od tifar 17. 7. 2010 13:34
konstrukcne je uplne v poriadku,nic nevrzga,nic netrci.Kolecko ide dost tazko,takze sa samo od seba nepohne.Zvuk je vyborny,sum aj na shure se530 nie je ziadny.Najvecsia jeho nevyhoda je,ze velmi zerie baterku,aj ked ten tyzden pri zbeznom pocuvani do prace mi vydrzi.Prehra akekolvek sd video bez konverzie,hd som neskusal,ale malo by ist hd 720.Start je do desat sekund pri plnom obsadeni karty aj vnutornej pamate,takze 32gb.Je vsak velky a tazky,je dost vela prehravacov,ktore su mensie ako jeho display.Kupil by som ho znova,stal ma okolo 110 eur,clo som neplatil.Zatial je to jediny prehravac ktory mi za posledne 2 roky presiel cez ruky,co nesumi s shure se530.Hlasitost ma taku,ze sa hybem okolo 20% na sluchatkovom zosilovaci,linkovy robi taky kraval,ze som skoro ohluchol.
edit:aby som nezabudol,je to cistokrvna cina,bez akohokolvek sarvisu na uzemi eu a neviem o ziadnom sposobe ako ho ziskat okrem jednej stranky..tusim mp4nation.Objednal som ho v marci a cakal som nan 3mesiace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..Fabrika vtedy dodavala len 3 davku +- 300ks a tahalo sa to velmi dlho.Keby sa pokazil,rovno ho zahodim,pretoze tahanice z cinskym obchodom by mohli byt na dlho a ktovie ako by to dopadlo.
Naposledy upravil
tifar dne 17. 7. 2010 13:40, celkově upraveno 1
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701