Teclast T51

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ONDR4 26. 7. 2010 16:45

Taky teď o něm přemýšlím, ale proti mluví výdrž baterie. No, to bych ještě přežil, ale je pravda, že nabíjení trvá 6 hodin? Takhle dlouho se nabíjely baterky u telefonů před 10 lety...
FiiO E10 Olympus / Galaxy S6 -> UE triple.fi 10 / VSonic VSD5
ONDR4
Junior

Odeslat příspěvekod flshman 26. 7. 2010 18:38

No,ani nevím jak ta baterka dlouho vydrží,nicméně 6 hodin je fakt dost.
Nadruhou stranu záleží kolik mA tam cpeš.
V balení myslim nemají nabíječku na 230V,takže hold přes USB a to má myslim 500mA.
Já mám miniUSB nabíječku od HTCčka a to je 1A,takže by to mělo trvat jenom tak 3 hodiny,snad ;-)
Naposledy upravil flshman dne 26. 7. 2010 21:50, celkově upraveno 1
Cowon J3 + BRAINWAVZ Alpha Pro
Fiio E17 Alpen + Shure SRH440
Apple iPad Air + Cowon SP2
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 26. 7. 2010 18:46

fishman, jestli chceš Teclast na doma, tak to je bláznovství... uDac udělá lepší službu (možná jsem to špatně pochopil :) )
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ONDR4 26. 7. 2010 19:19

flshman: No právě na fóru mp4nation jsem četl, že z "mrtvé" baterky do plného nabití to trvá až 6h a přes USB z počítače ještě dýl. Možná lumio nebo tifar můžou potvrdit/vyvrátit? I když možný to asi je, když je v tom 2500mAh akumulátor a v telefonu, který se nabíjí cca 2h mám 1100mAh. :hm
FiiO E10 Olympus / Galaxy S6 -> UE triple.fi 10 / VSonic VSD5
ONDR4
Junior

Odeslat příspěvekod tifar 26. 7. 2010 20:32

zacnem otazkou,preco by bolo blbe pouzivat t51 na doma...Nie vsetci su tu postihnuty honbou za co najlepsim,najdrahsim.Pre niekoho a vlastne aj pre mna je toto dostatocna kvalita,ktora ma pri pocuvani mojej oblubenej hudby nerusi.V spojeni zo shure se530 hra vsetko podla mojich predstav.

k nabijaniu len tolko,ze pri mojom striedmom pouzivani ho necham raz za 5 dni cez noc na nabijacke.Vobec to neriesim a ani neviem kolko sa to vlastne nabija.Mobil nabijam kazdy den...Mal som mobil,ktory mal baterku asi po 600 nabijacich cykloch a vsetko fungovalo ako malo.Ked mi baterka vydrzi 2 roky,na ebay kupim novu.A vlastne vtedy uz moze byt na trhu prehravac s lepsimi vlastnostami.Uvedomme si prosim,ze za 110 e je to velmi vyhodna kupa.Nie je dokonaly prehravac,kazdy ma rezervy...U toho nasho je to velka spotreba,ktora je vlastne danou za suciastky...Verte neverte,kupil by som ho znova.Uz len preto,ze mi zo shure vobec nesumi a zvuk je naozaj vyborny.....
ibasso dx200+audiosense t800
galaxy s7+dragonfly red+corda swing+akg 701
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 26. 7. 2010 20:38

Stejně nevím,kde je ta myšlenka,že se mobil(nebo cokoliv) nabije za 20 vteřin,pamatuju,že jsme se o tom před asi 3 rokama bavili ve škole,že to má vyjít asi za půl roku,3 roky v háji a pořád nic,teprve až teď když to tady čtu jsem si na to vzpomněl
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tifar 26. 7. 2010 21:32

som si vsimol,ze niekto hore tvrdil,ze k nemu nie je 230 v nabijacka...samozrejme,ze je.Problem je len v tej posahanej vidlici co nepasuje do nasich zasuviek.Kedze usb nabijacok mam nadbytok,skusil som k tej vidlici namotat normalnu dvojlinku s nasou vidlicou a cuduj sa svete,normalne funguje...:-)))
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flshman 26. 7. 2010 21:49

xxxdvorixxx - No,vím sice že sem psal "hlavně na doma",no to bylo myšlený hlavně tak,že mám novýho Cowona a nechtěl bych ho "vyřadit",to by mě bylo líto :-))
O uDac k PC sem už uvažoval.Nicméně,pokud by Teclast zvládl zahrát líp jak Cowon (jako že prej jo),neváhal bych těch 110eur do něj vrazit.Přece jen je to trochu volnější a můžu si s přehrávačem sednou kdekoliv v baráku aniž bych musel mít u sebe Pc (notebook nemam).

