Ipod nano 5g alebo Cowon iAudio 9

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Emokid 10. 6. 2010 16:08

Moje zkušenost je akorát že iPod EQ je v podstatě nepoužitelný, ty presety vždycky dělají něco a vždycky blbě, leda u port mi přišel docela dobrý třeba "bas omezovač". :-))
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 10. 6. 2010 16:11

a to je skusenost priamo s 5g jo? lebo soft je vpodstate taky isty aj v starsich a novsich az na vylepsenia...ale ked je ten EQ vypnuty na mojich ipodoch by si si chytal hlavu preto sa bojim kvality radsej by som ho niekde odskusal ale kde skusim prejst nejake elektra alebo co tam ipody maju
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Emokid 10. 6. 2010 16:16

Nou nou, ale takhle to mají všechny iPody stejné. Někdo tu porovnával zvuk Nano 5g bez EQ s D2 a zvuk prý +- stejně dobrý. U 4g to má být horší, můj 3g tak nehrál nijak slavně. Já myslím že ty zlepšováky a fíčurky ala Cowon tě budou bavit tak první dva dny a pak možná zjistíš že na přehrávání stačí i to co umí iPod bez EQ.
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 10. 6. 2010 16:22

nuz zrejme ma ovplyvnis :oops: uvidim este nazor druhych ak napisu :), stale suboj ipodu a d2+ s cakanim navise, alebo vzdy prijmem rozumnu alternativu...ja chcem hlavne dobry zvuk, jednoduchost ovladania a kvalitnu konstrukciu...ale to asi kazdy :)
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod palinoch 10. 6. 2010 17:10

Ja som mal Zen, Sony NWZ najvyssiu radu, Cowon O2 a teraz mam D2. Od zaciatku som chcel D2, ale stale som spekuloval a nakoniec som predsa kupil D2 a absolutna spokojnost. Keby som kupil D2 hned nemusel som zbytocne investovat.
palinoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 10. 6. 2010 21:33

ja som d2ku pocul a zvuk sa mi pacil, ale chcel by som vediet nazor cloveka co nano 5g ma a mal aj ine prehravace ci ten rozdiel nie je radikalny, pamat rozsiritelnu nemusi mat, lebo ja vela stylov hudby nepocuvam takze tak tych 8 gm mi postaci
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Emokid 10. 6. 2010 21:55

Tady to máš, ale je to názor jen toho jednoho člověka. ;-)

xxxdvorixxx píše:Třeba Nano 5g prostě pro mě hraje stejně jako D2. Zkoumal jsem to celou dobu, co jsem měl půjčené IE8... A jak jsem se snažil najít něco, aby D2 vyhrála :)
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 10. 6. 2010 21:59

no dobre toto ma utvrdilo v pondelok ho asi mam doma :) napisem o nom taku amatersku recenziu zameranu na zvuk..:) lebo taku som asi este nenasiel
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Předchozí stránka