xxxdvorixxx - No,vím sice že sem psal "hlavně na doma",no to bylo myšlený hlavně tak,že mám novýho Cowona a nechtěl bych ho "vyřadit",to by mě bylo líto
O uDac k PC sem už uvažoval.Nicméně,pokud by Teclast zvládl zahrát líp jak Cowon (jako že prej jo),neváhal bych těch 110eur do něj vrazit.Přece jen je to trochu volnější a můžu si s přehrávačem sednou kdekoliv v baráku aniž bych musel mít u sebe Pc (notebook nemam).
ONDR4 - No,je fakt že třeba Cowon se mě přes USB taky nabíjí dýl jak HTCčko,to se nabyje tak za ty 2 hodiny,Cowon za ty 3.
tifar - To sem tvrdil já,jenom sem si to myslel,někde na youtube sem vyděl unboxing a myslim ju neukázal,tak sem si to přebral jako že ju nemá (Cowony S9/J3 ju taky neměly)
Nicméně taky mám USB nabíječky a hlavně po skušenosti s nabíječkou k GPSce z dealextreemu,když nám to vyhodilo v práci jističe až na chodbě,bych ji asi stejně nepoužil

EDIT:
Ješte pro ty co uvažujou o koupi s:flo2 8GB z mp4nation.net.Přehrávač je tedy doopravdy skladem.
"The S:Flo2 8GB is in stock and ships out with 1 - 3 working days."
Nicméně mají už jen 8GB a 2GB verzi,typuju že 16GB už nepřijde a je dost možný že zachvilu nebude ani 8Gb