[recenze] SanDisk Sansa Clip+

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kaniobal2 10. 10. 2011 07:25

ten valecek ma nejakou funkci? myslel jsem ze to je jen tak :). vzdycky jsem je libovolne zamenoval a pokud vim, nikdy mi nic neodeslo.
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod drtinos 10. 10. 2011 11:59

Kdyby nemel zadnou fci, tak by ho tam necpali a clovek by mel pekne "hladky" kabel;) Tak to mam treba u napajeni u starsiho notasu, ty dnesni to maji snad vsechny... A melo by to slouzit k odruseni vselijakych sajrajtu ze site.
drtinos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ohm711 12. 10. 2011 21:37

kaniobal2 píše:Neví někdo, jestli to jde nabíjet tímhle: http://www.conrad.cz/nouzova-nabijecka-mobilu.k763044 ?

Nabíjet by s tím měl jít bez problémů. Že je 350mA málo je blbost.
Osobně bych do toho za ty prachy nikdy nešel. Za tolik se už dá sehnat podstatně lepší záložní zdroj.

EDIT:
Někde doma bych měl mít tohle. Pokud to najdu a vzpomenu si, tak můžu o víkendu zkusit jestli to clipa dobije.
Ohm711
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kaniobal2 13. 10. 2011 08:57

Ohm711 píše:
kaniobal2 píše:Neví někdo, jestli to jde nabíjet tímhle: http://www.conrad.cz/nouzova-nabijecka-mobilu.k763044 ?

Nabíjet by s tím měl jít bez problémů. Že je 350mA málo je blbost.
Osobně bych do toho za ty prachy nikdy nešel. Za tolik se už dá sehnat podstatně lepší záložní zdroj.

EDIT:
Někde doma bych měl mít tohle. Pokud to najdu a vzpomenu si, tak můžu o víkendu zkusit jestli to clipa dobije.

Jo, díky moc, to je celkem o dost levnější. Říkal jsem si, že by to mělo být levnější, ale nějak jsem nic nemohl najít.
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honza.c 14. 10. 2011 20:44

po nainstalování RockBoxu na Clip+ nemůžu za boha najít zámek, pomůže někdo? :)
nebo s RB tato fce není dostupná?
Stream DK: Apple TV 4k,Zidoo z9s
Audio DK: Denon avr-x2500h-5.1.2 QA 3010+3090c,SW Proson rumble r-10
Audio PC: Aune x1s, iLoud Micro Monitor, HD58x
Video DK: Epson TW9400+110'' 5D MP/HDR HiViGrey acoustic
honza.c
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drahomir.glos 14. 10. 2011 21:11

Kombinacia Select+Home. Musis byt v obrazovke prehravania.
drahomir.glos
Junior

Odeslat příspěvekod hudasp 17. 10. 2011 19:48

Neřešil někdo nějakou formu výměny baterie anebo nějakou zkoušku kalibrace ukazatele v Rockboxu? Přehrávač se mi nabije naplno (dle továrního FW), ale v Rockboxu fičim jen na 3 čárky ze 4. Obávám se, že pomaličku baterie odchází a co jsem viděl video s nástupcem Clipem Zip s jeho otřesnym barevnym displejem, tak jsem si jeho koupi asi rozmyslel.
hudasp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nolwendil 18. 10. 2011 08:59

Jak dlouho ho máš? Já tyto problémy nemám. Baterku nabíjím přes Rockbox a mám pocit, že vydrží furt tak nějak stejně. I ukazatel baterie je relativně přesný. Ale zas ho tolik nepoužívám.

Jinak nová baterka by se teoreticky koupit dala, ale zkušenost s tím nemám. :-( Zkus pogooglit, zda se o to někdo nepokoušel...
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hudasp 18. 10. 2011 11:07

Mám to tak minimálně 2 roky jede tak cca 45 minut denně. Možná je problém ve způsobu nabíjení. Prostě vyplej přehrávač píchnu na nabíječku a ten najede do defaultního prostředí od výrobce. Zkusim ho nabít přímo v Rockboxu.
hudasp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod patriick007 21. 10. 2011 09:18

Zdravim,

tak som sa po case rozhodol doplnit moje Porty kvalitnejsim prehravacom, vybral som si Clip+.

Prehravac vcera dosiel domov, pokusil som sa ho zapnut.... a nic. Skusil som to znova, a uz nabehol. Potestoval som nejake songy, ako je to s kvalitou zvuku a bol som nadseny. Tak som sa rozhodol upgradnut firmware, v prehravaci verzia 15, na stranke uz bola 16. Vsetko prebehlo bez problemov, az na to, ze po pripojeni sa prehravac nespustil na prvy pokus (opat). Po upgrade to zasa robilo, niekedy sa spustil az na 10ty krat. Tak som sa rozhodol pre Rockbox, cize downgrade na 15tku a opat vsetko prebehlo ok. Ak sa prehravac spusti, ide bez problemov.

Rano sa spustil ok, skusil som vypnut a zas zapnut - opat nic... zatial co som v praci prehravac sa doma nabija, aj ked bateria bola na 93%.

any ideas? :) reklamacka? :(
patriick007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lobic 21. 10. 2011 15:25

Ach bóže, co bychom dnes dělali bez internetu? Pokud něco nefunguje tak jak by mělo, tak jedině reklamace, nikdo ti zázračnej recept na opravu asi neporadí. :-)
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod Nolwendil 27. 10. 2011 07:41

U mě stačí jen stisknout napájecí tlačítko, a do vteřiny se rozsvítí display. Není třeba ho držet jako při vypínání. Jestli to Tobě nějak blbne, tak bych to zkusil reklamovat. Jen před reklamací přehrávač uveď do původního stavu. Novější verze firmware nevadí, na Rockbox už by mohli prskat.
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 0803 30. 10. 2011 13:11

ma clip+ v rockboxe aj srs pripadne ine eq. ? dakujem.
0803
Junior

Odeslat příspěvekod R4DY 9. 11. 2011 15:26

ako rockbox z neho odinstalujem ??? odpiste mi cez SZ prosim
AKG K 242 HD
Clip+ fiio E11 Sony MH1C
R4DY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Substance242 13. 11. 2011 22:26

Keďže pôjdem na rok preč od svojho sterea, začal som sa obzerať po prenosnom prehrávači (na mobile to skrátka nie je ono, musel by som ho vždy prepnúť do leteckého režimu nech nič neruší), zatiaľ som nemal žiadny. Vedel som že existuje RockBox, takže som sa zákonite musel dopracovať aj sem k Clip+ a už je objednaný. :-) A na disku čaká RockBox, nejaké témy ktoré ste spomínali a tak podobne (OF dám/nechám .15)... pozerám manuál RockBox a skoro som odpadol na emulátore ZX Spectra, programoval som na ňom pred 20+ rokmi, to je sila. :-) Teším sa.

Len asi idem grabovať svoje CD do FLACu, uff... (EAC) Nebude toho veľa, nemám široký záber, radšej vnímam do hĺbky a asi aj preto mi za deň stačí jeden album a "som najedený", počúvať niečo stále len ako kulisu tak ma porazí.
Substance242
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka