novy mp3/mp4 , max 4000 s dph

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Topes 15. 10. 2009 16:55

O prazdninach se mi dojebal iriver t60 a tak shanim nejakou nahradu. Chci bud mp3 nebo mp4. To je celkem jedno.
Moje pozadavky jsou :
kvalitni zvuk
vysoky vykon (aspon jako ten muj bejvalej iriver)
ekvalizer, klidne i srs a ty dalsi kraviny
zaklad 8gb pamet nebo 4gb+slot, slot je povinnej jen u 4gb verze ale budu rad kdyz bude i tak
zvukove aby to bylo aspon na urovni toho iriveru
velka vydrz
kvalitni znacka

cena 2500-4000 Cim mene tim lepe, ale pokud za 4 taga bude fakt neco vyhodnyho tak o tom budu uvazovat, ale spis bych se drzel ceny do 3000
Nejaky otipovany prehravace mam, ale nebudu zatim prozrazovat.
Tak navrhujte.
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 15. 10. 2009 17:02

Cowon D2, iaudio 7, teda jestli se daj ještě někde sehnat.
Můžeš taky vyzkoušet AMP3. stojí asi 2500 a výdrž má dost velkou.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Figut 15. 10. 2009 17:06

Šetři peněženku a kup Clip, případně Clip+.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Archer 15. 10. 2009 17:32

Clip příliš dlouho nevydrží, ale dá se tomu pomoct tímhle: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod Ovo 15. 10. 2009 17:54

Máš zkušenost, jak moc se mu pomůže?
Ovocné víno každý den, tvůj život se změní v sen.
Ovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Archer 15. 10. 2009 17:58

Tak to ne. Ale brzo budu, plánuju to koupit.
The Archer
Junior

Odeslat příspěvekod hynpin 15. 10. 2009 18:09

něco o sanse clip a konkurenci ;-)

http://www.anythingbutipod.com/forum/sh ... hp?t=48208

všimněte si zmínky o RB 8-)
hynpin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Topes 15. 10. 2009 19:49

Bina : D2 je klasika ale tu 4gb verzi uz nak nevidim. Nejradci bych to kupoval z mp3store.cz a tam maj D2+ 8gb za 4500 a to uz je trochu moc (potrebuju novej mobil tak to bych radci za 6000 koupil nokii 5800. Sice zvuk nic extra ale aspon bych mel mobil i mp3)

Iaudio 7 byl muj favorit - podle fotek hezkej design a hlavne pozadavky by to splnovalo presne podle mych predstav - kvalitni zvuk,vydrz,hlasitost....jenze jakmile jsem se docet, ze to ma senzorovy "tlacitka" tak radci rudce pryc. To uz radci dotykac nez senzory, ale nejlepe normalni tlacitka, protoze u nich je aspon ta jistota stisku.

Figut : Nad clipem i fuze jsem premyslel. Jak jsou na tom tyhle mp3 se zvukem a hlasitosti ? Taky by bylo dobry porovnat treba k tomu cowonu....ale pokud vydrz neni extra tak nvm. Posloucham casto a hlasite, takze jestli bych mel nabijet kazdej druhej den...

The Archer : Sory, chci jednu kompaktni vec, takze tahat po kapsach jeste nejaky adaptery a baterie nehodlam.
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 15. 10. 2009 19:54

Fuze má výdrž snad okolo 20ti hodin. Jinak kvalitou jsou na úrovni cowonu, ale nejsou tak hlasitý jako cowon.
Ale cowon je asi nejhlasitější mp3 přehrávač.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Topes 15. 10. 2009 20:05

nevis jakej to ma vykon v tech mW ? Abych to moh tak nejak porovnat s tim starym iriverem. Ten mel 2x 18mW a s portama jsem dal kolikrat hlasitost uplne na maximum a ani mi to nestacilo :-D
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 15. 10. 2009 20:36

nN, s portama dám cowona tak na 30 z 50 a už to jede dost nahlas, 50/50 ti upálí mozek. Clip je taky hlasitej extrémně. Ale 100% na clipu odpovídá tak asi 40/50 na cowonu?

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Topes 17. 10. 2009 20:27

Asi to vidim na toho clipa nebo clip+ . Co ty clipy na aukru ze jsou tak levny ? Neni to nejaky smelo ? Jako clip za 700 kdyz normalne stoji cca 1500, to mi je naky divny.

Jo Bino, prosimte srovnej mi zvuk toho cowona a clipa. Jo a taky jakej ma ten clip ekvalizer. Jsem zvyklej ekvalizer pouzivat na cemkoliv, jenze jsem se tu nekde docetl, ze zrovna clip ekvalizer nic moc.

Kdyztak hodte jeste nejaky mp3/4 at je na vyber.
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 17. 10. 2009 20:36

Jestli používáš equalizer, tak na clipa kašli, tam equlaizer škodí víc než jinde. Cowon má naopak jeden z těch lepších equalizerů. Kvalitativně jsou tak na stejno, mají trochu odlišný zvuk, k D-jays mi víc seděl Cowon.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Topes 17. 10. 2009 20:51

Tak to si me teda nepotesil, ale prej clip+ ma ekvalizer dobrej - nekdo tu psal ze si daval basy na +12 a prej to hralo fakt dobre, bez sumum bez rozpliznuti...
Posloucham prevazne tanecni muziku a tak nak i pop....proste zadny instrumenty atd, takze zvyraznuju basy a vejsky, nekdy i ty stredy i kdyz ty se ekvalizerem akorat prasej. Jak hraje ten clip bez ekv ?
Na tom iriveru t60 kdyz jsem nedal ekvalizer, tak ten zvuk byl takovej suchej, bez energie, bez zabavy...proste nebylo to ono. Az potom s ekvalizerem to chytlo "chut" a dalo se to poslouchat. Zase se mi nechce davat tolik penez za cowona, jenze na druhou stranu kdyz koupim levnyho clipa a nebudu s nim spokojenej, tak budu akorat nastvanej ze mi to nevyhovuje. Od toho cowona bych sel do ty i7, ta je cenove jeste tak nak prijatelna, ale ty senzorovy cudliky no...radci normalni hw.

Jo a jako sluchatka budou ty d-jays a porty. Planoval sem neco lepsiho, ale jelikoz mam malo penez, tak je radci investuju jinak nez do sluchatek, i kdyz casem bych mozna neco lepsiho precijen sehnal.
Huawei ascend G620s
Topes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 17. 10. 2009 21:04

Jenom masochista může na EQ dělat takový eskapády jako zmíněný diskutér... EQ na Clipu není žádný zázrak, ale asi se dá snést. PRoblém je v tom, že Cowon má nastavení zvuku hodně vymakané, lze provéct jemné změny bez drastických důsledků na zvuk...

Clip+ má více zvuk šoupnutý do hloubek, naštěstí to není na úkor, příjemně vypichuje basskytaru. Cowon je více o výškách a pro mne je ten zvuk zábavnější.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Další stránka