[recenze] Sandisk Sansa CLip

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Figut 29. 6. 2009 22:21

Ty jsi takový pirátský sběratel. Co tak ty oblíbené umělce podpořit koupením cd? To je sběratelství, ne nějaké stažené mp trojky :D
Nedovedu si představit, že někdy poslechnu těch 14! dvd mp3. Stejně si člověk oblíbí pár interpretů, které poslouchá část svého života. V žádném případě se nedá plně věnovat soustředěnému poslechu při takovém množství hudby. Já to stahoval na potom, na vyzkoušení, které kapely budou pro mě a kterým se budu věnovat. Už několik čísel Sparku ale nestahuji a moc jsem toho neodzkoušel... To pak asi někdo poslouchá pěkné srance, jestli potřebuje stahovat pořád nové :D
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod deputy 30. 6. 2009 10:13

Mam s clipem nasledujici problem.
Mam nem cca 7 audiobooku, ktere z nej nejsech schopen vykopirovat .
http://img140.imageshack.us/img140/6493/clipc.jpg
WMP11 tyto media vubec nevidi, MediaMonkey viz obr.
Je problem ze jsou v ogg formatu? s ceskou diakritikou? nejaka digitalni prava?
dokaze nekdo poradit jak tyto soubory zkopirovat na PC?
deputy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzkys 30. 6. 2009 14:09

V normálním file exploreru bys ty data ve složce music nenašel? Mě se tam audiobooky ukládají normálně mezi ostatní hudbu, přitom v clipu jsou v audiobooks.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod vita.koca 30. 6. 2009 16:53

Figut píše:Ty jsi takový pirátský sběratel. Co tak ty oblíbené umělce podpořit koupením cd? To je sběratelství, ne nějaké stažené mp trojky :D
Nedovedu si představit, že někdy poslechnu těch 14! dvd mp3. Stejně si člověk oblíbí pár interpretů, které poslouchá část svého života. V žádném případě se nedá plně věnovat soustředěnému poslechu při takovém množství hudby. Já to stahoval na potom, na vyzkoušení, které kapely budou pro mě a kterým se budu věnovat. Už několik čísel Sparku ale nestahuji a moc jsem toho neodzkoušel... To pak asi někdo poslouchá pěkné srance, jestli potřebuje stahovat pořád nové :D

no ja mam i par cd, ale ne moc, protoze mi nepripada zrovna jako prave orechove je cpat do PC a cd prehravac nemam (nicmene se poohlizim pomalicku, polehoucku). Na druhou stranu...jaka je zivotnost cdcka? Digitalni podoba vydrzi veky ;-)

Nicmene si dovolim rict, ze to neni o tom jake "srance" kdo posloucha, ale o tom, jaky mas hudebni zaber ;-) Jak uz jsem psal jinde, muj hudebni zaber je opravdu hodne siroky a neposloucham jen metal, nebo techno...tudiz se mnozstvi pripadne kvalitnich interpretu znacne rozsiruje. A porad vyplouvaji na hladinu nejake nove kapely, umelci, projekty...nebo nova alba jiz oblibenych interpretu. Samozrejme, ze neposloucham vsechny, ale muzu s klidem rict, ze jsem kazde album minimalne jednou slysel. Ale pripada mi divne i ty veci, ktere neposloucham mazat.
vita.koca
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 30. 6. 2009 19:24

Ale nelze popřít, že mít fyzický hudební nosič s bookletem, nejlépe LP, je úplně jiná věc než pouštět mp3 v počítači. Třeba u mě to nemalou váhu má.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vita.koca 30. 6. 2009 19:38

to nepopiram ;-) (a velmi rad bych se nekdy dostal tam, abych mohl v pohode sedet ve vymazlenem obyvaku a poslouchat svou oblibenou muziku z LP na sestave za 150 000 :-) )
vita.koca
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 30. 6. 2009 19:41

:D Ach
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zazukuz 9. 7. 2009 16:44

Zdravím, prosím vás nevíte jaký má Clip výstupní výkon?
zazukuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 9. 7. 2009 16:46

Asi 15 mW na kanál. K čemu to chceš vědět? Myslíš, že s větším výkonem to hraje lepší? Nehraje.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zazukuz 9. 7. 2009 16:53

Potřebuji mp3 která hraje opravdu nahlas, jelikož ji budu používat v moc hlučném prostředí. Vím, že to závisí i od sluchátek ale mam jen obavu jestli mi hlasitost bude stačit.
zazukuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzkys 9. 7. 2009 22:21

Já si troufám tvrdit, že clip je hlasitý celkem dost.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 10. 7. 2009 18:02

Pokud budeš mít kvaltiní špunty, tak zrova u Clipu si podle mého vystačíš s hlasitostí tak na polovině, jsem na hlasitost také náročný, proto si to mohu dovolit tvrdit (poté, co jsem si dal do uší ER6i, mi toto bylo jasné..:-D)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LPcz3F4N 23. 7. 2009 13:51

Tak jak to vypadá s tím Rockboxem? Neví někdo? Dík
LPcz3F4N
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 23. 7. 2009 18:58

Zatím tak, že 4GB + někdy zamrzá.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LPcz3F4N 23. 7. 2009 22:32

A jak je to zamrzání strašné? Chci si kupovat stříbrnou 8GB...
LPcz3F4N
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka