DVD MP3 přehrávač

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod homomorfismus 23. 8. 2009 16:11

Ahojte, neexistuje něco takového jako byly (jsou) CD MP3 přehrávače, ale co by chroustalo DVD? Už nějaký pátek bych si rád pořídil něco s pořádnou kapacitou a výdrží, ale co se týče aktuální nabídky HDD přehrávačů, je to dost mizérie.
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod premiant 23. 8. 2009 17:14

Cowon Q5 80GB, Zune 80GB, iPod Classic 120GB ti nestačí?? :-))
Google Nexus S

Sansa Clip+ 8GB + Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro

iPod Touch 8GB 3.0 JB
premiant
Junior

Odeslat příspěvekod homomorfismus 23. 8. 2009 17:40

ad Cowon Q5 - nechce se mi dávat 10k za něco, co vůbec nepotřebuju. chci hudební přehrávač, ne přenosné kino.
ad Zune - neprodává se tu a já jsem bohužel ještě z té staré školy, která nemá důvěru k nakupování věcí ze zahraničí.
ad iPod Classic - jaj, jak já bych si ho rád koupil, kapacita, výdrž, cena... jenže má pár much, který jsem se snažil nějak překousnout, ale prostě to nejde.
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 23. 8. 2009 17:43

Chtělo by to trochu upřesnit požadavky. Co přesně chceš?
1) stolní přístroj, který je schopen přehrávat MP3 z DVDčka? To umí skoro každý DVD přehrávač
2) přenosný přístroj, který bude přehrávat MP3 z DVDčka do sluchátek?
3) přenosný přístroj, který bude přehrávat DVD-audio do sluchátek
4) přenosný přístroj který bude přehrávat DVD filmy na vestavěném displeji
5) přenosný přístroj, který bude přehrávat MP3 z disku / paměťové karty o kapacitě DVDčka nebo větší?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod premiant 23. 8. 2009 18:03

homomorfismus píše:ad Cowon Q5 - nechce se mi dávat 10k za něco, co vůbec nepotřebuju. chci hudební přehrávač, ne přenosné kino.
ad Zune - neprodává se tu a já jsem bohužel ještě z té staré školy, která nemá důvěru k nakupování věcí ze zahraničí.
ad iPod Classic - jaj, jak já bych si ho rád koupil, kapacita, výdrž, cena... jenže má pár much, který jsem se snažil nějak překousnout, ale prostě to nejde.

Ok, byly to jenom příklady přehrávačů s větší kapacitou, je jich celá řada...napiš, co od toho čekáš a uvidí se
Google Nexus S

Sansa Clip+ 8GB + Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro

iPod Touch 8GB 3.0 JB
premiant
Junior

Odeslat příspěvekod peo.c 23. 8. 2009 18:30

Figut ma Zune , tak nemusíš kupovať zo zahraničia..
FLAC>Sansa Clip v2(8GB black)>SPC(stevenkelby recable)>LiveWires T1 (UM remold)
---------------------------------------------------------------------------------
Gone:EP830>PFE112>IE8>HD650>TF10
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 23. 8. 2009 18:51

Dva příklady ze zdejšího bazaru:

1) Cowon A2 (30GB)

2) Zune (80GB)
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peo.c 23. 8. 2009 18:59

To je presne ten Zune čo som mal na mysli , s daným predajcom by som sa nebál robiť obchody , je spoľahlivý , ja som s ním obchodoval už minimálne 3x.
---------------------------------------------------------------------------------
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod homomorfismus 23. 8. 2009 22:45

Co od toho chci? Co se týče toho DVD nápadu, šlo mi o přenosný přehrávač, který by chroustal DVD a přehrával na nich vypálené MP3. V podstatě to samé co např. iRiver IMP550 jen s tím rozdílem, že by se do něj dalo dát DVD.
Samozřejmě bych radši nějaký HDD přehrávač, ideálně na celou svou knihovnu, to jest něco málo přes 80GB, ale do 80 bych se určitě nějak vměstnal. Další požadavky v podstatě jen pořádná výdrž baterky a slušnější zvuk. Všechno ostatní jde stranou a je podřízeno ceně - proto se mi nechce kupovat např. tu Q5, protože mi přijde škoda mít drahý přehrávač napěchovaný funkcemi, které nevyužiju. Ideální by byl ten iPod Classic, kapacita, výdrž a cena je super, i zvuk bych asi zvládnul, ale ty ostatní nevychytávky, obzvláště když spojí své síly, ho docela diskvalifikují. Ale máte recht, podívám se po bazarech, ten Zune nevypadá na první pohled zle.
homomorfismus
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 23. 8. 2009 23:37

Zune zle nevypadá ani po stránce zvuku. Nevím, co bubaak s Bínou remcají, zvukově je velmi podobný Clipu a podle mně i lepší díky zabarvení (i v případě i7). Ekvalizér ani nic co y mohlo zvuk kazit v nastavení nenajdete, což mi vyhovuje. Jen ten můj má poněkud vyžahlou baterii, ale to nevadí, protože kolem 500,-Kč je nová z ebay včetně pomůcek pro rozdělání přístroje. Album art přes celý dysplej je lahůdka. Škoda jen, že je to složitější při přetahování dat. To prostě nejde. Pouze přes Zune software. Pokud ovšem chcete mít to, co máte v pc, není problém synchronizovat. Pro mě je ale 80GB naprosto nemožné zaplnit (na přehrávači, od kterého chci přehrávat hudbu). Pro mé potřeby stačí 8GB. Bezztrát opravdu není potřeba, jen pokud vás baví hledat minimální rozdíly a ne poslouchat muziku. Video je na tom dobré, dysplej akorát, škoda nutné konverze.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peo.c 26. 8. 2009 10:30

Neviem , či to zvláda mp3 ale mohlo by a cena je docela dobrá:
http://hifi.slovanet.sk/bb/viewtopic.php?t=5892
O2>X-Fi>A829>Zero>H120
peo.c
Mírně pokročilý