Zly sen !

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod slipknot27 19. 9. 2009 17:58

Tak toto je snad zly sen...v poslednej dobe co chytim do ruk to sa po**** :'( :-( ...no k veci : cistil som sestre PC takze som ho musel rozobrat ajednotlive komponenty vycistit...a ked som ho zlozil tak som ho zapol a do predneho usb vstupu som zapojil sestrin mobil...ktory sa hned vypol...preco?...v tej chvili ma napadlo ze som asi zle zapojil nieco vo vnutri PC...a povedal som si sak zajtra to spravim...lenze o hodinu som potreboval nieco so sestrinej mp3-ky: http://www.mydigitallife.info/wp-conten ... -ez300.jpg
a tak som jej povedal ze nech ju strci do PC ...a v tom ako ju tam strcila ma napadlo, sakra! ved ten predny usb vstup je zle zapojeny...a tak som rychle mp3-ku vytiahol z PC lenze ona potom uz nesla sustit..takze mobil prezil...no mp3-ka nie :'( ...a tak som na vine ...dal som koncovku mini usb na mp3-ke k mojmu nosu a moc dobre to nevoni :-( prosim Vas o radu co mam robit...co sa mohlo mp3-ke stat...nejde stale a na nabijacku sa ju bojim dat aby som ju este viac nepokaslal a ked uz mi ani neviete nic poradit...ma na nu zaruku...tak sa spytam ci mi zaruka bude uznana?? ...dakujem vopred za rady lebo som zufaly :-S :oboze
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod EKKAR 19. 9. 2009 18:03

No, slipknote - asi jsi to pobabral, to už ale víš sám. Bojím se, že na reklamaci to neuznají, protože to bylo připojeno do USB s nesprávným připojením - nesměl bys říct, že ses v tom kompu sám vrtal a žes něco přepojoval. Ale i tak je to sázka do lotynky - uznají nebo ne? Já osobně si myslím, že ne.
Jedno poučení pro Tebe - když už se v něčem rejpeš, všecko si popiš nebo vyfoť, abys to dal zase správně zpátky...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod slipknot27 19. 9. 2009 18:08

jj ja viem ze som to pobabral...lenze to bola fakt malinka chybicka a to som si daval pozor a vsetko som si zapamatal ako bolo a aj vsetko fungovalo len ten predny usb nie :-( ...tak teda ked s tym nic nespravim, tak to jednoducho dam reklamovat a budem sa modlit :oboze ...ach tak dik ! :-l

p.s.: mozno ze to uznaju, sluchatka som pred casom pokazil tak ze som na jacku potrhol kabel a teda sa zlomil alebo tak nejak a oni mi to uz 3 den odkedy som im to dal vymenili za nove! :-D , a tato mp3 je kupovana v tom istom obchode.: http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=SHOP
slipknot27
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zuzkys 19. 9. 2009 20:16

Jo určitě to zkus reklamovat... i když nevím tedy. Samozřejmě rozhodně neříkej, že jsi to strčil do špatně zapojeného USB - klidně prostě řekni, že jsi to strčil do usb a pak už nešel zapnout. Nic nepřiznávej... :D
Pak jenom doufej, že ti to uznají. Z vlastního pohled si myslím, že oni nemůžou poznat, zda jsi to odpálil špatně zapojeným usb, nebo nějakým zkratem v mp3 přehrávači. Myslím, že by ti to měli uznat. Ale nevím.

BTW výstižnější název threadu jsi si fakt vymyslet nemohl....
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Balda_87 20. 9. 2009 07:18

mě se stalo, že jsem při zapojování spálil mainboard, protože kámoš kterýmu jsem to skládal do kupy, zapojil zdroj do zásuvky a k tomuhle neštěstí jsem ještě zapoměl dát podložky pod desku, takže byl skrat na kovu od case.. :-D když jsem při zapojování napájení zatlačil na desku, roztočil se větrák cpu a než jsem zareagoval vyškubnutím napájecího kabelu zdroje ze zásuvky/zdroje (seběhlo se to rychle), celkem to zasmrádlo.
Po správném zapojení, deska nefungovala.
Bylo to v den nákupu komponentů, tak jsem šel reklamovat a zatvrzeně si stál za lží, že deska nefungovala od toho co jsem ji vybalil. Ona to vlastně lež nebyla, já ji funkční neviděl :-D.

nechali si ji tam hodinu a půl do zavíračky, kdy jsme se měli vrátit, to mi se slovy "Ano, opravdu byla vadná, omlouváme se vám za vzniklé potíže." dali do rukou nový kus.

Štěstí bylo, že i přez typický zápach spálené elektroniky, nebyla žádná ze součástek očouzená, nafouklá, spálená nebo prasklá...
A plyne z toho ponaučení, že když něco dělám, měl bych si držet odstup od lidí co tomu nerozumí, rozptylují vtipkováním, atp.. protože to zapojovat neměl, ikdyž já ani neměl zapomenout na ty plastový špičky :D taky před prvním zapnutím, po sobě zapojení nejmíň 2x důkladně kontroluji.

slipknot27: podle mě, hodně záleží na tom, jak přesvědčivé divadýlko při reklamaci zahraješ.. pak taky na kvalitách servisáků, samozřejmě.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slipknot27 22. 9. 2009 11:30

nj tak ja to dam reklamovat a uvidim, proste budem tvrdit ze som ju pichol do pc a nesla a basta :-D :!: ...
slipknot27
Mírně pokročilý