Přesně tak, všechno co je na vše, je většinou celkově naprd.
Nicméně psp nějaký potenciál má, ale každý ho musí využít podle svého. Rozhodně mělo když před několika lety vycházelo potenciál větší. Jako osobně jsem ještě nenarazila na problém, že by mi někde nešlo připojit na wifi kvůli wep2. Jako nic proti, ale kolik procent např notebooků wep2 nepodporuje? Dost velká část, takže v tomhle bych jaksi problém neviděla.
Ale co se týče her, tak je pravda, že před 2lety třeba vycházelo spousty a dost dobrých her, teď už se najde dobrá tak jednou do měsíce, takže kdo si teď PSP kupuje myslím, že to kupuje spíše jako multimediální hračku a tu využije.
Co se týče množství aplikací tak to jsem trochu oneill_sx1 nepochopila - myslíš tím, že je jich málo? Mě se nezdá, zatím jsem našla vše, co jsem potřebovala... Homebrew aplikací je hodně velká hromada a když si jich tam pár dáš, tak se dá používat spousta věcí.
Za tu cenu je to dle mě nejlepší žrout nudy...samozřejmě nikomu nenutím mé názory, ale chtěla jsem v tom tady udělat trochu jasno, když už tady takové téma je..