Ahoj, v jakem programu a v jakem formatu si mam udelat ten playlist? Jsem na tohle natvrdlej.
U clipa mi zklamaly dve veci:
Zpracovani odpovida cene, tedy levny plast, mam stribrnou verzi a jesli ostatni vypadaji hur tak to potes. K tomuhle taky doplnim ze vstup na jack rozhodne mel byt na druhe strane nebo zespodu.
Druha vec jsou neuveritelne hlasita tlacitka. Mate nekdo podobnou zkusenost? Koupil sem si in-eary abych nikoho nerusil ani v tiche mistnosti ale nemuzu pouzivat clipa protoze zmacknuti tlacitka se rovna hromboti.. Proste hlasite KLIK. Doufam ze se to nejak vymacka. Skoro mam chut prehravac rozebrat a ovladaci kriz nejak podlozit
Taky mi přijde neskutečně dobrý na pár stovek... Nosím ho v kapse s klíči - a není poškrábaný, nosím ho na klipu - a nikdy nespadl, ani při jízdě na kole ve skalách. Hlasitá tlačítka? To jsem ještě nikdy neřešil, ani večer v ložnici.
Nevím, jak dělají playlisty ostatní programy, ale ve winampu se musí Clip namontovat jako vyměnitelné médium, požadované songy přesunout z Clipu do okénka přehrávání, potom ctrl+S a uložit do rootu Clipu. Playlisty vytvořené jiným způsobem nefungují.
Tlačítka jsou sice trošku víc slyšet, ale žádná hrůza to není. Clip mám už přes rok a za těch 500kč (4BG, stříbrná, z aukra) je to snad nejlepší kup co můžete udělat. Včera jsem tam nahrál rockbox, zatím bez problému šlape a netuhne. A těch funkcí, no nevěřil jsem vlastní očím co takový malý přehrávač dovede
Zdravím, nevím, zda to tu bylo řešeno (nechce se mi toto vlakno cist cele), ale zajímalo by mne, jestli je v tomto přístroji nastavitelný ekvalizér ? díky
Marťas, Nikon D80, Nikkor 18-70, nikkor 85mm 1,8, metz 58 AF-1 Marťas, ipod classic, jays d-jays, koss porta pro, Grado SR 125
Prosím o radu. Exituje způsob, jak vypnout automatické zahájení nabíjení při připojení Clipa k USB počítače ? Jde mi o možné opotřebení akumulátoru - když např. připojím přehrávač k "donahrání" mp3 a nemá zcela vybitou baterii. Díky. Pokud je to jedno, uvítám i tuto radu .
out - clip 8gb + phonak audéo pfe in - foobar2000 (asio) -> xonar essence st -> sennheiser 595 in a/v - media portal -> xonar essence st (coax) -> denon avr 1604 -> magnat quantum (503 front, 511 center, 501 surround, betasub 20A)
Já bych řek že tohle si ohlídá elektronika přístroje a jakmile klesne ta kapacita na nějakou úroveň tak ti prostě ohlásí že je to vybitý a vypne se, klidně to může být reálně těch 70%, když už ti to ukáže prázdnej teploměr a vybito, právě aby se akumulátor nepoškodil, ale netvrdím že tomu nějak extra rozumím.
No pri Li-Ion nie je problém dobíjať ich pri nie úplnom vybití, je im to jedno, je to lepšie ako vybíjať do dna a nabíjať trošku. Vadí im prílišné vybitie (ak vám prehrávač vypne a vy ešte ho skúsite 3x spustiť..), podnapätie dokáže Li-Ion a Li-Pol články dosť poškodiť. Taktiež nie je vhodné opakujúce sa nabíjanie pri takmer úplnom nabití (napr nabíjať z 95% kapacity). Ak si niekto nabíja štýlom že nabije keď ho to napadne, tak odporučím raz za čas baterku poriadne vybiť - tak aby sa prístroj vypol sám, a potom poriadne doplna nabiť. Predĺži to o trošku životnosť, a hlavne batéria si lepšie uchová svoju kapacitu.
Doma: BantamDAC - Dispre II V3 - DT880 250ohm 2005 edition Vonku: Sansa Clip - Mini 3 -recabled Sennheiser IE8 s custom nástavcami
ne Thomasko.. Deep cycle li-ionce nejen ze kapacitu neobnovi ale pokud ji budete cyklit delsi dobu tak odejde velice brzo. Delal jsem na to SOCku.. mam tu nekde i ty mereni