[recenze] Sandisk Sansa CLip

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ovo 23. 9. 2009 21:53

:) Naštěstí Winamp tohle zvládne.
Ale neumí udělat playlist kompatibilní s Clipem a taky nezvládá, že Clip má jinou složku na hudbu a jinou na audiobook.
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SagiCZ 24. 9. 2009 23:46

Ahoj, v jakem programu a v jakem formatu si mam udelat ten playlist? Jsem na tohle natvrdlej.

U clipa mi zklamaly dve veci:

Zpracovani odpovida cene, tedy levny plast, mam stribrnou verzi a jesli ostatni vypadaji hur tak to potes. K tomuhle taky doplnim ze vstup na jack rozhodne mel byt na druhe strane nebo zespodu.

Druha vec jsou neuveritelne hlasita tlacitka. Mate nekdo podobnou zkusenost? Koupil sem si in-eary abych nikoho nerusil ani v tiche mistnosti ale nemuzu pouzivat clipa protoze zmacknuti tlacitka se rovna hromboti.. Proste hlasite KLIK. Doufam ze se to nejak vymacka. Skoro mam chut prehravac rozebrat a ovladaci kriz nejak podlozit :D
SagiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 25. 9. 2009 10:06

Nevím, co si stěžuješ. Clip je za svoji cenu velmi dobrý. Vstup na sluchátka není problém, zpracování ok. To klikání - měl bys zkusit iRiver Clix 2 :D.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 25. 9. 2009 10:53

Taky mi přijde neskutečně dobrý na pár stovek... Nosím ho v kapse s klíči - a není poškrábaný, nosím ho na klipu - a nikdy nespadl, ani při jízdě na kole ve skalách. Hlasitá tlačítka? To jsem ještě nikdy neřešil, ani večer v ložnici.

Nevím, jak dělají playlisty ostatní programy, ale ve winampu se musí Clip namontovat jako vyměnitelné médium, požadované songy přesunout z Clipu do okénka přehrávání, potom ctrl+S a uložit do rootu Clipu. Playlisty vytvořené jiným způsobem nefungují.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Aligues 25. 9. 2009 13:57

Tlačítka jsou sice trošku víc slyšet, ale žádná hrůza to není. Clip mám už přes rok a za těch 500kč (4BG, stříbrná, z aukra) je to snad nejlepší kup co můžete udělat. Včera jsem tam nahrál rockbox, zatím bez problému šlape a netuhne. A těch funkcí, no nevěřil jsem vlastní očím co takový malý přehrávač dovede ;-)
Aligues
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Wild_cz 27. 9. 2009 08:53

Zdravím, nevím, zda to tu bylo řešeno (nechce se mi toto vlakno cist cele), ale zajímalo by mne, jestli je v tomto přístroji nastavitelný ekvalizér ? díky
Marťas, Nikon D80, Nikkor 18-70, nikkor 85mm 1,8, metz 58 AF-1
Marťas, ipod classic, jays d-jays, koss porta pro, Grado SR 125
Wild_cz
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 27. 9. 2009 09:35

Pokud mysliš nastaveni rock/pop/disco/... tak to tam je.... dokonce ty čtyři sloupečky si můžes nastavit sám
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod nodiggity 29. 9. 2009 15:05

Prosím o radu. Exituje způsob, jak vypnout automatické zahájení nabíjení při připojení Clipa k USB počítače ? Jde mi o možné opotřebení akumulátoru - když např. připojím přehrávač k "donahrání" mp3 a nemá zcela vybitou baterii. Díky. Pokud je to jedno, uvítám i tuto radu :).
out - clip 8gb + phonak audéo pfe
in - foobar2000 (asio) -> xonar essence st -> sennheiser 595
in a/v - media portal -> xonar essence st (coax) -> denon avr 1604 -> magnat quantum (503 front, 511 center, 501 surround, betasub 20A)
nodiggity
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 29. 9. 2009 15:09

Až vydrží málo tak ho zahodíš a koupíš nový.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Emokid 29. 9. 2009 15:16

U Li-ion baterií tohle neplatí, klidně dobíjej kdy to půjde.
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 29. 9. 2009 20:57

Přesně tak, největší životnosti dosahuje mezi 70% a 90% plného nabití, takto mají nastavený režim i hybridní auta.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ScRyX 30. 9. 2009 13:56

Cize by sa mala dobijat vzdy ked ma 70% tak aby pod danu uroven nikdy neklesla? Takto zabezpecim dlhu vydrz? o_O
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Emokid 30. 9. 2009 19:56

Já bych řek že tohle si ohlídá elektronika přístroje a jakmile klesne ta kapacita na nějakou úroveň tak ti prostě ohlásí že je to vybitý a vypne se, klidně to může být reálně těch 70%, když už ti to ukáže prázdnej teploměr a vybito, právě aby se akumulátor nepoškodil, ale netvrdím že tomu nějak extra rozumím. 8-)
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ThomasKo 30. 9. 2009 22:20

No pri Li-Ion nie je problém dobíjať ich pri nie úplnom vybití, je im to jedno, je to lepšie ako vybíjať do dna a nabíjať trošku. Vadí im prílišné vybitie (ak vám prehrávač vypne a vy ešte ho skúsite 3x spustiť..), podnapätie dokáže Li-Ion a Li-Pol články dosť poškodiť. Taktiež nie je vhodné opakujúce sa nabíjanie pri takmer úplnom nabití (napr nabíjať z 95% kapacity). Ak si niekto nabíja štýlom že nabije keď ho to napadne, tak odporučím raz za čas baterku poriadne vybiť - tak aby sa prístroj vypol sám, a potom poriadne doplna nabiť. Predĺži to o trošku životnosť, a hlavne batéria si lepšie uchová svoju kapacitu.
Doma: BantamDAC - Dispre II V3 - DT880 250ohm 2005 edition
Vonku: Sansa Clip - Mini 3 -recabled Sennheiser IE8 s custom nástavcami
ThomasKo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SagiCZ 1. 10. 2009 00:54

ne Thomasko.. Deep cycle li-ionce nejen ze kapacitu neobnovi ale pokud ji budete cyklit delsi dobu tak odejde velice brzo. Delal jsem na to SOCku.. mam tu nekde i ty mereni :)
SagiCZ
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka