iPhone 4

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod flatliners 7. 6. 2010 21:29

tomu bohužel nevěřím...budem nakonec rádi za to září,uvidíš.píšou to i na různejch webech...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod semaniaci 7. 6. 2010 22:06

neviete či ten nový ešte nevydaný iOS 4 bude kompatibilný (aj keď nie 100%ne využiteľný) na iTouch 2. a 3. gen?
Monster Power HTS 5100-->MacBook Pro-->m2tech hiface RCA-->BB-DAC-->Sennheiser HD600/1964 Audio V6
semaniaci
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 8. 6. 2010 07:07

měl by bejt.a dokonce podle toho co steve řikal tak zdarma...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod semaniaci 8. 6. 2010 13:00

uf, to mi odľahlo.

Ten nový iphone sa mi viac páči v čiernej. 3G/s sa mi viac páčil v belej a aj teraz som bol zvedavý na bielu verziu, ale mohla byť len zo zadu biela :(

som zvedaví čo ňom napíšu na head-fi. zatiaľ nemám dvôvod ho kupovať. väčšinu veci mi vyrieši iOS 4
Monster Power HTS 5100-->MacBook Pro-->m2tech hiface RCA-->BB-DAC-->Sennheiser HD600/1964 Audio V6
semaniaci
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 8. 6. 2010 13:04

Tedy designem se mi více líbil původní, měla takový svůj specifický zaoblený tvar, tohle mi přijde podobný ostatním telefonům.

K novinkám, určitě nejsem nadšený jako redaktor na iphonemanii:
To však nemění nic na skutečnosti, že nový iPhone 4 posouvá svět mobilních telefonů zase o řádný kus kupředu a opět udává konkurenci směr dalšího vývoje

Tohle tvrzení je prostě blbost, iphone zapadá mezi všechny samsungy a HTC, výhodou je jen kvalitnější zvuk a odlišné prostředí.
Některé updaty jsou příjemné: lepší fo'ták, delší výdrž baterie a to je tak všechno. Osobně nevidím žádný důvod proč upgradovat z mého starého 3G.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod portapro 9. 6. 2010 08:14

Nevíte někdo jestli bude hrát stejně jako 3GS?
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 6. 2010 09:21

Určitě ne, UŽ JSOU TOTIŽ VŠECHNY VZORKY VE SVĚTĚ! :D
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flatliners 9. 6. 2010 10:33

myslim že bude hrát uplně stejně jako 3G/GS.proč měnit něco co funguje výborně...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 10. 6. 2010 08:22

Predbezna cena 18000 Kč za 16gb a 22000 kč za 32gb . Tak tomu říkám nadsazená cena. :shock:
Mám odvahu mýlit se ve stovce drobností, vždyt co mužu zkazit, ale v určitých věcech sem si jistý... :-)
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 10. 6. 2010 10:08

u nás normálka,3gs začínal podobně...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 10. 6. 2010 20:00

Zrovna jsem si zkouknul propagační video nového iphonu. Apple působí jako kdyby vymyslel videohovor, just LOL.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Emokid 10. 6. 2010 20:02

No a když jsme u toho, jak to to vlastně je s videohovory na jiných telefonech? Já nemám vůbec přehled. Viděl jsem že snad na nějakých nokiich je ta přední kamera ale nikdy v akci. :-))
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 10. 6. 2010 20:37

FungujE to jako skype,akorát musíš byt ve 3g síti
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomeq 10. 6. 2010 21:51

Videohovory su tu uz roky, ale myslim ze nikoho este nenapadla moznost vybrat si medzi zadnou a prednou kamerou, tak ako to je na iphone. Na iphone funguju videohovory len cez WiFi, zrejme aby bola zarucena aspon aka taka kvalita.

Ten telefon nie je dokonaly, ale zasnem nad niektorymi vecami, ako napr. ze pouzili cely kovovy ram ako antenu pre prijem signalu - ze to doteraz nikoho nanapadlo? :oboze Mal som moznost porovnat 3GSko s HTC Touch Diamond 2 a Nokiou E71- tam kde sa tie dva fony uz na ziadny signal zdaleka nechytali, 3GSko malo 40% a WiFi jak keby som sedel na hotspote. Prip. ako krasne dokaze iPhone sam prehadzovat medzi EDGE, 3G a WiFi popri surfovani - clovek si to ani nevsimne - ziadne otravne okienka, otazky, a zasekavane nacitavanie stranok. Skoda ze sa na taketo zakladne veci v recenziach uplne zabuda...
Alebo - moj netbook s Atom procesorom nedokaze plynule prehrat HD video z youtube - aby toho nebolo malo, novy iPhone ho dokaze nie len prehrat, ale este aj strihat a upravovat. Co to ma dopr.ele pod kapotou? :tleskani
Arcam A38 + Arcam CD17 + Bowers&Wilkins CM7
tomeq
Junior

Odeslat příspěvekod AndyF 10. 6. 2010 22:39

Stridat predni a zadni kameru umi vsechny Sony Ericssony a chytre Nokie uz od dob K600i, tudiz 5 let.

Ram-pouzili to proto, aby ten mobil mohl byt hezky tenky, coz se podarilo.
V tom pripade jsou na tom HTC a Nokia dost blbe, protoze moje K770i ma signal i tam, kde 2G a 3G vubec(vsichni na T-Mobile). :-)

Zkus si treba Desire, Nexuse anebo Wave, uvidis, ze 3GS je uz dost pozadu.

Pod kapotou to ma procesor ze Samsungu Wave, jen lehce podtaktovany. GPU je SGRVX, takze na mobil to ma vykonu tri nevimco. Strihani videa je k nicemu, uvedom si, jaka je fuska strihat na desktopu.
720p neni zadny zazrak, Atom da s uplnym klidem i 1080p, zalezi totiz na pritomnosti cipu akcelerujicimu HD obsah.
BTW. FullHD zvladne i SmartQ v7 v novejsi verzi a to je pomaly jako snek.

iP 4 je dobry, ale za cenu pres 20 tisic je to predrazeny kram. Srovnej s tim Wavem, Desirem a Nexusem. Ja mam 2G, ktery si nechavam kvuli WiFi a hrani her, nyni bych uz do iP nesel. Jinak spokojenost.
AndyF
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka