Měl jsem ho možnost vyzkoušet v elektro worldu,žádnej háček jsem v něm neviděl,prostředí přízbůsobeno na ovládání prstem,akorát co trošku nemám rád je zapuštěný displej,je pak náchylnější na prasknutí,mohli tam dát multitouch,ale asi jim šlo o levný PMP tak neutráceli za takové drobnosti,ale jinak moc povedený stroj,ale na mě až moc velký,do kapsy to moc není
P7 je už starší kousek, nikdo v té době multitouch tolik neprosazoval... Jednu dobu jsem nad ním uvažoval na cesty, ale podporuje nějaký podivný formát titulků myslím...
Zdravim... Dneska jsem si koupil iriver p7 8GB verzi za 2680Kč, což si myslim že je hezká cena vzhledem k velikosti displeje.První dojmy jsou velice dobré.Vypadá velmi hezky a ten displej je velký (na filmy ideální).Jen mě zklamalo instal. CD na kterém je iriver plus 3 ale ten se nedá nainstalovat na Windows 7.. Ale to nevadí v rodině se najde i Xp...
Tak sem nainstaloval iriver plus 4 a udělal upgrade firmware a funguje mi kreslení na displeji. Videa mi běží v pěkné kvalitě a obraz se nekouše. Jen mam problém sehnat pouzdro.