PlayStation Portable

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod player 23. 12. 2008 19:41

"Hry samozřejmě se nemohou rovnat PC"

On od handhaldu nekdo ceka grafiku na urovni Crysis?:D
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzordano_Bruno 23. 12. 2008 20:36

To zase přeháníš.
Mně osobně se PSP líbí, ale koupě je pro mě absolutně mimo realitu, ne kvůli financím, ale nevím, co bych s takovým krámem dělal. Jak bylo řečeno. PSP je opravdu pro mladé pařany :)Až bude kvalita, velikost atd. aspoň 100x lepší než nyní, tak bych o nějakém PSP uvažoval...
Poslouchej, co to dá, protože pak už neuslyšíš nic :)
Audio: Iaudio X5L, Samsung YP T10, Ipod Shuffle, Ipod Nano.
Sluchátka: GRADO SR 60, Koss KSC 15/17/22/ Porta Pro.
Dzordano_Bruno
GRADOmaster

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 23. 12. 2008 21:07

Tady jsem objevil diskusi ze začátku roku viewtopic.php?f=726&t=768681
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Figut 24. 12. 2008 13:54

Jestli někdo zná někoho, kdo prodává PSP, tak mi pošlete kontakt prostřednictvím SZ. Děkuji.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beat 24. 12. 2008 14:54

Tady je zas snůška nesmyslů, stejně jako v každém nespecializovaném fóru :D
PSP je výborná věcička - ale jen pro člvěka, který ho umí a chce využít :-)

Hlavní je uvědomit si, že je to "PORTABLE", což značí absolutně vše. Není to náhražka PC nebo velkého Playstationa. Je to pro lidi, kteří si chtějí hrát na cestách - ve vlaku, na chatě kde nemají počítač atd.

Výdrž je vcelku slušná .. minimálně 4 hodiny intenzivního hraní(ta úplně první verze PSP - ty další jsou na tom s výdrží lépe).

Třeba já používám PSP hodně na fotky. Prostě si fotky nenechávám tisknout na papír, ale když je chci někomu ukázat, tak mu je ukážu na PSP. :-)

Přeji všem krásné a veselé :-)
beat
Junior

Odeslat příspěvekod player 24. 12. 2008 15:56

Dzordano_Bruno píše:Až bude kvalita, velikost atd. aspoň 100x lepší než nyní, tak bych o nějakém PSP uvažoval...

Premyslis u toho co pises?
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 24. 12. 2008 16:43

beat: velkej foťák:-)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PeTr7650 24. 12. 2008 23:00

ja psp mam, na hry a video super, na muziku je to moc velky, na to mam zune :-D
Слава Україні!
PeTr7650
Junior

Odeslat příspěvekod zuzkys 28. 12. 2008 16:45

Když už se tu vyrojila taková diskuze, tak přidám svoje poznatky. Osobně mám již druhou verzi psp, celkem už ho mám několik let. Rozhodně nejsem žádný extra pařan a i když se psp kupuje nejvíce kvůli hrám, tak moje priorita to není. Ale jsou i hodně dobré hry, které se dají hrát a vydrží spousty a spousty hodin nudy třeba na cestách.

Použití:
HRY: Kvalita her je naprosto výborná, pokud to člověk bere tak, že je to malá cestovní krabička s výdrží u novějšího modelu někde kolem 5hodin. Rozhodně je na tom o 300% lépe než konkurenční Nintendo DS. Třeba takové sporty a závody aut jsou na hodně vysoké úrovni.
FILMY: Osobně neznám žádné lepší zařízení za cenu kolem 3500,- s tak velikým a celkem i kvalitním displejem. Všechny možné mp4 přehrávače na velikosti displeje PSP prostě nemají. Filmy jsou pro mě tedy u PSP na prvním místě v používání.
HUDBA: Nic moc, zvuk nic moc, skladnost nic moc, prostě za účelem hudby v přenosném zařízení je to naprd. Pokud mi nejde o to napojit to doma do Hifi a používat to jako přenosný disk. Ale na nošení sebou na procházku naprostá blbost.
KNIHY: Pro mě druhá nejdůležitější věc u PSP. Prostě super velký displej pro čtení ebooků. Stokrát lepší než k tomu účelu používat mobil.
FOTKY: Pokud má člověk slušně velkou paměťovou kartu, tak pro mě je to zase výborná věc, jak někomu ukázat fotky na slušně velkém displeji, takže z toho člověk alespoň nějaký požitek má, než ukazovat nějaké malé mrchy na mobilu, či mp3 přehrávači.

