od saffo 22. 1. 2010 11:08
čaj všem,
pročítal jsem si tady teďka pár stránek a chtěl bych se zkušených zeptat:
Jaký byste mi doporučili přenosný přehrávač k SENN. HD555/595? Cenu chci cca 2000 Kč (rozdíl 100 nehraje roli), základní paměť minimálně 4 GB, ale raději 8 GB + rozšířitelnou na těch 32 GB nějakou kartou. Řazení do složek pro přehlednost určitě třeba.
Na nějaký videa a fotky a LCD displeye kašlu, jde mi jenom o kvalitu muziky v týhle cenový kategorii, ale rád se poučím i z vyšších tříd. Chci si pořídit něco, co vydrží a hraje - pro vás asi relativně - dobře.
CLIPy podle pročteného výše se jeví jako OK řešení, chtěl bych porovnání s něčím jiným, ale pokud není třeba..
Včera jsem si poslechl COWON, ale nevím, co to bylo za tip a ten hrál ok, ale je cenově trochu jinde (LCd MEGA dotyk.displej atd..). Říkám, pokud mi doporučíte něco dražšího opravdu kvalitativně někde jinde, určitě mi to pomůže v orientaci poměru cena/požadovaný užitek!
Popř. je vhodné si k takovémuto přehrávači a SENN HD555/595 pořizovat ještě nějaký sluchátkový přenosný malý "zesilovač / ekvalizér"? a jestli to něco ovlivní, musik převážně death metal a jazz, prostě technika a vyhranost, ale to je asi vcelku jedno.
díky, bez muzik už cestuju týden a je to.... no comment..