PlayStation Portable

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Figut 22. 12. 2008 17:06

Tohle tu myslím chybí. Sám jsem ho nedržel v ruce, možná je to dobré i na poslech mp3. Takže?
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod premiant 22. 12. 2008 17:58

Jak už tady někdo někdy říkal, PSP umí od každého něco, ale nic pořádně, takže bych tomu moc nevěřil, ale nevím, nemám možnost to zjistit přímo...
Google Nexus S

Sansa Clip+ 8GB + Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro

iPod Touch 8GB 3.0 JB
premiant
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 22. 12. 2008 18:00

Právě....mám výhodnou nabídku. Velký display, už vhodný i na video, hry, a kdyby ta hudba......
Omlouvám se za nové téma....už jsem tu něco našel. Klidně to smažte :-[
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 22. 12. 2008 19:14

Měl jsem PSP Silver Slim & Lite s 8GB MS a před pár týdny jsem ho prodal. Pokud bych chtěl hudební přehrávač, PSP bych si nevybral, na přehrávání hudby mi přijde těžkopádný. Výstup na sluchátka je slušný (Sony), ale mohl by být silnější. Integrované repráčky chrastí. Má výborný displej - dobrý na video, ale titulky umí jen pokud má CFW. Hry vypadají ve srovnání s PC bídně a kvalitních titulů je málo. Bez CFW je docela na nic.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Figut 22. 12. 2008 19:50

Díky. Za 3300 jsem o tom zauvažoval, ale vážně by mi to nebylo k ničemu. Už jsem si odehrál svoje, pár let jsem na hry myslím nesáhl, tatin hraje na PS one přes rok nějakou fifu. Ani na hry není čas. Jsou lepší činnosti - četba, hudba, film ve vetším, sport, učivo(studenti) a jistě se najdou i jiné. Ale pamatuju ty časy s Resident Evil, GT2, Tekken 3, Silent Hill, Alone In The Dark ....To je pryč.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 22. 12. 2008 20:42

Měl jsem to asi na dva týdny půjčený... používal jsem ho hlavně na hraní a poslech na brigádě. Hry, samozřejmě se nemohou rovnat PC, ale je to asi to nejlepší, co lze v přenosných podmínkách sehnat. Ergonomie docela jde, ruce mě z toho nebolely.
Na hudbu mi ale přišel hooodně těžký a ovládání těžkopádné... Poslouchal jsem s ním npřes sluchátka málo, ale vím, že mě to hodně nebavilo, přišlo mi to ploché...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vizitix 22. 12. 2008 21:57

Sluchátkový výstup ujde, displej perfektní. Na hry s ohledem na možnost hraní kdekoliv supr. :)
Unknown Pleasures
vizitix
Portař

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 23. 12. 2008 11:23

Můj známý ze školy, sedím s ním v lavici, koupil k těmto Vánocům synovi PSP mám dojem 3000 SLIM. Nemám přesně přehled ve značení.
Co jsem zatím pochopil.
Tak nástroj na hraní her - perfektní!
Filmy, fotky - perfektní!
GPS atd. - perfektní!

Bohužel je to pro mladou generaci, normální mladý člověk to prostě nevyužije. Hry moc lidí nehraje a pokud ano, tak doma na PC, navigace atd. máme v autech, na kolech, takže celkově je to opravdu mašinka pro maldé lidi, kteří hodně cestují a bez hef neudělají ani ránu:)
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod vizitix 23. 12. 2008 13:05

Jojo.. :)

Každopádně jediné mínus, pokuď ho s seobu chce brát člověk na cesty jako mp3 přehrávač jsou rozměry. :)
Unknown Pleasures
vizitix
Portař

Odeslat příspěvekod Bína 23. 12. 2008 14:17

Tak měl jsem asi 2 roky klasický Fat, to se mi rozbilo a vyreklamoval jsem to za psp lite. Původní bylo sice těžší, ale mnohem líp se drželo, to k rozdílům. Jinak k těm hrám, dnes už jich moc zásadních nevzniká, pro člověka co ho má dlouho s CFW už docela ztrácí smysl, ale na nového majitele čeká obrovská spousta úžasných her, těch nejlepších co může hrát na přenosném zařízení. Co mu vyčítám je nic moc internetovej prohlížeč, výdrž asi 3-4 hodiny hraní(ale to je jak výdrž průměrnýho notebooku), ale hlavně nic moc čitelnost na ostřejším světle, např v metru hry jako syphon fylter jsou nehratelné.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 23. 12. 2008 15:12

jojo, čitelnost na byla někdy na zabití. A výdrž je minimální, pořád jsem to dával do nabíječky (nevím, jak byl ale používaný...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bína 23. 12. 2008 16:29

U výdrže dost záleží na podsvícení, pokud máš na maximum(4 level), tak to odejde klidně za 2 hodiny.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 23. 12. 2008 17:47

Pokud PSP vydrží dvě hodiny, tak se na mě nezlobte, ale to je výdrž na dvě věci, na nic a na prd. Když si vzpomenu na doby, kdy jsem seděl u her celý den, tak si myslím, že pro zažraného hráče jsou dvě hodinky opravdu krize.
Kdyby byla výdrž aspoň 10 hodin, tak neřeknu, ale 2. To je opravdu bída...
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod Figut 23. 12. 2008 18:34

Prostě je to neskladná mrcha s malou výdrží, průměrným sluchátkovým výstupem, malou pamětí a pro lidi po dvacítce nemá smysl. Sedí?
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 23. 12. 2008 19:38

Sedí :-D Pamět záleží na tvé peněžence, výdrž na hraní her, sluchátkový výstup na sluchátkách, věk je na tobě...
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Další stránka