mě se stalo, že jsem při zapojování spálil mainboard, protože kámoš kterýmu jsem to skládal do kupy, zapojil zdroj do zásuvky a k tomuhle neštěstí jsem ještě zapoměl dát podložky pod desku, takže byl skrat na kovu od case..

když jsem při zapojování napájení zatlačil na desku, roztočil se větrák cpu a než jsem zareagoval vyškubnutím napájecího kabelu zdroje ze zásuvky/zdroje (seběhlo se to rychle), celkem to zasmrádlo.
Po správném zapojení, deska nefungovala.
Bylo to v den nákupu komponentů, tak jsem šel reklamovat a zatvrzeně si stál za lží, že deska nefungovala od toho co jsem ji vybalil. Ona to vlastně lež nebyla, já ji funkční neviděl

.
nechali si ji tam hodinu a půl do zavíračky, kdy jsme se měli vrátit, to mi se slovy "Ano, opravdu byla vadná, omlouváme se vám za vzniklé potíže." dali do rukou nový kus.
Štěstí bylo, že i přez typický zápach spálené elektroniky, nebyla žádná ze součástek očouzená, nafouklá, spálená nebo prasklá...
A plyne z toho ponaučení, že když něco dělám, měl bych si držet odstup od lidí co tomu nerozumí, rozptylují vtipkováním, atp.. protože to zapojovat neměl, ikdyž já ani neměl zapomenout na ty plastový špičky

taky před prvním zapnutím, po sobě zapojení nejmíň 2x důkladně kontroluji.
slipknot27: podle mě, hodně záleží na tom, jak přesvědčivé divadýlko při reklamaci zahraješ.. pak taky na kvalitách servisáků, samozřejmě.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.
iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů
Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8