Cowon J3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod alaska2008 19. 1. 2011 17:19

ahoj chtěla bych poradit koupila jsem si cowon j3 a za žádnou cenu nemůžu k albům dostat obrázky skoušela jsem už snad všechny možnosti nemohl by jste mi někdo dát podrobný návod jak se to dělá dík moc za odpověď
alaska2008
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JSmith 21. 1. 2011 01:13

Používáš nějaký program na organizování hudby? Všeobecně jde o to, přiřadit v ID3 tagu skladby obrázek alba (ten můžeš mít buď uložený ve složce toho alba nebo se přímo vloží do souboru té skladby).
Za sebe můžu doporučit třeba MediaMonkey, kde je organizace hudební knihovny dobře propracovaná.
JSmith
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 28. 1. 2011 15:35

Pro začátek bych zkusil dát obrázek s názvem "cover.jpg" přímo do adresáře s albem.
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod alaska2008 8. 2. 2011 23:25

ahoj děkuji za odpověďi obrázky s názvem cover jpg už sem tam skoušela dát a nic
alaska2008
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aneta55 9. 2. 2011 00:42

Používaš na synchronizáciu nejaký program, alebo len kopíruješ? Ak to druhé, skús hoci Windows Media Player.

Priečinky s hudbou stačí nahádzať do okna programu, ak máš zvolenú knižnicu (Library).

Ak sa ti obrázok pri albume objaví, tak pohoda, len ten album pretiahni do prehrávača. Ak nie, tak máš 2 možnosti: klikni na album pravým a daj FInd Album Info, alebo druhá... obrázok ktorý si si stiahla pretiahni na album v knižnici. WMP sa ti postará o vloženie do ID3 tagu.

A skús iný program... MusicBee, Songbird, alebo hoci platený J.River. Všetky z nich vedia hľadať covery automaticky.
aneta55
Junior

Odeslat příspěvekod Goudic 2. 4. 2011 11:02

Omlouvám se, ale mám tenhle výrobek doma. Je to super přístroj, ale když s ním silně zatřepu tak slyším ve vnitř zvuk polohovacího magnetu ­( možná se pletu a je to něco jinýho ­).
Jelikož je to první přístroj tohoto typu, který jsem si koupil, tak nevím jestli je normální nebo je to na reklamaci....
Goudic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod koroko 3. 4. 2011 05:24

Zdravím všechny uživatele. Může mi někdo napsat, zda si přehrávač pamatuje místo zastavení přehrávání u více skladeb paralelně? Obvykle kromě hudby ještě poslouchám několik audio nahrávek - výuka angličtiny, audio knihy atd. Jde mi o to, že když posluchám jednu nahrávku, kterou zastavím v polovině, pak poslouchám něco jiného a když se vrátím k té původní nahrávce, zda ji přístroj přehrává od začátku nebo od místa zastavení. Díky
koroko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flshman 3. 4. 2011 21:34

to Goudic:bohužel,já ve své J3 nic takového neslyším

to koroko:skladbu,kterou chcceš,aby si pamatoval,musíš hodit do "Bookmarks" ,pak je spustíš odtamtud.Standartně si to pamatuje jen tu poslední.
Cowon J3 + BRAINWAVZ Alpha Pro
Fiio E17 Alpen + Shure SRH440
Apple iPad Air + Cowon SP2
flshman
Junior

Odeslat příspěvekod koroko 4. 4. 2011 05:34

díky
koroko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vili11 5. 4. 2011 10:06

Tak jsem se stal majitelem J3 a musím říci, že nehraje špatně, ale můj stařičký hardiskový iRiver iHP140 hraje lépe.
Vili
vili11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mordydy72 25. 5. 2011 16:35

Vlastním krátce Cowon J3. Na přibaleném CD je i program na kovertování videa (Jetaudio) při pokusu o konverzi mi to zkonvertuje jen 30sekund. Nevíte, kde je problém? Ještě se trápím s obrázky v jpg, ne všechny po nahrání jdou otevřít. Díky za radu. M
mordydy72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Audiofiller 25. 5. 2011 18:48

Je to nějaká basic verze. Dříve jsem program používal na hudbu, protože to je vlastně komplexní přehrávač veškerých multimédií a taky jsem se s tím setkal. Ťeď mám verzi plus na videa a filmy a max. spokojenost a s konvertováním tam problém není.
Audiofiller
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 26. 5. 2011 12:29

Musíš mít zvolenou konverzi přímo pro přehrávač, jinak se chová jako Basic (a ty máš myslím VX, prostě verzi pro majitele Cowonů).
JPEG: nějaká přehnaná velikost? Vložený barevný profil?
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mordydy72 27. 5. 2011 18:08

Díky za rady, už jsem to rozchodil, u těch videí jsem nevolil Cowon. Ty obrázky jsem tam dal taky přes to Jetaudio a nějak to pomohlo, jsou tam a jdou otevřít všechny. Odteď už spokojenost. Momentálně si ještě hraju s rádiem. Párkrát se mi stalo, že to stanice nenaladí (se sluchátkama/anténou se to chová jako bez nich), byť je mám v .ini uložený. Stačí vypnout a zapnout a jako zázrakem už slyším. Nestává se to také někomu? Ještě mě napadlo, nedá se nějak přemluvit, abych měl i v seznamu stanic ty stanice pod jejich názvy a nejen pod čísly a frekvencemi? Zdravím.
mordydy72
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 5. 2011 00:21

To se dělalo u D2 přes JetShell, který přepisoval právě ten .ini soubor.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka