná to pletu, prostě 3 něco a to značí že jsou dobré

Teď k MP3 a zase částěčně k sluchátkům, měl jsem ipod video 80gb, koupený za 12 000kč a po roce a půl prodaný za 3 300 Kč, ipod už nikdy, apple už nikdy, itunes už nikdy! Ještě u tohodle jsem zkoušel sluchátka, ty dodávané, bylo to lepší co si pamatuju, ale jak říkám, chci to nejlepší. Vlastně teď jsem si vzpoměl, že kámoš mi pučoval koss porta pro, hráli pěkně oproti tomu co znám a ještě jedny kossy, které se dají pěkně složit, nevím které, nechci to hledat, ale to jen co jsem slyšel na vlastní uši.
Tak už konečně k přehrávačům, jak jsem psal, měl jsem apple a prodal ho se strátou skoro 9 000 Kč, cihlu už tedy nikdy jako přehrávač nechci, nedá se to nosit sebou. Stačí mi tahat mobil. Chtěl bych něco malého jako je Microsoft Zune, Radek Hulán ho chválí, recenze taky, vy taky. Mohl být dobrý. Jde mi o využítí kvalitních sluchátek, myslím že SE Xperia je především osobní počítač, né mp3 přehrávač, takže kvalitou zvuku neoplývá. Chtěl bych něco s flesh pamětí, co má pevný disk je velké (o tom jsem se přesvědčil) nedá se to nosit, taky nechci velký display, na filmy se můžu podívat na xperii, když nejsem u PC. Musí být malí, ale aby měl display, že si lehce vyberu z desítek alb a neztratím se v nich, kapacitu minimálně 16GB. Zune 16GB se mi líbí nejvíc. Praďte něco ekvivalentního, co má hlavně dobrou kvalitu zvuku.
Dále - jak je to s formátem Flac? Přehraje ho Zune? Zatím žádné písničky ve formátu Flac nemám (pracuje se na tom), ale když už tak poslouchat kvalitně, o formátu flac jsem párkrát slyšel, ale vůbec nevím o podpoře, podle logiky ho přehrát musí, nechám si radši poradit, tohle není můj obor.
Omlouvám se za opákování některých slov a spoustu gramatických chyb, je půl páté ráno a čeština mi dělala a dělá velké problémy.