[recenze] Sandisk Sansa CLip

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Emokid 1. 11. 2009 23:04

Nojo ale u V.2 už nějaká podpora pro RB rozpracovaná je ale u Clipu+ vůbec nic, jenom poznámka že čip bude zřejmě stejný jako u V.2.
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin_D_2008 6. 11. 2009 08:49

Čustě. Nevíte jestli hraje líp Clip anebo Emgeton E5 Cult? Jde mi fakt jen o to zjistit, jak je to se zvukem. Díky moc
Martin_D_2008
Junior

Odeslat příspěvekod Ayla 7. 11. 2009 13:55

Cau, chtela jsem se zeptat ohledne nakupu Sansy na aukru - vam nevadi, ze to nema zadnou zaruku? Nebojite se, ze se objevi nejakej problem? Nebo je reklamace nejakym zpusobem ostrena? Dik ;-)
Ayla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 7. 11. 2009 14:02

Nevadí. Funguje.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod worech 7. 11. 2009 14:09

Ayla píše:Cau, chtela jsem se zeptat ohledne nakupu Sansy na aukru - vam nevadi, ze to nema zadnou zaruku? Nebojite se, ze se objevi nejakej problem? Nebo je reklamace nejakym zpusobem ostrena? Dik ;-)

od Pepeka mi Clip jede pmalu rok a absolutně bez problému.A za ty prachy.....
Koss Porta Pro s iRiver T60 4GB black
Sansa Clip 4GB + 8GB silver, Altec Lansing UHP306
worech
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Joska6868 7. 11. 2009 14:23

Taky mám Clipa z aukra a v pohodě. Při té konstrukci bude poruchovost minimální.
Joska6868
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 8. 11. 2009 09:54

v okolí mam tři clipy co sem kupoval pro známí z aukra cca rok starý,úplně bez problémů...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LPcz3F4N 19. 11. 2009 17:58

Čaute...vyskytl se mi takový problém...připojil jsem Clipa do kompu a přes updater jsem nahodil nejnovější verzi. Normálně se to updatovalo, ale veškerá hudba, co jsem na tom měl, nějak zmizla...ukazuje to sice, že volné místo je 160MB (jako předtím), ale nic tam nejde najít...jak ve windowsech, tak přímo v přehrávači. Ne, že by mě to tak moc trápilo, protože mám tu hudbu v kompu, ale docela by mě zajímalo, co s tím ;) Dík
LPcz3F4N
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 11. 2009 10:38

čus.nakonec sem nekoupil clip+ ale obyčejnej za dobrý prachy z aukra.zdá se mi že hraje trochu hůř než S9,ale to bude pravděpobně o zviku,má odlišnej projev a triply se taky na ní asi budou muset chvilku zajet...jakej používáte fw?mam verzi V02.01.32P,což je asi poslední což?de na ní rockbox?
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ovo 24. 11. 2009 12:37

LPcz3F4N píše:Čaute...vyskytl se mi takový problém...připojil jsem Clipa do kompu a přes updater jsem nahodil nejnovější verzi. Normálně se to updatovalo, ale veškerá hudba, co jsem na tom měl, nějak zmizla...ukazuje to sice, že volné místo je 160MB (jako předtím), ale nic tam nejde najít...jak ve windowsech, tak přímo v přehrávači. Ne, že by mě to tak moc trápilo, protože mám tu hudbu v kompu, ale docela by mě zajímalo, co s tím ;) Dík

Nezměnilo se ti nastavení pro USB mode?
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 11. 2009 14:23

tak zatím teda docela zklamání,pouštím si oblíbený songy a oproti S9 nějak schází detaily.na mě až dost basů.činely necinkaj tak čistě,solíčka a vůbec kytary sou trochu vzadu,to platí i o klávesách.zdá se mi tam prostě víc basů na úkor ostatních detailů.jediný co je možná trochu lepší sou bubny.snad si zviknu no...možná je to tim že si s triplama tolik neseděj.clipa už sem před tim měl ale s px100,na kterejch to nepoznam.ale v porovnání zvuku s ue vede zatím S9 tak o 30%
edit:oboje na flat
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 24. 11. 2009 15:39

Takže Clip basuje víc než S9 a je méně detailní :hm
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peo.c 24. 11. 2009 15:43

2 flat:
to sa ti prestáva páčiť???
V prvom príspevku si docela spokojný a v druhom už ani nie :shock:
FLAC>Sansa Clip v2(8GB black)>SPC(stevenkelby recable)>LiveWires T1 (UM remold)
---------------------------------------------------------------------------------
Gone:EP830>PFE112>IE8>HD650>TF10
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 11. 2009 16:24

hodnocení sem snížil po poslechu většiny nejoblíbenějších a tudíž nejnaposluchanějších songů...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 24. 11. 2009 16:58

S tímhle souhlasím, jak může potvrdit i bubaak, tripli si s clipem moc nesednou, Cowon líp.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Předchozí stránkaDalší stránka