Takže pokud někdo tohle zařízení nezná, nemá smysl říkat, že je to blbost atd. Je to velice dobrá věc, ale jde o to, jak to nejlépe využít. Rozhodně si nemyslím, že je to blbost pro mladé pod 20let. Mě je taky dávno více a i přesto můžu říct, že je to pro mě super věc za ty peníze.

EDIT: Pokud by měl někdo zájem o odkaz na výborné forum o PSP a tím se chtěl dozvědět více, tak na SZ klidně napíšu. Nechci tu dělat reklamu.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 28. 12. 2008 17:01

Přesně. Proto si myslím, že je blbost kupovat přehrávač typu Cowon O2, když se dá pořídit flashnuté PSP a hry si stáhnout. Však už na něj čekám.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 28. 12. 2008 17:16

PSP mělo potenciál, bohužel Sony ho zazdilo. Hry, které bych snad i na PlayStation očekával, těch je žalostně málo. Kvalitních her bych napočítal na prstech jedné ruky. Pro 3D hry je jinak slušné rozlišení displeje bohužel limitující a 2D hry lze hrát na mobilu (a Loco Roco dohrajete za odpoledne). K tomu zastaralá verze Wi-Fi (WEP2 tomu nic neříká). A množství her odpovídá i množství užitečných aplikací. Dipslej je fajn. Video se na tom dá sledovat. Text se číst, ale smysluplně vytvářet ne.

Až přístě vyrobí zcela novou verzi (nemyslím PSP4000) takového pádla, tak ať to umí i telefonovat, abych se u těch her nenudil. Já dávám současné verzi PSP rezolutní NE.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Figut 28. 12. 2008 17:31

Otestuju, uvidím. Budu mít starý fat 1004.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 12. 2008 17:38

Osobně docela souhlasím se zuskys. Je to takovej crossover, možná právě proto někteří nemají rádi. Velikostí menší než netbook, ale zase větší než mobil...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zuzkys 28. 12. 2008 19:25

Přesně tak, všechno co je na vše, je většinou celkově naprd.
Nicméně psp nějaký potenciál má, ale každý ho musí využít podle svého. Rozhodně mělo když před několika lety vycházelo potenciál větší. Jako osobně jsem ještě nenarazila na problém, že by mi někde nešlo připojit na wifi kvůli wep2. Jako nic proti, ale kolik procent např notebooků wep2 nepodporuje? Dost velká část, takže v tomhle bych jaksi problém neviděla.
Ale co se týče her, tak je pravda, že před 2lety třeba vycházelo spousty a dost dobrých her, teď už se najde dobrá tak jednou do měsíce, takže kdo si teď PSP kupuje myslím, že to kupuje spíše jako multimediální hračku a tu využije.
Co se týče množství aplikací tak to jsem trochu oneill_sx1 nepochopila - myslíš tím, že je jich málo? Mě se nezdá, zatím jsem našla vše, co jsem potřebovala... Homebrew aplikací je hodně velká hromada a když si jich tam pár dáš, tak se dá používat spousta věcí.
Za tu cenu je to dle mě nejlepší žrout nudy...samozřejmě nikomu nenutím mé názory, ale chtěla jsem v tom tady udělat trochu jasno, když už tady takové téma je.. :)
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 28. 12. 2008 20:07

Navíc pro stoupence PS....Nikdy jsem neměl v oblibě hry na PC. Závodním hrám jsem se vždycky na PC smál. Jak se to ovládá na směrových šipkách. Sranda.
Figut
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka