iPhone 4

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod chockel 25. 10. 2010 11:42

no nevim ja som bol donedavna majitelom 3gcka a bol som s nim nadmieru spokojny, tak potom naco som ho predaval co? :D Nie, fakt sa mi lubil ale ked som mal na nom novy iOS 4 tak bolo viditelne ze 3gcko nevladze...dalsia vec bola ta ze som mal iba 8GB verziu resp., dokonca nejakych 6,9 ci kolko hlasil itunes no a kedze moja hudobna zbierka sa rozsiirila a hraval som na tom aj hry po hodinach :D, tak mi tych "8" GB ani z daleka nestacilo. Teraz chcem asi 32. Mozno ze by mi stacilo aj tych 16, neviem...
Takze 4ka ma iny cip? No tak nejak sa to dalo aj cakat,sak apple stale neico inovuje. Ale 3gcko fakt hralo skvelo. Ja som ho porovnaval s ipodom nano 5. gen kedze som ho mal. Ipod hral strasne slabo(kvalitne, samozrejme), zato Iphone vzdy vedel vybudit hocijake sluchatka(vsetky nie) a dokonca pri najvyzsej hlasitosti som nezaznamenal ziadne sustanie alebo nieco podobne. Medzi 3Gs a 4 zas nemoze byt az taky velky rozdiel. Hm? Uvidime co povie Flatliners...
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 25. 10. 2010 16:22

A flatliners ho má?
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 26. 10. 2010 08:20

no flat ma 3Gsko a teraz niekedy bude mat 4gcko takze ich porovna
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 27. 10. 2010 23:34

uf mam dost :shock: iPhone 4 hraje s triplama tak o 25% líp než 3GS.jediný co mi na 3gs trochu scházelo byly utopenější středy,tady sou nádherně slyšet a je to radost poslouchat :love: řek bych že i vejšky sou o trochu lepší,cinkání činelů je čistější a celkově zvuk bicích je paráda.čistější se mi zdaj i basy.tim vším se zvedla zábavnost poslechu a já jsme nadšen a zároveň dost nechápu jak to může být o tolik lepší.anebo maj mí uši halušky :-D
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 28. 10. 2010 09:31

kolik máš GB? asi do něj půjdu o vánocích taky
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 28. 10. 2010 10:06

jen 16.trochu sem váhal,jestli si nenechat 3gs,ale zvuk rozhodl.gb holt oželim.navíc ten displej je paráda a rychlost ios je vynikající.video natočený i večer v místnosti při světle je na tel. super a bez šumu.taky sem ho kupoval o dost levnějc,oproti tomu co se pohybujou na aukru apod.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 28. 10. 2010 10:38

Kde jsi ho kupoval a zakolik? Taky o něm přemýšlím k ie8. Ale ta cena :/
Mám odvahu mýlit se ve stovce drobností, vždyt co mužu zkazit, ale v určitých věcech sem si jistý... :-)
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod chockel 28. 10. 2010 10:45

fuu tak to som necakal taku vyraznu zmenu vo zvuku :hm
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 28. 10. 2010 10:54

ani já ne...
BassXXX:kupoval sem ho na inzerát,natrefil sem na 14dní používanej od vodafonu za 10,500.týpek potřeboval rychle prachy...a jelikož sem dneska střelil 3GS za 9500,- tak mě vyšel vlastně jenom na litr...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 28. 10. 2010 11:17

Dobra cena pořád mě hlodá v hlavě jestli phona nebo 3d lcdéčko :hm
Mám odvahu mýlit se ve stovce drobností, vždyt co mužu zkazit, ale v určitých věcech sem si jistý... :-)
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 28. 10. 2010 15:18

To je od toho co využiješ víc,mě v poslední době láká nějaká internet TV,že bych se s ovladačem pobrouzdal po fórech a potom si z postele pustil 3D film,zní to zajímavě,otázkou je,jak dlouho to člověka bude bavit
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BassXXX 28. 10. 2010 17:03

Tak ono nejde jenom o to 3d např. filmy ve full Hd mají taky něco do sebe. 15000 za iphona to je fakt přemrštěná cena, ještě tych 9000 by šlo ale 15000 to už ne.
BassXXX
Junior

Odeslat příspěvekod jirka89 2. 11. 2010 17:41

Co řikáte na kvalitu zvukového výstupu u Samsung Galaxy S? Chtěl bych telefon používat i jako mp3 přehrávač a oproti Iphone 4 je o dost levnější...
jirka89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 2. 11. 2010 20:23

co sem různě čet,tak neni špatnej,ale na iPhone nemá.osobní zkušenost nemam...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goldier 4. 11. 2010 11:06

co porovnanie zvuku ip4 / cowon j3? pre cowon som rozhodnoty, len ma zaujma co ma navrch :) neverim ze ten telefon ma lepsi vystup, aj ked ho ma urcite vynikajuci...
cowon j3 + t-jays 3
goldier
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka