MP3 přehrávač + sluchátka do +-4000,-

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kanus 16. 5. 2010 10:53

Zdravim,
chystám se pořídit si nějaký kvalitnější mp3 přehrávač a k němu adekvátní sluchátka. Moje sočasná sestava je SE w610i a Panasonic RP-HV260E-W, tudíž bude snad vše lepší. Pročítal jsem si pár topiců a můj favorit je http://www.alza.cz/cowon-iaudio-9-8gb-c ... 147936.htm (v TS Bohemia za 3k) spolu s http://www.alza.cz/sennheiser-cxl-400-l ... 135657.htm nebo S-Jays. Díval jsem se i na Sansu+, ale nevím, jestli je s podáním zvuku na podobné úrovni jako iAudio9. Převážně poslouchám pop nebo pop-rock. Vím, že tu podobná témata byly nejspíše milionkrát, ale nechci jen tak vyhodit peníze z okna, takže díky za rady :)
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rotan 16. 5. 2010 11:04

spíš si kup levnější přehrávač (clip+) a lepší sluchátka
Sansa clip, Brainwavz beta, Alessandro MS-1, E-MU 0202
rotan
Junior

Odeslat příspěvekod kanus 16. 5. 2010 11:13

Na ten jsem koukal, ale nevím, jestli by mi stačil tak malý displej... I když určitě je výhoda,že má slot pro SD karty
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pingu2221 16. 5. 2010 13:21

Ahoj, jak už bylo řečeno, Clip+ a sluchátka třeba tyto: http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... fe-112.htm jeto trochu přes limit, ale podle mého se to vyplatí. Kluci Ti třeba poradí ještě lépe.
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod creat 16. 5. 2010 13:26

Sluchátka riešte v inej sekcii.
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 5. 2010 16:00

Ještě kromě Clipu Plus by mohl být iRiver L-Player 8GB. A k tomu nějaká pořádná sluchátka kolem dvou tisíc (Sennheiser CX6, Apple Dual Driver In-Ear atd.)
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kanus 16. 5. 2010 17:49

Pingu2221 píše:...sluchátka třeba tyto: http://www.headphones.cz/inshop/prenosn ... fe-112.htm ...

No, jak bych to asi řekl :) Tolik za sluchátka rozhodně dávat nehodlám, přeci jen, i ty 4k za komplet jsou pro mně, jako studenta SŠ, poměrně dost.
The Wolverine píše:Ještě kromě Clipu Plus by mohl být iRiver L-Player 8GB. A k tomu nějaká pořádná sluchátka kolem dvou tisíc (Sennheiser CX6, Apple Dual Driver In-Ear atd.)

Tak ten L-Player vypadá zajímavě, ale pouze 12 hodin?! Nevím, asi by to na běžné užívání stačilo, ale nechce se mi každý (druhý) den nabíjet. Navíc, jak jsem psal výše, 2k za sluchátka se mi pořád zdá hodně, i když to určitě bude lepší kvalita než ty, které jsem zmiňoval. Určitě o tom popřemýšlím, přeci jen, koupi chystám přibližně následující měsíc, takže třeba narazím na nějaký další zajímavý produkt. Ale dík za radu.
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 16. 5. 2010 18:05

Když ne Clip, tak Fuze, na aukru http://aukro.cz/item1039185397_sandisk_ ... ceske.html

+ třeba phonak nebo IE6 (CX6) (3000 respektive 2800)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bubaak 16. 5. 2010 18:10

přehravač neni to, co děla 80% zvuku, narozdíl od sluchátek... takže buď ti jde o zvuk nebo o přehravač. Rozhodni se sám o co ti jde, ale nic nám tu nenalhávej, pak ti nejsme totiž schopni objektivně pomoci ;-]
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod kanus 16. 5. 2010 19:42

Nalhávat samozřejmě nic nechci, ale asi jako každý Čech chci ušetřit každou korunu :-D U přehrávače krom kvality a podpory formátů záleží také na vzhledu, kde u mne vede iAudio 9 a iRiver L-Player. Na Sansy jsem se díval, ale prostě není to ono... Teď který z těch dvou? Na rovinu, v tomto se moc neorientuji, takže z velké části bych dal na radu ostatních. u iAudia vyhrává desing a doba přehrávání, u iRiveru cena. Snad nebude vadit, když tu načnu téma o sluchátkách, když to patří jinam. Na domácí poslech mi celkem vyhovují Sennheiser HD201, tudíž si myslím, že do začátku by mi mohli stačit CX300(CX300-II) a časem bych počítal s koupí Vámi zmiňovaných... Co si o tom myslíte?
kanus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bubaak 16. 5. 2010 19:45

z Lplayeru jsem přesel na iaudio 9
myslim že dál netřeba rozvádět
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod The Wolverine 16. 5. 2010 19:50

kanus: Kup lepší sluchátka rovnou - ušetříš tisícovku.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zipiik 17. 5. 2010 14:17

Asi tu budu za loosera, ale pokud nehledate audiofilsky zazitek na ulici, muzu dat tip - pred par tydny jsem sehnal ve vyprodeji novy Sony NWZ-S739F (16GB) za cca 3500. Dodavana sluchatka jsou v ramci tridy slusna s podporou noise cancelingu (dobre do metra/tramvaje/vlaku), takze by mohla preklenout obdobi, nez dojde na koupi lepsich (pripadne nez ze servisu dorazi KPP s novymi molitany :c)
zipiik
Junior

Odeslat příspěvekod creat 17. 5. 2010 14:23

zipiik :arrow: Tie dodávané slúchadlá sú katastrofa. To radšej KPP. Videl som Phonaky s aktívnym potlačením hluku, avšak neviem, či budú spolupracovať s prehrávačmi SONY.
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zipiik 17. 5. 2010 15:26

V ramci sluchatek dodavanych k prehravaci jsou podle me jedny z lepsich. Jasne, ze nebudou konkurovat drazsim kouskum, to by bylo i Sony proti sobe.
zipiik
Junior

Další stránka