Zamotaná sluchátka

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod X-men 20. 6. 2010 19:56

Mám dotaz jak řešíte zamotaný sluchátka u přenosných přehravačů.Pokažde když je dám do kapsy či batohu a pak je vytáhnu jsou zamotaná.Jak to řešíte máte na to grif jak je složit??
"Nenutim nikoho, aby mi uvěřil,já dukaz nepotřebuji. . ." Bram Stoker
X-men
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod portapro 20. 6. 2010 20:13

Sluchátka od 2k mají nezamotatelny kabel,ještě jsem na tomhle foru nevidel cloveka co by měl sluchátka pod 2k
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 20. 6. 2010 20:20

tak nejlepší je je jemně omotávat o něco. Někde jsem viděl prodávat "fishbone", která k omotávání určená. Ale zase není dobré kabel natahovat dlouhodobě.

porta pro: co to je za kecy? zamozřejmě, že se zamotávají i kabely dražšíh sluchátek. jde o materiál izolace a třeba i tvar (ploché kabely se nemotávají dost těžko.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod portapro 20. 6. 2010 20:24

:D mě se to s phonakama a UE10 ještě nepovedlo,vytáhnu z kapse,chytnu za jack zaklepu s tím a vždycky se natáhnou....
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Emokid 20. 6. 2010 20:31

Záleží hodně na kvalitě kabelu, nejvíce se určitě motají ty obyčejné šnůrky.
ipod
Emokid
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod The Wolverine 20. 6. 2010 20:37

Možná ty ploché jako u Monster beats nebo a-JAYS budou mít něco do sebe. Nebo textilní oplet.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Nolwendil 20. 6. 2010 21:47

Podle ceny bych to nehodnotil. Třeba takové SanDisk Sansa Pecky SE jsou hodnocené výš, než ty nejdražší modely, leč jejich kabel je k zamotávání náchylný stejně, jako kabely těch nejlevnějších šuntů, které se dávají k přehrávačům...
Já jsem si našel krabičku, do které mi krásně vleze Clip+ i RE0 (taky sluchátka pod 2k). Vždy si je pečlivě smotám, a po vytáhnutí z krabičky jsou stejně krásně smotaná, jako když jsem je tam dal...
Takže moje rada je pečlivě dávat sluchátka do nějaké krabičky či pevnějšího pouzdra...
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel