mp3/mp4 za 2 OOOKč

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod slayers 11. 4. 2010 19:20

Mě u Emgeton M6 cult stačilo přehrát FW a tenhle totožnej problém to vyřešilo i když to možná zní jako blbost.
Noble Audio Galaxys, Lumin D2, Pro-Ject Xtension 10, Pro-Ject Phono RS, Kinki Studio MX1+, Audiovector R3 Avantgarde a nějaký Heimdall 2.
slayers
Aristokrat klubu D2

Odeslat příspěvekod j.1.r.k.a 20. 4. 2010 16:33

No stalo se mi, že se mi clip+ z ničeho nic sám vypnul a to baterka byla skoro plná. Teď nejde vůbec zapnout a po připojení k pc se nic neděje. Co s tím?
j.1.r.k.a
Junior

Odeslat příspěvekod Nolwendil 20. 4. 2010 21:47

Zkus tak půl minuty až minutu podržet zapínací/vypínací tlačítko, pomáhá to, když se výjimečně zasekne. Ale že se nic neděje ani po připojení k PC mi stejně připadá zvláštní...
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod j.1.r.k.a 21. 4. 2010 15:05

Večer se mi to nějak záhadně podařilo zapnout. Už jsem chtěl začít hledat záručák, ale nějak záhadně se zapnul. Dlouho se tam zobrazilo logo sandisku při zapnutí a pak to napsalo nízký stav baterie a vypnulo se to. Pak jsem to připojil k pc, normálně nabyl a jede to.
Ale je to divné, jelikož ta baterka byla fakt skoro plná, jelikož den před tím jsem to nabíjel...
Zatím to asi nechám tak, ale jestli se to bude stávat častěji tak jej pošlu na reklamačku.
j.1.r.k.a
Junior

Předchozí stránka