Ještě k tomu MTP a MSC: MTP slouží pro nahrávání hudby pomocí třeba Windows Media Playeru, nebo jiných přehrávačů. MSC je režim, ve kterém se přehrávač připojí jako dva flashdisky (vnitřní paměť a karta), normálně tam nastrkáš hudbu do příslušných složek, a jedeš...
jj...to vím. Jen jsem nevěděl že i při MTP se mi zobrazí v "tento počítač" a vypadá skoro jako disk. Jen se zobrazí v Přenosných zařízení. Teda aspoň ve vistách.
Teď už to funguje výborně.
Jen mě zarazily ty podcasty. Nevím podle čeho se to třídí? Jestli jen podle toho umístění kam to nakopíruji nebo i podle id3tagu?
1) Mě totiž trochu vadí, že nemůžu nechat přehrávat vše a to jak hudbu tak podcasty dohromady a taky že u podcastu není náhodné přehrávání...
Když jsem teda ty podcasty nakopíroval místo do podcast do music, aby se mi přehrávaly normálně mezi hudbou tak to taky nejelo a nezobrazily se mi tam a zobrazily se v podcastech.
Chci totiž to mít i normálně mezi hudbou kde mám náhodné přehrávání aby mi občas náhodně hrál nějaky english podcast a občas hudba jenže takhle to nejde...
2) A když jsem nakopíroval pár podcastů normálně do složky podcast, tak se mi pak v přehrávači zobrazily sice v podcastech, až na jeden podcast.
Přijde mi to, jako by se to třídilo jak podle té složky kam to nakopíruji, tak i podle ID3 tagu (tam se to asi někde nastaví).
To je pak ale uplně debilně vymyšlené...

Takhle budu muset u každých podcastu vyplňovat id3 tagy což je pěkně na dlouho. (a pokud bych si je nechal automaticky stahovat do pc tak je to ještě více otravné)
P.S.: dá se někde nastavit aby se mi ta baterka nenabíjela? Nebo abych si mohl zvolit zda chci nebo nechci nabíjet? Protože takhle když budu něco jen kopírovat a baterka je třeba napůl plná tak se mi i nabíjí zbytečně baterka i když to není moc třeba a tím se mi pak sníží životnost baterie...