No zrovna na té pixmanii nic takovího nemaj. Sem vůbec nikde u nás na ten i9 žádnej obal nenašel. Ale našel sem doma takovou tu klasickou ponožku na mobil a je to úplně ideál na tu mp3.
Jinak zatím sem tím i9 úplně uchvácenej. Designově úplně špička a strašně lehkej. Chtěl sem černou ale nakonec sem koupil červenou a vůbec nelituju je nádherná!
Co se týče funkcí tak se mi hodně líbí video s titulkama zatím co sem tam nahrál tak jelo bez problémů a vypadá to moc dobře - pěknej obraz(vůbec displey hodnotím vekmi vysoko), ikdyž na tak malým displeyu stoho není zas tak velkej požitek. Co se mi líbí tak že tam jde upravit velikost obrazu. Fotky na prohlížení standart jdou přiblížit, obrátit o 90° jde tam prezentace.
Dotykoví ovládání neni uplně ideál ale až vychytám pořádně tu citlivost tak s tím nebude problém. Dá se zvyknout na všechno. Určitě to neni mínus.
Rádio po tom co sem si nahrál novej firmware tak jede fpoho akorát teda v místnosti většinou nejde nic naladit ale venku s tím neni problém. Pozic na uložení frekvencí je víc než dost.
A to hlavní zvuk. Co se týče hlasitosti tak bohatě stačí 30 ze 40ti a řve to fest! Záleží taky na tom jakej si nastavíte equalizer. Na mích starých sluchátkách aj na originál iAUDIO ten zvuk takovej všelijakej. Neurazí ani nenadchne. Když sem připojil senny 300CX tak šel tak o tisíc procent nahoru!!! Kupodivu na posloucháni metalu se mi nejlíp jeví předvolby equalizeru HIP HOP a nebo BALLAD. Předvolba Rock a Metal taky dobrý hlavně Metal. Zbytek nepoužívám a sou tam prakticky na nic.(pro mě) Ideální zvuk jde samozřejmě nastavit na vlastní předvolbě a pokud člověk chce tak si s tím opravdu vyhraje! Možností je tam fůra. Už sem nad tím nastavením strávil dost času:-D ale pořád se nemůžu přiblížit ke zvuku těch přednastavených EQ. Malý mínus je že mi sluchátka lehce šumí zase podle toho jakou tam máte předvolbu EQ. U 99% hudby to neni poznat ale když posloucháte nějakou pomalou tak to slyšet je.
Celkově sem od zvuku čekal trochu víc za cenu 3300. Zase oproti mé minulé mp3 je to nesrovnatelný a hlavně ohledně toho zvuku to bude taky dost těma Sennheiserama co mám. Musím na něm zkusit lepější sluchátka.
Celkově koupi a investice 3300 vůbec nelituju a sem zatím velmi spokojený. Čas ukáže víc. Kdo chce designově luxusní MP3 a nadstandardním zvukem a podporou formátů, pěkným dyslejem jasná volba.
Ahoj. Tak se vysktl první problém. Při hraní hudby mi při plným nabití vydrží tak max 8 hodin. Už sem ho nabíjel asi 4X a pořád to samý. Hlasitost mám kolem 33 ze 40ti. Ptal sem se v obchodě kde sem ho kupoval a tam mi řekli že to hodně ovlivňujě jaký sou připojený sluchátka popřípadě zapnutej equalizer. Je možný aby připojení jiných sluchátek jak originálních a zapnutej equalizer dělali takovej rozdíl??? Výrobce uvádí 29 hodin výdrže při hraní hudby.
Sluchátka s větší impedancí výdrž samozřejmě zkracují, ale ne o 20 hodin. V případě CX300, které mají stejnou impedanci jako přibalené pecky (16 Ohmů) a nejspíš mají i větší citlivost (113 dB SPL je dost slušná hodnota) a určitě mají větší útlum, takže je nemusíš tak výkonově krmit. Někde je chyba, vypadá to na reklamaci.
No mám ho krátce takže ho pujdu v pondělí vrátit ve 14ti denní výpovědní lhůtě. Ale sere mě to. Zkusím to snima nějak domluvit a nebo si ho koupím jinde. Krom toho sem sním byl spokojenej. No a nebo pudu do toho E50. PS: ten E100 je výšší třída jak E50 nebo je to naopak?
Zdarec, nakonec sem zkusil znovu ten i9 a koupil sem ho přímo u dovozce. Vyšlo mě to asi o 200 dráž než ten původní. Ten původní byl opravdu vadnej. U tohoto žádnej problém z baterkou není a celkově se jeví mnohem líp. Sice nevydrží udávaných 29 hodin možná tak 18 - 20 přesně sem to neměřil ale přibližně za ty 3 týdny co ho mám sem nabíjel 2X plus nějak to nabíjení když si přetahuju hudbu. Ale výrazný zlepšení od toho původního. Takže pokud někdo uvažuje o tomhle přehrávači. Tak můžu jen doporučit! Jak sem psal výše snad po všech stránkách uspokojil mé nároky a teď už si nemůžu absolutně na nic stěžovat.