značka TrekStor?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Wojda 5. 4. 2009 20:11

Co si myslíte o značce Trekstor? našel jsem na stránkách gameshop.cz Trekstor i.Beat organix 2.0 ve verzi 8gb velmi výhodně tak si řikám jak je na tom s kvalitou a spolehlivostí. Mimojiné firma Trekstor vyrobila nejdražší mp3 přehrávač na světě. Stojí 20 000 euro (při současném kurzu 532 000 Kč) tak to snad nebude fušerská značka podobně jako (z mojeho pohledu) Teac, a celkem i emgeton. Ptám se proto že kamarád shání přehrávač s jasnými požadavky: hudba - žádné jiné funkce nejsou potřeba - snad jen rádio přide vhod. samozřejmě pokud přehrávač umí i video, nic se neděje, 4gb a více, splehlivost (takže i kvalita) co nejnižší cena. Uvažoval jsem o sanse clip, iriveeru t60 a nebo volcano a nebo samsung u3 pokud víte někdo jiné alternativy, budu jen rád. Dík předem za rady ;-)
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod zivjo 5. 4. 2009 20:31

Na head-fi hodnotí hodně vysoko Trekstor Vibez.Na tom gameshop.cz ho mají taky.Musím říct,že už jsem Trekstora Organix málem obědnal,ale pak jsem si na stránkách trekstor.de všiml,že tahle verze 2 má sice lepší výdrž,ale taky mnohem nižší výkon než první verze.Původní Organix byl hodnocen hodně vysoko(vzpomínám si na velký test mp3 přehrávačů v chipu,kde ho hodnotili jako zvukově nejlepší).První verze měla výkon-20 mW (L) + 20 mW (R) a tenhle nový už jenom-4.5 mW (L) + 4.5 mW (R),proto jsem to nakonec vzdal.Žádnou srovnávací recenzi staré a nové verze jsem nenašel.
Sony NWZ-S638,Iriver T10,Iphone + Head-Direct RE2,Sennheiser PX100,Cresyn
zivjo
Junior

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 5. 4. 2009 20:32

Než někdo napíše, že to jsou Číňani, tak to jsou Němci... Dřív jsem o nich slyšel, ale dneska nevím.
oneill_sx1
Recenzent fóra

Odeslat příspěvekod Wojda 6. 4. 2009 13:58

Takže myslíte že to nemá smysl? Nebo to neni tak zlej krok?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 6. 4. 2009 14:02

Clip a T60 ano, Samsung YP-U3 ne - zvuk, samovolně vystřelovací usb
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 6. 4. 2009 20:05

Ale tak proč ne...
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25