[recenze]Cowon S9

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod veritas 4. 8. 2010 23:30

nastav si to na cesky jazyk a potom vyberes non-europe, USA vyberes, aby sa ti zhodovali frekvencie radia. Uz vysiel aj novy fw 2.53
Cowon J3 32GB + Shure SE420, d-Jays + Shure SRH 840
veritas
Junior

Odeslat příspěvekod Audiofiller 13. 8. 2010 00:30

Novým firmwarem se dost zrychlila práce v menu, hl. prohlížení obrázků ve vyšším rozlišení je znatelně rychlejší. Paráda :)
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcePhoenix 28. 4. 2012 16:04

Ahoj,

pred nedavnem jsem koupil tohoto drobka a chci se zeptat, jestli funguje i pretaceni menu, aby byl na delku. Aspon v MUSIC by to mohlo jit. Melo by, videl jsem nejake videjka na youtubu a krasne se majiteli otacely ikonky menu i hudby. mam firmware 2.53 tedy nove. Na videjich jsou samozrejme starsi, ale prijde mi ze maji vice ficur, za to ja jen neprakticke odchylky IcePhoenix
IcePhoenix
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Audiofiller 29. 4. 2012 12:18

S9 má "G senzor", který ovšem funguje u médií, jako prohlížení obrázků a přehrávání videí, ale při přehrávání hudby, nebo procházení v menu to naklápět nejde. Pokud vím tak to nejde s žádným firmwarem. Není to žádný iPhone. ;-)
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod no85307 29. 4. 2012 16:22

Přetáčení menu jde pokud vím u J3. Jak je to s S9 nevím.
no85307
Junior

Odeslat příspěvekod drahomir.glos 29. 4. 2012 17:52

V Music sa ti po pretoceni zobrazi "matrix browser" podobne ako u J3. Skusal si dat vychodzie nastavenie? Ale menu pretacat nejde. U J3 ma g-senzor V Music tri moznosti nastavenia. Matrix browser, swing motion (rychlym pohybom prehravaca sa daju preskakovat skladby) a uzamknutie g-senzora. Myslim, ze podobne to bude aj u S9.

EDIT: To co som popisal vyssie bolo implementove u S9 vo firmveri 2.30 a ty ako uvadzas mas 2.53. Urcite ti to teda musi ist.
drahomir.glos
Junior

Odeslat příspěvekod nuchtala 14. 11. 2014 12:38

Zdravím,potřeboval bych poradit.Koupil jsem dnes tento přehrávač,ale nejde mě se spárovat přes bluetooth s Bose Soundlink mini.Dal jsem normu Non Europe.Nemůže to být tím?Pořád vyhledává zařízení,ale nic se neděje.Jinak na sluchátka hraje super.
nuchtala
Junior

Předchozí stránka