Muj prvni mp4 CREATIVE Zen nebo VERSZO Cube

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 25. 1. 2009 19:12

Rozdvojka existuje. koupíš ji v elektrosoučástkách nebo předraženě v Datartu, EW, Okay apod. např: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36548

Vliv na zvuk pocítíš s dobrými sluchátky, někdo ho ani nepostřehne. Myslím, že to žere více baterku. Levné rozdvojky poměrně brzo odcházejí, takže se vyplatí si koupit rovnou dvoje.

životnost baterky je většinou taková, že po třech letech stejně kupuješ přehrávač:-) Mám D2 rok a půl a zatím drží snad stejně...

Za 3,5 je už Cowon D2 a Samsung P2, jinak Funbeat, no prostě není to bůhvíjaká značka, prostě přejmenovaná čína, ale neměl by se hned složit jako Teac.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 25. 1. 2009 19:17

natalkaaa píše:Jej a jeste bych mela dotaz O:-) Jaka je asi zivotnost integrovane baterie, a lze v pripade poklesu vydrze ji nechat vymenit ? (a nebo se to nevyplati a radsi pak koupit rovnou novy prehravac)

Je to podobne ako u telefonov. Vydrži roky, akurat sa bude znižovať jej vydrž. Zaleži to samozrejme od toho, akočasto sa bude prehravač použivať, ako často nabijať...
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod natalkaaa 25. 1. 2009 19:40

Oukej, diky moc za odpovedi ;-)
No prave, nevim jestli bych se chtela nekde chlubit pristrojem ktery ma na sobe "made in china"
nevim teda jak je to u elektroniky ale u jineho zbozi me to pekne vytaci :oboze
Takze vas nazor je, ze radsi koupit znacku i kdyz nebude mit zrovna 3" displej ale proste vetsi displej nez 2,5" u dobrych znacek v teto cenove kategorii asi nenajdu :hm

Ted se nechci dotknout majitelu d2(berte me jako neznalce :-D ) ale neni uz d2 trosku starsi model ? Myslim to tak, ze jestli uz neni v teto cenove kategorii do 3500Kč (ktere bych byla ochotna investovat) nejaky novejsi model, ktery je lepsi.

Tudiz vas naposled zadam jestli by ste mi mohli doporucit nejake mp4 ktere by vyhovovaly mym pozadavkum O:-) Vy jste koumáci tak radte 8-)
-cena do 3500Kč
-kvalitni vyrobce/servis
-co nejvetsi a nejkvalitnejsi displej(chci koukat na serialy a filmy)
-podpora pametovych karet
natalkaaa
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2009 20:07

S D2 nemám zkušenost, ale znova ti doporuřím toho ZENa, já mám 8GB verzi, je i 32GB verze, podporuje SDHC karty, takže 16GB karta není problém. V přehrávači mám asi 400skladeb a 7filmů. Dívá se na to v pohodě, podle mě ty 2,5" stačí. Nevím jak přesně D2, ale ZEN byl ofiko představen 29/8/2007, takže zase extra mladík není, ale zato software nemá podle mne chybu. Zatím jsem nepřišel na žádný bug.
D2 bude myslím stejně stará.
Na filmy se dá taky použít Doonio Naut, ale je to zase no name china player, ale žadil bych ho mezi ty lepší čínské, ikdyž ovládání mi nevyhovuje a uživatelské prostředí je hnusné:)
Pokud by ti nevadila vyšší cena, tak Sony NWZ-A828 je taky výborný, má velký displej, precizní zrpracování a výborná zvuk.
Potom by se na filmy taky daly použít přehrávače FunBeat EM750 a EM735. 735 je napodobenina iPodu Touch, ale abych pravdu řekl, tak ze no name china jsem se tak trochu i styděl:D
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Bína 25. 1. 2009 20:09

D2 je sice staršího data, ale to nevadí, je to pořád záruka kvality. Existují i lidé co používají stroje i starší (Iaudio X5, Rio Karma a to prostě kvůli tomu že byli dobré), D2 sice jejich kvalit nejspíš nedosahuje, ale pro spoustu nynějších uživatelů je to pořád to nejlepší co se dá sehnat. Doporučuju D2, Sony S638(bohužel nemá slot na karty, ale jinak je fakt super), X-Fi.
PS: proč všichni doporučujete Sony A828, když S638 je prostě hezčí, levnější a stejně dobrý?
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 25. 1. 2009 20:11

V tejto cenovej relacii prichadza do uvahy podľa tvojich požiadaviek a kvality D2, Zen, Zen X-fi, iriver E100. Ešte prichadza do uvahy niečo od Sony, či Samsung P2. Tie však už nemaju slot na karty.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod slayers 25. 1. 2009 20:18

Na Tvoje požadavky D2.Snad jen ten servis ale s tím zkušenost nemám jelikož Emgeton i Cowon mě i mým známým šlapou bez chyby.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod palinoch 25. 1. 2009 20:27

ked ze mam velmi dobre skusenosti so ZENOM zajtra cestuje novemu majitelovy, nemozem si pomoct je to uzasny player ci po ovladacej stranke ci zvukovej by som odprucil Zen X-fi. Zen X-fi je novy ZEN s lepsou vydrzou a zvukovou technologiou Xtreme Fidelity .
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2009 20:35

Bína píše:PS: proč všichni doporučujete Sony A828, když S638 je prostě hezčí, levnější a stejně dobrý?

