Figut píše:Ty jsi takový pirátský sběratel. Co tak ty oblíbené umělce podpořit koupením cd? To je sběratelství, ne nějaké stažené mp trojky

Nedovedu si představit, že někdy poslechnu těch 14! dvd mp3. Stejně si člověk oblíbí pár interpretů, které poslouchá část svého života. V žádném případě se nedá plně věnovat soustředěnému poslechu při takovém množství hudby. Já to stahoval na potom, na vyzkoušení, které kapely budou pro mě a kterým se budu věnovat. Už několik čísel Sparku ale nestahuji a moc jsem toho neodzkoušel... To pak asi někdo poslouchá pěkné srance, jestli potřebuje stahovat pořád nové

no ja mam i par cd, ale ne moc, protoze mi nepripada zrovna jako prave orechove je cpat do PC a cd prehravac nemam (nicmene se poohlizim pomalicku, polehoucku). Na druhou stranu...jaka je zivotnost cdcka? Digitalni podoba vydrzi veky

Nicmene si dovolim rict, ze to neni o tom jake "srance" kdo posloucha, ale o tom, jaky mas hudebni zaber

Jak uz jsem psal jinde, muj hudebni zaber je opravdu hodne siroky a neposloucham jen metal, nebo techno...tudiz se mnozstvi pripadne kvalitnich interpretu znacne rozsiruje. A porad vyplouvaji na hladinu nejake nove kapely, umelci, projekty...nebo nova alba jiz oblibenych interpretu. Samozrejme, ze neposloucham vsechny, ale muzu s klidem rict, ze jsem kazde album minimalne jednou slysel. Ale pripada mi divne i ty veci, ktere neposloucham mazat.