Takový firmware tam již určitě nainstalovaný bude, stačí tam ten flac přes usb kabel dostat. Poslední verze firmwaru je 01.01.32. Rockbox je zatím zbytečný, dokud bude zamrzat. Ale je o dost lepší, dfkt dobře vyřešil přehrávající obrazovku, dost možností úpravy zvuku. Jen ta stabilita.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
ahojte chcem sa ešte opýtať, prosím presmerujte ma na prislušne forum ak sa to v nom už riešilo, ak nie, pls niekoho o odpoved. akým spôsobom hudbu do sandisku zoradiť tak aby bola prehladná. nahrávam ju len posunovaním myšou, nepoužívam windows media. problém je že súbory skladieb si sandisk aj po mojom premenovaní cez PC, nazve podla pôvodného názvu a zoradí podla toho. čo je trošku chaotické
a jak tedy radis muziku? podle ID3 tagu? (wmp nepouzivam, ale to bych prekousl. Nepouzivam ani winamp a muj telefon jine playlisty nebere (nevim proc) a tak vzdycky zapnu winamp, udelam playlist a vypnu winamp )
Pre taketo brutalne hromadne tagovanie by som doporucil nieco co ti nesposobi psychicku ujmu, teda nejaky program ktory to spravi za teba. Napriklad ked vo Winampe v Media Library kliknes na album, interpreta, atd. pravym mysidlom, das send to a auto-tag, tak ti to celkom slusne zoradi, a potom urobis len nejake kozmeticke upravy manualne.
figut: no ja jsem takovej sberatel...od interpretu, co mam rad (a je toho docela dost) se snazim mit vsecko, co kdy dany umelec vydal
ScRyX: no me by stacilo, aby mi neco pridalo automaticky do id3 tagu treba toto: Nazev interpreta, nazev alba a cislo a nazev pisnicky. Ostatni tagy jsou mi v podstate k nicemu jde to v tom winampu? (nebo to nejde vubec? )