Protože S638 ani pořádně v ČR neseženeš. Nebo jo? A828 doporučuju, protože mám s ní zkušenosti. Hezčí...možná pro tebe, někomu se může zdá hnusný...

A kdybych měl porovnat ZEN a ZEN X-FI, tak jsou to funkčně stejné přehrávače, až na funkci X-FI a xfi má taky reproduktor, ale polde mě se xfi hůře ovládá.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Bína 25. 1. 2009 20:50

Tak má je Alza, CZC(ikdyž tam je poslední dobou polovina věcí s neznámou lhůtou dodání), mironet a myslím že i každý Sony centrum. Dostupnost problémem určitě nebude.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Slawall 25. 1. 2009 20:53

Ajo, našel jsem ho tam...je stejně dobrý? Má o 0,4" menší displej.
Slawall
PortaMan

Odeslat příspěvekod Bína 25. 1. 2009 21:11

Aha, to jsem si neuvědomil, že má menší displej. I tak se mi na něj koukalo dobře.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Morlith 25. 1. 2009 21:14

Ryan Giggs píše:V tejto cenovej relacii prichadza do uvahy podľa tvojich požiadaviek a kvality D2, Zen, Zen X-fi, iriver E100. Ešte prichadza do uvahy niečo od Sony, či Samsung P2. Tie však už nemaju slot na karty.
ja ti nevim E100 asi nie, nevem porovnat z inymi prehravacmi, tak akurat z mobilmi a obrazkami, ale ten displej mi moc jemny neprijde, + to lagove ovladanie, mne to neprekaza ja na tom pocuvam tak hudbua citam knizky, ale aby pri nom holka neprisla o nervy a nehodila to o prvu stenu ktoru uvidi :-[
takze vlastne - kto to videl aky je ten displej v porovnani s D2/zenom napr ?
Morlith
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aurelius9 25. 1. 2009 21:30

Ja som E100 kupil ako darcek pre priatelku a displej mi vobec nepride nejaky nekvalitny, skor naopak, prijemne ma prekvapil. V porovnani s D2- D2 ma ostrejsi a jasnejsi obraz. Ovladanie je v poho, len tie tlacitka su hlucnejsie, pukanie. Priatelka je vsak s nim velmi spokojna.

Uvedomte si vsak, v akej cenovaj hladine je E100 a D2... Viac info najdete v mojej recenzii.

Mimochodom, mal som obe prehravace, Zen, D2 jasne vynikaju nad displejom E100, Zen ma displej trosku jasnejsi ako D2. E100 je solidna kvalita za dobru cenu. Sam by som si vedel predstavit, ze by som pouzival E100.
Cowon D2 4GB + DIY cmoy + Sennheiser HD555 (bye...) Beyerdynamic DT990 Pro, Koss PortaPro, Creative EP630

Fujitsu Siemens AMILO Pa1538 - Creative X-Fi Surround 5.1 - Genius sw-hf 5.1 5005

Nokia 5800 XM
aurelius9
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod natalkaaa 25. 1. 2009 22:22

Diky vsem za nazory ;-)
Zatim jsem na tom takhle, ve vyberu mi zustal cowon d2(u ktereho me celkem fascinuje vydrz baterie a celkova propracovanost) a creative zen. U zenu se mi mozna vice zamlouva ovladani klasickymi tlacitky nez u d2 dotykove, ale to je asi jen obava z dosud nepoznaneho a myslim ze je to jen sila zvyku. Sony prehravace se mi moc vzhledove nelibi, ale co me nadchlo byl zmineny samsung yp-p2, kde ma nadsenost skoncila u radku podpora pametovych karet:NE .. nevim kolik filmu by se mi vlezlo do 4gb verze, ktera by snad do 3500kc byla.
Mam jeste tak mesic cas nez si ho poridim, tak bych treba i chtela vedet jestli se nechysta nejaky novy model, napriklad s mym vysnenym 3"displejem. Klidne bych si na neco chvilku pockala kdyz by to stalo za to :) Budu muset do nejakeho obchudku skoknout abych koukla na ten 2,5" displej a zjistila jak se veci maj ;-)
natalkaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka