[recenze] Sandisk Sansa CLip

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bubaak 25. 1. 2012 19:59

po měsíci používání se v něm hrabeš
záruka ti asi nic neřiká co... teď už určitě ne
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod vodnik33 25. 1. 2012 20:42

Pixmania.com- trochu z ruky. To si ten spínač radši připájim sám, bude to určitě rychlejší.
vodnik33
Junior

Odeslat příspěvekod Ohm711 25. 1. 2012 23:50

Buď jsi měl smůlu a bylo to blbě připájený nebo jsi na to moc tlačil.
U této závady bych osobně reklamaci asi ani nezkoušel, protože věřím tomu, že by to svedli na nepřiměřené zacházení. Navíc mít přehrávač měsíc pryč kvůli práci, kterou zvládne člověk sám za pár minut.
V připájení bych moc problém neviděl. Přeci jen jsou tlačítka ještě relativně velká. Sám jsem je v mobilu několikrát měnil trafopájkou :mrgreen:
Ohm711
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Igor132 26. 1. 2012 09:29

mne sa to iste stalo ked mi sapadol clip na zem tak mi odpadlo tlacitko na zap./vyp.(z vnutra clipu),opravil mi to znami ktory sa specializuje na opavu elektra,ale teraz sa mi pokazil ten vnutorny jack,neviete niekto ako by sa dal opravit/vymenit ma cca pol roka tak mi jeho luto :oboze
Igor132
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 26. 1. 2012 17:35

uplně stejně jako to tlačítko, předek zadek je k sobě secvaknutý, bacha clip jedničce rádo praskalo předni sklo při rozebirani, vevnitř už je klasická 3,5 která jde bez problému vyměnit/opravit/připajet...

Ano, taky mi nedělá problém si to opravit doma... ale pokud je v zaruce a víš že si ho nešlehnul o zem a skutečně se jedná o vadu z výroby.. pak bych tu reklamaci zkusil.
Přece jen, teď upadlo tlačitko, přiště to bude procesor, paměť.... a to už si doma neopravíš.
Ale taky je pravda, když je člověk tak blby že si to koupí o dvě piva levněji v nejhorším obchodě, kde ani neni pořádně jasný co to vůbec je.... pak je asi lepší si to opravit doma.

PS: na záruku mi vzali i daleko horší věci než upadlý tlačítko ;-]
Měsíc bez hudby.... doma mám 6 telefonu s 3,5mm dírou, tři mp3 přehravače a možná ještě něco bych našel
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod smates 6. 7. 2013 21:37

Chci si koupit Sandisk Sansa CLip+ nebo Zip muzete mi nekdo rict jaky jsou rozdily krome vetsiho displaye u Zipu?
smates
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 7. 7. 2013 00:02

Clip zip hra lepsie...
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod smates 23. 9. 2013 16:54

Sehnal jsem bazarovej sansa clip a mam problem s kopirovanim MP3 at ji dam kamkoliv tak ji prehravac nevidi.Zkousel jsem vice ruznych MP3 takze spatnym formatem to nebude.Pri koupeni tam ale hudba byla a normal to hralo ale po pripojeni k PC jsem ji v prehravaci nenasel.Prehravac jsem zformatoval,ne v PC.Kde delam chybu?Taky by se mi hodil navod jak tam dat Rockbox.Dik
smates
Junior

Odeslat příspěvekod smates 23. 9. 2013 19:29

Tak najednou to zacalo fungovat,nechapu.Nicmene RockBox se mi nedari nacpat.Neni tu nekde nejakej podrobnejsi navod jak na to?V CZ anglicky neumim.
smates
Junior

Odeslat příspěvekod kozmo 3. 11. 2015 18:16

SURNE prosim o radu, co kupit radsej,
Sansa Clip Zip 20 eur alebo SanDisk Sansa Clip Sports 40 eur?
Stoji to za rockbox? A co baterka?
Dakujem za odpoved
kozmo
Junior

Předchozí stránka