Emgeton E5 Cult

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Cappi_206A 9. 3. 2009 14:55

Ahoj,
nechci, aby tento thread vypadal jako inzerát, proto mi promiňte, jestli takový malý nádech inzerátu mít bude.
Já bych se Vás chtěl zeptat, jestli se někdo nezbavuje tohoto postaršího přehrávače Emgeton E5 Cult 1GB či 2GB. Právě moc lidí na bazar nechodí a já bych chtěl oslovit větší skupinu lidí. Nebo popřípadě, jestli někdo netušíte, kde by se dal, či v jakém bazači sehnat(už šmejdím a googlim nějakou dobu, třeba je tu někdo šikovnější).
Mne tento miláček po 4ech letech odešel a já ještě nejsem připraven ho pohřbít. Má pro mne super mobilitu, monochrom. display, zobrazuje lyricsy, vydrží do aleluja a má špičkovej zvuk(TrueBass s Sennheiser CX-300). Chtěl bych se ho ujmout od jiných uživatelů, kteří přešli na modernější modely.
Jestli bych na nějakou rybku narazil, prosím SZ. Určo se domluvíme.
ig: martincapal
Cappi_206A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 9. 3. 2009 15:29

Taky na něj vzpomínám s laskou :love: byl to muj malý špekáček. Ovládal se snadno a rychle, displej byl skutečně brilantně čitelný a zvukově patřil mezi to lepší co jsem vlastnil, proto mě mrzelo že mi po 3/4 roce odešel :-S dlouho jsem ho měl schován na pamatku a zrovna o víkendu jsem ho vyhodil (dělal jsem pořadek).
Byl tím lepším co mě u Emgetonu potkalo a důvod proč jsem u té fitmy setrval tak dlouho, první přehravač co jsem měl skutečně rád :roll:
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod slayers 9. 3. 2009 20:05

Mám kamaráda co se živí sms soutěžema a těhlech nekecám vyhrál snad 10 ks.Optám se Ti jestli ještě má (chceš.li?) no a nějak by jsme se domluvili na kontaktu.Sám jsem jich od něj bral pár pro další známý,byl zvukově dobrej,já měl v tu dobu první mp4,nějakej china a zvukově byl nesrovnatelnej.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 3. 2009 21:58

Vole, já mu chtěl prodat ten za 499 :D Tak nic.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Bína 9. 3. 2009 22:07

Ó Dvorix překupník :-D
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Cappi_206A 9. 3. 2009 22:28

2 slayers - páni, já koukám :tleskani . no, jestli máš možnost se optat, optej se, prosím. odhaduji, že teda mohou být ve výborném stavu a určitě bych se s ním rád domluvil. takže jestli mne budeš informovat, budu jedině rád.

2 dvori - díky za SZ a za tvůj post. beru to také na vědomí, jestli ti ale nebude vadit, mám tě až jako druhou možnost. čili pokud se ho zbavíš, budu mít smůlu, pokud dopadnu tak, že se na tebe obrátím, třeba se ještě nějak domluvíme.

2 bubák - díky za aukro linky. nedávno jsem tam koukal a našel jsem jen jeden, který jsem bohužel propásl. zřekl jsem se ho. aukro stále sleduji.

koukám že ještě nějakou šanci, sic malou, ale mám. nejsem žádný děda, co má rád své staré elektronky, ale mám prostě určité požadavky, které stařešina E5 Cult splňuje. nepotřebuji 22" wide display, když ho stejně nosím v kapse a poslouchám jen hudbu. lyricsy jsou malá chuťovka, mám totiž hodně oblíbených písniček nasynchronizováno. a také miluju tu možnost, že když mi odejde baterka a já u sebe nemám zrovna rezervní, skočím do trafiky a koupím si další erární, která mi vydrží na cestu dom. jenom je škoda té malé velikosti paměti, ale u booku jsem stejně furt, takže je to jen otázka lenosti :-)
Cappi_206A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slayers 10. 3. 2009 15:25

Ptal jsem se,jeden má doma,zeptá se báby jestli ho oželí(poslouchala ho za dva roky 2x) a snad zítra Ti dám tady vědět.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod nufak 10. 3. 2009 17:19

Můžu nabídnout pouze E2 CULT 1GB
nufak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cappi_206A 10. 3. 2009 17:33

2 slayers - díkes, budu čekat

2 nufak - diky za nabídku, ale já raději E5ku.
Cappi_206A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod frantalop 11. 3. 2009 16:37

myslim že na aukru ho seženeš určitě ... jinak byl to fakt taky můj nejoblíbenější přehrávač, super výdrž, zvuk ovládání ale vylomili se mi panty na kryt baterky jinak byl dobrej mám ho radši než emgeton e4i cult který mám ted nebo creative zen sleek který jsem měl před e4i
frantalop
Junior

Odeslat příspěvekod slayers 11. 3. 2009 18:33

Tak bohužel,taky si ho oblíbila a nechce ho přenechat mrzí mě to chtěl jsem pomoct.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod Cappi_206A 11. 3. 2009 20:50

frantalop - to je pěkné, jsem si myslel, že jsem v tom nezadržitelně rozvíjejícím světě zaslepen nostalgií, ale na té kvalitě určitě něco bude. proto ji nadále vyhledávám a zůstávám u ní :)

slayers - přesto ti díky za snahu ;)

než tento thread pomalu umře, máte taky svého prehistorického fandu, který byl kdysi pro vás opravdový král(vyjma těch, kdo si mohli dovolit nejdražší i-Rivery), na kterého ste nedali dopustit? dříve to právě bylo tak, že mp3 sloužila vyloženě k poslechu hudby, malé monochromatické displaye toho moc nesvedly. leč na E5ce si člověk mohl číst e-booky a dělat lyricsy. dalo to sice práci, ale bylo pak fajn, kdy jsem se koukal na ty dva malé řádečky, kde se mi střídal text :) jestli někdy skočím po něčem novým, tak možná něco jako Microsoft Zune. stále je to však pro mě kráva velká a cítil bych se, jako bych měl v kapse druhou pěněženku.
Cappi_206A
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 11. 3. 2009 21:42

já měl E5 a pak až iriver Lplayer .... jediné přehravače který si budu pamatovat a na které budu vzpomínat :'( nejhorší je že už zvažuju že si koupim další Lplayer do zálohy...
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 11. 3. 2009 22:01

Vždyť tady je za docela dobrou cenu. Nebo se objeví iRiver T60 na aukci, případně se doprodával v obchodech 2gb za 700. (z letáku)

http://aukro.cz/item577131607_emgeton_e ... adiem.html
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Další stránka