Cowon J3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod itjan 13. 1. 2012 13:10

Tento přehrávač jsem si koupil jako náhradu za rozbitou Cowon D2. Myslel jsem si že D2 nic nepředčí ale tohle je naprostá bomba!!! Po připojení kvalitních náhlavních sluchátek Sennheiser hraje ještě lépe než D2 a ten displej - prostě nádhera!!! Takový displej jsem ještě nikdy neviděl přijde mi ještě lepší než můj LCD monitor doma!!!
Maximální spokojenost, nelituju toho, co jsem do něj dal protože je opravdu drahý.
Má snad jednu nevýhodu (kromě toho že se na něm člověk stane snadno závislý :-D ) - displej se snadno zapatlá a jsou na něm pořád vidět otisky prstů
itjan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 1. 2012 09:22

Je to amoled displej, takze je logicke ze je lepsi ako LCD monitor.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Basquiat 30. 1. 2012 22:49

Rád používám mp3 při jízdě na kole. Existuje k tomuto přístroji dálkové ovládání jako k iPodu?

Nemůžu nic takového najít.

Děkuji
Basquiat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Basquiat 31. 1. 2012 18:25

Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s micro SD kartami. Na zahraničních fórech už několik uživatelů potvrdilo, že j J3 fachá i 64 SDXC gb karta (specifikace 3 samozřejmě) po zformátování na fat. Má s tím někdo zkušenost?

Proč výrobci mp3 dávno nedávají do svých přístrojů sloty na sdcx karty, když jsou již SDXC karty dávno na trhu? Nemělo by to být spíš naopak. To jsou ti výrobci skuteně takové svině, aby z lidí vše ždímali a vše uměle brzdili ??

Díky
Basquiat
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod itjan 1. 2. 2012 10:43

ahojte mám problém s titulky, načtené titulky se objeví ale nemizí. Znamená to že zůstanou zobrazené i když už nemají být bud je vystřídají jiné ale když ne tak nezmizí a dost mi to ruší.nesetkal jste se někdo s touto chybou nebo nevíte jak jí opravit. titulky jsou ve formátu srt, načtou se dobře, diakritika taky ok akorát je tam tahle chybička.
itjan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 8. 2. 2012 11:50

tak sem si v pátek zas vydělal.při velmi opilé cestě z baru,sem ztratil svýho iPoda Touch 64gb.takže sem přemejšlel,jestli zas vzít ipoda nebo něco jinýho.nakonec sem zkusil J3 a musim říct,že zvuk je lepší,uplně jinej,ale lepší.čistější vejšky i bas a dokonce u některejch naposlouchanejch songů v pozadí nějaký detaily o kterejch sem ani nevěděl.jen je teda oproti ipodu velkej a tlustej,což mi trochu vadí.a taky debilní systémovej konektor...zas má jiný výhody.víc tlačítek,větší výdrž,mass storage...škoda že cowon neudělá něco malýho,jako byla třeba i7,se slotem na karty...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dragoon17 18. 3. 2012 02:42

ja som si dnes kupil tohto Cowona J3 16GB v Okey elektro za 2399 kč..., mozte mi poradit este ake sluchadla by sa k tejto masine hodili? zatial mam BUXTON BHP 2400 CHIEF http://www.buxton.sk/bhp-2400-chief-3 ,ale zda sa mi ze mi, ze hraju dost potichu za radu dakujem...
dragoon17
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod riman 11. 9. 2012 15:47

Basquiat píše:Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s micro SD kartami. Na zahraničních fórech už několik uživatelů potvrdilo, že j J3 fachá i 64 SDXC gb karta (specifikace 3 samozřejmě) po zformátování na fat. Má s tím někdo zkušenost?

Proč výrobci mp3 dávno nedávají do svých přístrojů sloty na sdcx karty, když jsou již SDXC karty dávno na trhu? Nemělo by to být spíš naopak. To jsou ti výrobci skuteně takové svině, aby z lidí vše ždímali a vše uměle brzdili ??

Díky

Jedno vysvětlení by mohlo být, že pro načtení většího množství souborů by musel mít přístroj více operační paměti či dokonce být rychlejší, aby s tím rozumně pracoval, což by jeho výrobu prodražilo. Nicméně osobně si myslím, že prostě používají levné a osvědčené řešení. Díval jsem se na novinky od Cowonu a stále bere pouze SD karty, řady MP3 přístrojů končí na 32 GB (např. Z2) a tzv. PMP na 64 GB (např. X9), nově už ani nedávají pevný disk jako u X7 (až 160GB). A přitom vývoj SSD šel mílovými kroky kupředu a není problém jít s kapacitou výš.

Byl jsem dlouhodobě spokojen s iAudio X5L, jenže bohužel původně velká kapacita akumulátorů jde postupně dolů a nároky na místo nahoru a tak jsem svého času pořídil J3. Mám v něm navíc 32GB kartu a stejně mi to nestačí. Chtěl bych vyšší kapacitu, vyšší výdrž a na těle HW tlačítka pro převíjení a ovládání hlasitosti... ale zatím mi Cowon nedokázal nabídnout nic, co by mě přesvědčilo ke koupi.
riman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lithrai 24. 12. 2012 13:29

S akou verziou firmveru prehrava J3 subory m4a? Ja mam verziu 2.29 a m4a mi vobec neprehrava.
lithrai
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taxi.driver 9. 10. 2014 18:41

Ahoj, mám tento přehrávač a aktuálně řeším jeden problém - samovolné vypínání, kdy skáče hláška low battery, ačkoliv baterie je nabitá a i indikátor stavu nabití je naplno. Nenapadá Vás někoho, čím to může být, popř. co zkusit? Přehrát firmware?
taxi.driver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lithrai 9. 10. 2014 23:15

Ako dlho mas ten prehravac? Mozno bateria je v tahu. Mozes skusit prehrat firmver, ale myslim, ze to nepomoze. Mas tam teraz poslednu verziu? Moj mi toto este nikdy nerobil.
DAP: iBasso DX240 (AMP8 MK2, AMP8 MK2S, AMP5MOD), Dethonray DTR1 Prelude, Audio-Opus Opus#1
IEM: Hidition New Tears 6, Moondrop x Crinacle DUSK, Alclair RSM Quad
Desktop: RME ADI-2 DAC FS
HP: F-CANS AURA, Mr.Speakers Aeon Flow Closed
lithrai
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taxi.driver 10. 10. 2014 09:28

Mám ho asi rok a čtvrt, ale jsem druhý majitel (první ho měl podobně), takže celkem mu jsou nějaký tři roky. Což mi nepřijde jako moc, předchozí iAudio 7 jsem měl 6 let. Ale ten firmware (4.28) tam mam celou dobu, takže tim to asi fakt nebude no.
taxi.driver
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lithrai 10. 10. 2014 10:39

Firmver 4.28 je norsky s DMB tunerom, nie je to ani aktualna verzia. Stiahni si z cowon stranok 2.29 (http://dn2.cowon.com/data/C08/J3/x_29/COWON_J3_2.29.zip), to je posledny co vydali na tento prehravac.
DAP: iBasso DX240 (AMP8 MK2, AMP8 MK2S, AMP5MOD), Dethonray DTR1 Prelude, Audio-Opus Opus#1
IEM: Hidition New Tears 6, Moondrop x Crinacle DUSK, Alclair RSM Quad
Desktop: RME ADI-2 DAC FS
HP: F-CANS AURA, Mr.Speakers Aeon Flow Closed
lithrai
Mírně pokročilý

Předchozí stránka