Neso píše:Momentálne vyberám medzi Fuze 8GB, Sony NWZ-E445 16GB, alebo NWZ-S739 16GB... Ešte porovnávam ceny v obchodoch...
mozem len potvrdit nazor CAGINa. SONY je "deka", najhorsie co som kedy pocul (mal som prave NWZ-E445) znie to ako priemerny mobil, bez ekvalizera nepocuvatelne. Mam teraz tiez Clip+ a som velmi spokojny, cisty otvoreny zvuk. Pri danych kriteriach jednoznacna volba. Samozrejme hlasitost zavisi od odporu sluchadiel, pri 32 ohm dostatocna rezerva.
Treba tiez spomenut ze prejav playera je len jedna strana mince. Povodne som si hladal player k UE tripleFi 10, so SONY to bola hrozna kombinacia. Ale nakoniec som ho sparoval (a daroval) so supervyskovymi sluchadlami (JBuds J3) a znie to ovela lepsie, vytiahol sa spod deky no i tak je to dost zdeformovane.
Dalsia vec s NWZ-E445 je ze je velmi tichy, pri 32 ohm sa mi stavalo ze som vo vacsom ruchu dosiel az uplne na max. hlasitost (a to mam velmi citlive usi), samozrejme som mal vypnutu tu europsku "specialitku" na ochranu sluchu. No mozno ma tento dvojitu ochranu