Cowon J3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod JSmith 21. 12. 2010 23:14

S přehrávačem problémy nebudou, když už, tak s reklamací nebo pozáruční opravou :-) Oboje by ale měl řešit prodejce nebo tě aspoň odkázat na servisní místo, kde by to v případě poruchy opravili. Takže jestli ho koupíš někde v ČR, tak to neni vůbec žádný problém.

Btw. s J3 se roztrhl pytel, v OKAY je tento týden akce na J3 16GB black :D
JSmith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza145 21. 12. 2010 23:25

Dík, přesně zde bych si ho koupil.Kupovat těd nebo počkat a koupit ho až po vánocích?
Honza145
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 22. 12. 2010 03:31

v takových elektrech bych ho koupil teď (někdy se tam naskytnou hodně dobré slevy, někdy tě ale vezmou na hůl pořád hodně), ale jinak povánoční slevy půjdou až tak v únoru a kdo ví, co na to řekne dolar :)

//edit: kouknul jsem na ten jejich leták, ber ho, nikdo takovou cenu nemá, jen prašivá pixmania
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JSmith 22. 12. 2010 23:41

Jj, ber hned. Skladem jich má okay pořád ještě dost, ale akce skončí a za tuhle cenu už nebude.

Já jsem dneska upgradoval paměť svojí J3 na "48" GB (reálně 43,5 GB), tak jsem zvědavej, jak to bude fungovat :)
JSmith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod goldier 27. 12. 2010 13:08

najlepsie ceny na j3jky ma avtrade.sk
mam odtial j3 32 gb white za 282 eur vratane posty :) myslim ze nikde nieje lacnejsie (aspon nie 32gb)

mam jednu otazku:

daju sa niekde v j3jke precitat vsetky tagy z mp3jky? napriklad sa neviem docitat z ktoreho roku je album.
vsetky tagy mam vyplnene a v pc ich precitam. dakujem.
cowon j3 + t-jays 3
goldier
Junior

Odeslat příspěvekod veritas 31. 12. 2010 19:46

ake rychle micro SDHC karty pouzivate? Chcel by som kupit nejaku 32GB, Pretec robi class 10, alebo staci aj nejaka class 4 od Kingstonu????
Cowon J3 32GB + Shure SE420, d-Jays + Shure SRH 840
veritas
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 1. 1. 2011 12:51

na přehrávání stačí i ta nejpomalejší... Rychlost se může projevit až při kopírování na kartu (zápisu).
Na druhou stranu už jsem viděl pár testů, které ty "ultrahustěrychlé" karty usvědčovaly z dost průměrných výsledků.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod riman 4. 1. 2011 15:52

Pořídil jsem si 32 GB verzi přehrávače a k tomu 32 GB Kingston, class 4. A hned jsem to zaplnil písničkami. Nevím, jestli by to s class 10 bylo lepší, ale při startu docela zdržuje - přehrávač kartu totiž dlouho kontroluje s hlášením "checking external storage". (Pro šťouraly - nejen při první kontrole po nahrání nových souborů.)
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 4. 1. 2011 20:45

záleží, jak má rychlý řadič přehrávač. Ale vůbec ani karta class milion nemusí být o moc výkonnější než class 4.
Pohledal bych na iaudiophile.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JSmith 6. 1. 2011 00:53

riman píše:při startu docela zdržuje

To řeší nevypínání - po přepnutí do režimu spánku přehrávač kartu znovu neprohledává. Já přehrávač "natvrdo" nevypínám skoro vůbec, a že by se to nějak projevilo na výdrži baterky, to říct nemůžu...
JSmith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 6. 1. 2011 13:48

Režim spánku už dva dny zkouším, uvidím, jak dlouho to vydrží.
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod julisima 11. 1. 2011 23:21

Sakra nemáte někdo zkušenosti s TV out kabelem a promítání filmů na tv. Já jsem prostě zkoušela všechno a prostě mi to nejde slyším jen zvuk a obraz je uplně divnej... no děs :hm
julisima
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 14. 1. 2011 23:10

Já mám kabely (TV-OUT, LINE-IN) objednané, ale zatím je daný obchod nemá, tak čekám. Rád bych to vyzkoušel...
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod julisima 15. 1. 2011 21:41

julisima píše:Sakra nemáte někdo zkušenosti s TV out kabelem a promítání filmů na tv. Já jsem prostě zkoušela všechno a prostě mi to nejde slyším jen zvuk a obraz je uplně divnej... no děs :hm

Tak už jsem něco zjistila- napadlo mně, že to zkusím na novější televizi (LCD) a tam to šlo. Takže můj názor je ten, že na staré telce to prostě nepůjde :-(( Taky ještě přesně nevím co znamená v nastavení displaji Typ TV- NTSC a PAL zda to s tím nějak nebude souviset.
julisima
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 15. 1. 2011 22:10

xxxdvorixxx
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka