Tak on už je to spíš takový přenosný DAC s diplejem, než klasický mp3 přehrávač, ale je pravda, že za ty peníze můžeš koupit dost slušný domácí DAC a kapesní přehrávač...
portapro píše:Jaká generace iPodu? Ale jinak za ty peníze si myslím,že to iPod za 5k musí přehrát nejmíň 10krát...
Ja som mal 5.5g a teraz 6g. Ak si zapnem teraz Ipod tak vsetko je take bez zivota. Neviem ci to spravne opisem ale take suche by sa dalo povedat. Nezazivne oproti Hifimanovi.
Pokud vím tak 6g má dvě revize a dobře hraje snad jen ta poslední, tedy aktuální 160GB verze. 5.5g DiyMod má zas Bína a taky na něj nedá dopustit, to samozřejmě neznamená že HiFiman nehraje dobře, musel by to někdo důvěryhodný seriozně porovnat. Já teda věřím že pokud to hraje fakt dobře tak ta cena tak zhruba odpovídá.
Co jsem se tak díval tak ten pán co má tak rád rovné čáry, nějak pochopil proč funkce PCM1704 nemá lineární průběh a tím mu vyšlo že ten player měří a hraje špatně, to že má jít radši recenzovat Scullcandy pak bylo docela trefné.
Ve stejném vlákně o 30 stránek dále záblesk inteligence a kluci přišli na to kde je zakopaný pes, teď jsem to head-fi podcenil.