ONDR4 - No,je fakt že třeba Cowon se mě přes USB taky nabíjí dýl jak HTCčko,to se nabyje tak za ty 2 hodiny,Cowon za ty 3.

tifar - To sem tvrdil já,jenom sem si to myslel,někde na youtube sem vyděl unboxing a myslim ju neukázal,tak sem si to přebral jako že ju nemá (Cowony S9/J3 ju taky neměly)
Nicméně taky mám USB nabíječky a hlavně po skušenosti s nabíječkou k GPSce z dealextreemu,když nám to vyhodilo v práci jističe až na chodbě,bych ji asi stejně nepoužil :-))

EDIT:
Ješte pro ty co uvažujou o koupi s:flo2 8GB z mp4nation.net.Přehrávač je tedy doopravdy skladem.
"The S:Flo2 8GB is in stock and ships out with 1 - 3 working days."
Nicméně mají už jen 8GB a 2GB verzi,typuju že 16GB už nepřijde a je dost možný že zachvilu nebude ani 8Gb ;-)
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod tifar 26. 7. 2010 22:36

no ved...ja mam 16gb verziu a cakal som fakt dlho.Podla toho co pises,zachvilku to cinania zavru a hotovo :-)...ale aj do tej najmensej sa da pichnut 16,32 gb karta.
tifar
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flshman 26. 7. 2010 22:49

Přesně,prodaj poslední kousky,propustí načerno najatý stravenkami placený skoro otroky,vylejou chemikálie které jim zbyly po výrobě přehrávačů a otevřou novou fabriku o 2 bloky dál pod jiným jménem :-))
Ale dost humoru :-)
Přemýšlel sem aji o té 2GB verzi,právě proto,že doma mám 8Gb kartu a teoreticky by mě to stačilo,nicméně liší se od 8GB verze pouze o 400Kč,tak nevím.
Stejně mě to tenhle tejden nějak nevyjde,tak mám ještě čas na rozmýšlení :-)
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod hmpf 30. 7. 2010 07:40

Jak to teda bude s s:flo2, do budoucna nebude? Já jsem s ním počítal až dodýchá clípek. To by mě mrzelo kdyby už nebyl vypadá velmi pěkně i cenově.
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flshman 30. 7. 2010 15:00

No,to těžko říct.
Jelikož už teď jsou k dispozici jenom 8GB a 2GB verze a 16GB stáhly ze seznamu,je dost pravděpodobný že jiná dávka 16GB verzí už vyrobená nebude.Jinak by u ní měli třeba "Na cestě" nebo tak něco.
Pokud fabrika nevyrábí 16GB verze,nevyrábí asi už ani 8GB a 2GB,jenom sou prostě ještě v nějaké zásobě (řekl bych že ne moc velké)
Neznám jiný shopy něž mp4nation.net (s:flo2) a ownta.com (teclast t51)kde se dají tydle playery koupit a na ownta.com mají taky jen 8GB verzi.
Fabriky nejspíš neskončí,to byla spíš jen taková sranda,protože vyrábějí celkem dost playerů,ale je možný že se tydle modely už dál dějat nebudou a vyrobí třeba s:flo3 :-)) 3x výkonější a kvalitnější :D
Jinak,pro zájemce o s:flo2 / t51 doporučuju koupit co nejdřív,taky sem ho chtěl objednat ale zatím to nějak nevychází.
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod lumio 18. 8. 2010 19:35

!!!! Pre tych ktori tento player mate, prave sa mi podarilo sfunkcnit upgrade aj pod Vista x64 (malo by to fungovat aj pod Win7) !!!

Vysiel najnovsi firmware v2.30, opravujuci odozvu a dalsie nedostatky.

toto je co som prave postol na head-fi a funguje to :)

1. RK28 x64 driver Vista/Win7
http://www.mediafire.com/?zajyrg3nrr6vy4d
2. RK28DM_V1.22.exe
install, if it's in chinese then in Program files/RK28DM/setting.ini set Language=English.
3. V2.30 firmware image
Start RK28DM and
press ... to load image, then press update.
Upgrade finally works under x64 systems !!!! :)
Essence ST + Beyerdynamic DT 990 PRO
uliamp + ulibudky
Teclast T51 + she9800
lumio
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 6. 9. 2010 12:33

Tak vážení, měl jsem T-51 půjčený a rozdíl mezi ním a clipem je podle mého minimální, v žádném případě bych neměnil. Možná na jiných sluchátkách, ale s RE0 s filtry a s pěnami hned za nimi (mod podle head-fi :roll: ) to tak slyším. Takže tohle není kandidát na "lepší" přehrávač...
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R0ck 6. 9. 2010 17:03

Mno ja ted mam fuze a nějak mě jeho zvuk s Denon AH-C551 neoslnil tak uvažuju právě nad tímhle.
R0ck
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka